Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość normalnyczlowiek

Dlaczego większość kobiet nie ma zainteresowań ?

Polecane posty

Gość bez dachu nad głową
autorowi chodzi o hobby, czyli zajęcia nieobowiązkowe sprawiające przyjemność, a konkretniej takie, które wymagają twórczego myślenia.

Gość dużo jest takich osób
zarówno mężczyzn, jak i kobiet. Słusznie zauważyłeś, że nie dotyczy to wszystkich. A dlaczego? Mnie się wydaje, że w każdym społeczeństwie tylko niewielka część się wyróżnia pod tym względem (bo inaczej nie byłoby to nic wyjątkowego)a powody są różne: począwszy od wrodzonego braku kreatywności czy inteligencji a skończywszy na prozaiczne problemy z utrzymaniem się, brak wzorców itd. U każdego pewnie te powody są inne.

Gość warszawski policjanttt
w moim wydziale jest kilka kobiet i gdy ktos zapoda jakis temat o nauce technice historii itd to one licza

Gość sderty
A po co kobiecie pasja?? żeby miała głębszę depresje poporodową, jak sidząc z maluchem będzie marzyła o chwili z np pędzlem, koniem... lepiej być durnowatą mamuśką, lżej się żyje....

Gość gośćniuniar
kurde jak przyjde z pracy, po drodze fitness, zakupy, zrobie jedzenie na kolacje i przyszly dzien, jakies pranie / prasowanie jak trzeba, ogarne mieszkanie, naloze maseczki, samoopalacze, umyje i uloze wlosy, zrobie manicure / pedicure, depilacje, demakijaz, kremy na noc, sprawdze prywatne wiadomosci... to myslicie ze ile czasu mi zostanie na pasje ??! A jak oleje wiekszosc praktyk urodowych tylko zostane przy bazowej higienie to natychmiast zmienie sie w worek na kartofle, zaden facet nie bedzie mnie chcial za pasje i wnetrze To jak z mama Madzi.. co z tego ze nagle zyskalabym czas 'na sowje pasje' skoro wtedy juz nikt by mnie nie chcial.. Moja pasja jest dbanie o wyglad i zeby mieszkanie nie zaroslo. Czytanie artykulow w gazetach(Polityka, Wyborcza, Krytyka Polityczna), ogladanie seriali. Podczas urlopu podroze do kraju muzulmanskich, robie zdjecia i obrabiam w programie graficznym. Ucze sie kolejnego jezyka, co jest potrzebne do pracy. Przerabiam ciuchy bo mojej rozmiarowki nie ma w sklepie. Programuje. Planuje zrobic tez kurs skoczka podczas ktoregos z urlopow. Na ksiazki i sztuke dla sztuki nie ma czasu, chociaz chcialabym chodzic na zajecia z malowania dla doroslych ale nie ma kiedy.

Gość gość
Kobieta wstaje o 6 przygotowuje siebie i dzieci do wyjscia. Zawozi dzieci.jedzie do pracy. Po pracy zakupy obiadowe i odbiór dzieci ze świetlicy.potem obiad, sprzatanie, lekcje, kolacja, usypianie dzieci. Szybki sex z mężem i spac bo jutro to samo. Teraz pytanie: w którym momencie dnia mną oddać się pasji?

Gość gość
Jak dała sobie zrobić dzieci i jeszcze pracuje sprząta i gotuje to zrobiła z siebie woła roboczego. Możliwe że taką ma pasję. Sama jestem kobietą, ale nie mam koleżanek ponieważ te ich "pasje" nie leżą w kręgu moich zainteresowań.