Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlody_dorosly

Przegrałem życie przez trądzik. Mam ponad 70 pryszczy na twarzy ;/

Polecane posty

Gość mlody_dorosly

Zero przyjaciół, o dziewczynie to już w ogóle mogę zapomnieć, bo wiem, że tolerancyjnym być jest modne, a jak przychodzi co do czego, to myśli robią swoją. Tego nie sposób nie zauważyć nawet jakby się chciało. Mam 22 lata, od ponad 8 lat trądzik z czego jakieś 5 lat kompleksów, po prostu z początku nie był tak nasilony, teraz cała gęba w pryszczach. Przeszło 70 jak naliczyłem :( próbowałem wszystkiego, kremów, tych tanich i tych z reklam, wizyt u dermatologa, NIC!! ostatnia nadzieje pokryłem w głodówce, ale nawet 24 godzin nie wytrzymałem, choć 3 razy próbowałem podejść do tego. I tak musiałbym z 2-3 tyg pewnie, żeby efekty były, bo nikomu po dniu nie zniknie...Dlaczego tak jest, że gada się, że każdy musi przez to przejść, że to normalne w okresie dojrzewania, skoro tak naprawdę mało osób ma trądzik?? spójrzcie w przeszłość, w podst czy gimnazjum. Nikt nie miał trądziku. Może 1, dwie osoby na kilkaset uczniów, ale na pewno nie tak jak zapewniają, że każdy. Co za bzdura...nie dziwie, że niektórzy chcą się zabić, takie teksty też potrafią zdołować człowieka :o

Gość marianna pe *
głodówka nic nie da idź do dermatologa kup w aptece np. zineryt lub maść cynkową