Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu musze

Najbardziej wstrzasajacy film jaki widzieliscie- mozecie cos polecic?

Polecane posty

Gość Umcia umcia :D
"srpski film" jest wstrzasajacy nic dla dzieci 🖐️

Gość Boga nie ma
Wszystko to badzew. Moja 5letnia córka już prawie wszystkie proponowane na dobranoc obejrzała

Gość toxic toy
mnie zajebiscie wkurwił i zniesmaczył "Man behind the sun" tydzień po nim chodziłam jak odrętwiała, poza tym nekromantik

Gorąco polecam polski film'' Egoiści'',bardzo mocne,brutalne kino z gatunku dramatu psychologicznego,a utopi społecznej.Może ktoś oglądał?No i oczywiście'' Biała wstążka'' mój faworyt,klasyk dramatu.Czarno-biały film opowiadający o przemocy,pedofilii,i o tym jak rodzi się zło.Film opowiedziany z perspektywy dziecka.

Ja oglądałam filmik dokumentalny (na youtube) o takich sierocincach-umieralniach w chinach... Po 5min wyłączyłam,to było okrutne...smutne...wstrząsające...byłam w szoku,że coś takiego może dziać się na świecie...nie ukrywam,że popłakałam się jak zobaczyłam te małe dzieciątka zapłakane,przywiązane... ;( ... Nawet teraz jak to pisze to mam łzy w oczach...

Gość etyka . . .
AMERICAN CRIME ogladajac ten film mialam ochote zabrac telewizor i wyjebac go przez okno ;/ albo wskoczyc do telewizora i zabic oprawcow glownej bohaterki ;/

Najbardziej wstrząsajacy film jaki oglądałam (wstrząsajacy w znaczeniu-straszny)to dokument "Oblicza śmierci' Suchar ale najnowsza częśc powala.Tydzień nie spałam a jak już zasnęłam to przy zapalonym świetle.Dokumenty na HBO.Nie bardzo mam czas oglądac ale wiem że lecą tu najlepsze pozycje. Aby oderwać sie od tych strasznych klimatów polecam fabularny " Skazani na Shawshank ".Mądre,mocne,dobre kino.Moralizuje ale bez nadętości,wzrusza,poucza i za każdym razem gdy go oglądam mam pozytywny emocjonalny wstrząs.

Gość pacjent uciekł z psychiatryka
kwiaty na poddaszu - kochająca się rodzina, ładne i mądre dzieci i szok ukochany mąż i tata umiera,film (i książka) o okrutnym losie dzieci, które poznają co to kłamstwo, okrucieństwo strach i zakazana miłość, znajdują również śmierć.

Gość i sru i fru
Dla mnie najbardziej szokujące i wstrząsające były "Wiatr buszujący w jęczmieniu" "Ostatnie dni Sophie Scholl" "Bękarty wojny", i ostatnio oglądany "Klucz Sary" Wszystkie nawiązują do tematyki wojenno-okupacyjnej, totalitaryzmu..

Gość Sidewalker
Two Girls One Cup

Gość jestem w UK i dorosla
na youtube sa filmiki o tym jak bestialsko chinczycy traktuja zwierzeta, na zywca sciagaja im skory, pokazane jest jak jeszcze zyjacy pies bez skory patrzy na swojego oprawce, to nie film to codziennosc milionow zwierzat. one nawet juz nie piszcza, ani nie wyja, cicho znosza swoja agonie. Ciekawe czy tez bys byla taka twarda, jakby z ciebie na zywca zdarli skore. Idiotko jak masz malo wrazen to jedz tak i poogladaj to sobie na zywo, wtedy moze zrozumiesz jaka jestes szczesciaro. Ludzie to debile i potwory...

Gość trushi
'Mam na imię Khan' 'Schneeland' niemiecki, z tego co kojarzę to na polski przetłumaczono Kraina śniegu 'Wiosna, lato, jesień, zima i wiosna' korea płd ' Łuk' japoński

Gość qefvabg
titanica se cipo obejrzyj:O

jestem w UK i dorosła Ludzie są zdolni do tak wielkich podłości: znęcanie sie nad bezbronnymi ludźmi (oglądałam film o porwaniach dzieci w Meksyku by sprzedawać ich organy),znęcanie sienad bezbronnymi zwierzętami. To że człowiek takich rzeczy nie będzie oglądał nie znaczy że ich nie ma.Nie wystarczy usunąć sprzed oczu by problem znikł .Niestety:(

"Mam na imię Khan"- melancholijne flaki z olejem, film za długi, zero akcji...przesłanie-średnio powala.

Gość wrednamalpaa26
Nieodwracalne zdecydowanie jeden z wstrząsających filmów

Gość koszul
'Big Love' świetny film według mnie najlepszy polski film

dokument o chińskich sierocińcach, ale tytułu nie pamiętam, w szkole oglądaliśmy :( masakra. Generalnie filmy dokumentalne o CHRl i Korei Płd są "mocne", w negatywnym sensie... :(

Gość kjkljklj
tez tn dokument o chinskich sierocincach mielismy w szkole (10 lat temu:). naprawde mocne. chlopiec w pasiastej pizamie to komedia, a "'ludzka stonoga"' komedia razy 10. obejrzyj, dla wywolania emocji szoku ze mozna tak zjebany film nakrecic:):):) jak dla mnie film "'requiem dla snu'" jest masakrujacy',"'cienka czerowna linia"'-cudo

Gość laleczka106
wciąż ją kocham płakałam jak bóbr:) szczęściarz też fajny. Troszkę podobny z zaciem afronem obejrzyj sobie na youtubie handel :) jest cały wrzucony też wzruszający

Gość Lita.Ford.
"Pluję na Twój grób".

Gość palindromy
ja sie poryczalam na Rabbit hole z Nicole Kidman, to jest o malzenstwie, ktore stracilo dziecko

Gość FELA W OPAŁACH
KOZIOŁEK MATOŁEK WSTRZĄSNĄŁ MNĄ BARDZO:p