Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elciaaa:D:D:D:

kto z was jest w zwiazku przez internet ?? i jak wam idzie

Polecane posty

ile jestescie razem itd.

Gość jesli napisze to przestane
ja z C idzie nam na noże :classic_cool:

Związek przez internet no najgłupsza rzecz, która mnie spotkała. Dzięki Bogu ta farsa już się skończyła. Wcześniej dałabym sobie rękę uciąć, że jestem szczęśliwa w tej relacji, ale w końcu przyszła pora na skonfrontowanie swoich wyobrażeń z rzeczywistością. Przez Internet - idealnie; w realu - za nic nie mogliśmy się dogadać i wszystko się rozleciało. Cieszę się z tego niezmiernie, dzięki temu wiem już, że związki przez Internet to nieporozumienie. Ważna jest rzeczywistość, dlatego jeśli kogoś poznajecie i chcecie, żeby coś z tego było, nie popełniajcie tego błędu co ja. Nie przedłużajcie kontaktu wirtualnego w nieskończoność. Pozdrawiam.

ja jestem ze swoim chłopakiem ponad rok i idzie super:) tylko ze u nas bylo tak ze gadalismy ze soba ponad 5 lat.. i w przeciagu tych lat mielismy innych partnerow.. utrzymywalismy razem kontakt jednak zadne z nas nie zainicjowalo spotkania.. az do czasu kiedy wybralam sie do szkoly w jego okolice :) i sie stalo.... przyjazn stala sie mocniejsza niz sie spodziewalismy

raczej chodzi mi o to ze sie poznaliscie w taki sposob:) a zaczynaliscie cokolwiek po spotkaniu