Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaasosss

Kto z was pracuje jako telemarketer lub w call-center?

Polecane posty

Gość aaasosss

interesuje mnie zwlaszcza warszawa, studiuje i szukam takiej pracy... Pracowalam 1,5 roku w pewnej małej firmie w centrum, ankiety telefoniczne dla centrów handlowych ,dyskontów itp. Praca fajna i przyjemna, dobrze płacili, terminowo ale teraz zleceń brak co najmniej do listopada... Dzwoniłam w kilka miejsc, kto z was slyszal o PCM na Ursynowie? Synovate w centrum, jana pawla budynki Atrium obok pzu , linea directa i jakas firma na kabatach nazwy nie pamietam

Gość Proszę o poważne potraktowanie
ja pracuje w sekstelefonie

Gość hahahyhyhihi
próbuj się dostać do różowego operatora T, nieźle płacą ;) dobre warunki zatrudnienia. Nie wiem jak w Wawie ale w Łodzi co chwile są ogłoszenia.

Gość od PCM sie trzymaj z daleka
to banda oszustow :O nie wyplacaja prowizji. pare lat temu chcieli na taczkach prezesa wywozic, i nadal sie oglaszaja z praca? zapomnij! z dala od nich! dobrze ci radze!

Gość polska telefonia ....
PCM to oboz pracy, nie placą ,tylko naiwni tam idą nie znający rynku call center w wawie, 'nowi' przyjezdni studenci to latwy cel ta firma na kabatach zajmuje sie sprzedazą dla tele2, tego operatora juz nie ma wiec przeszli na Netie ktora T2 wykupila. Jest tam tez Swiat ksiazki i Readers Digest. Wiecej nie wiem Synovate zajmuje sie ankietami dla banków BZ wbk, boś , millennium. Zarobki marne ale nie oszukują , zalezy ile ankiet zrobisz Ja byłam ostatnio na rozmowie w PZU, praca na infolinii,przyjmowanie szkod ,b.dobra pensja, no ale do tej pory sie nie odezwali :O Bylam tez na szkoleniu w T mobile, ale ucieklam :D wprowadzili mnie w blad, praca przy wciskaniu abonamentu przez telefon zamiast infolinii. Na info trafią najlepsi mozeee za rok

Gość gość
Ja pracuje w czymś podobnym - a mianowicie w obsłudze klientów drogą rozmowy video w zakresie usług bankowych. Firma AlfaVOX .. wcześniej pracowałam w innej firmie i to nie było to samo - tutaj wszystko jest w porządku. Jeżeli ktoś lubi to polecam