Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania o powrót mojej miłości 10. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 11. Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 12. Klaudia 13.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

Gość 1990WW
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 3. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 4. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 5.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 6.Emilia ( emiliaiaiaia)- chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012. Poproszę, żebyście wszytskie wpisały jakiś nick, z którym sie utożsamiacie 7.Ania o powrót mojej miłości

o super, wreszcie jakis porzadek nastal ;)

Gość Natalia_1984
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 7. Ania o powrót mojej miłości 8. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 9 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 10.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

o 22.45 napisze ostatni post, kopiujac poprzednie i bedziemy afirmowały wg instrukcji ;)

Gość Natalia_1984
acha to faktycznie wypowiedz z 22.39 najbardziej aktualna czyli 7 kobiet

Aniu nie mozesz nikogo do tego zmusic, zostaw maila to powiem Ci co zrobic , zeby wrocił, dam Ci cos w rodzaju zaklęcia, które zawsze skutkuje ( podziałało u 5 z pięciu kolezanek)

Gość Natalia_1984
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 3. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 4. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 5.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 6.Emilia ( emiliaiaiaia)- chcę zajśc w ciążę do końca maja 2012. 7.Ania o powrót mojej miłości

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 7. Ania o powrót mojej miłości 8. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 9 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 10.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 11. Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 3. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 4. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 5. Ania o powrót mojej miłości 6. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 7 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 8.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym.

Gość ostatni moheranin
moc przyciągania to plagiat z nauk jezusa bez wiary sama afirmacja nnic wam nie da

Gość Natalia_1984
czarownico u mnei jest podobne zyczenie ale w sumie chce razem zdecydowac, tylko niech sie odezwie

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 3. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 4. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 5. Ania o powrót mojej miłości 6. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 7 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 8.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 9.Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę

powtarzamy 3 x (mozna wiecej) nick, imię i intencje np Ja Anna X, chce aby Annie czarujacej czarownicy 26 każdy dzien przynosił obfitość i szczęscie

OSTATECZNY POST 1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 3. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 4. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 5. Ania o powrót mojej miłości 6. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 7 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 8.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 9.Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę AFIRMUJEMY :)

wiem że moja intencja odbiega od tego schematu bo zamiast proszę i chcę mam zdanie jakby to już sie stało,ale ja tak właśnie zawsze wizualizuję,w czasie teraźniejszym ;)

Gość ostatni moheranin
a ja wierze ze bedziecie wszystkie cierpieć z powodu tego grzechu łamiecie 1 przykazanie Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli.

Gość 1990WW
Już skończyłam wysyłać dla Was afirmacje :) :) :)

Gość 1990WW
ostatni moheranin pierwszy i ostatni raz pisze do Ciebie. Proszę Cię wyjdź z tego tematu a nie baw się w nawracanie. Ja nie wierzę w to co Ty i nie namawiam Cię do mojej wiary, więc i Ty nie rób tego. Każdy jest Panem swego losu i każdy wierzy w co chce. Nikt nie będzie Ci już odpisywał na Twoje posty. Dobrej nocy:)

Gość Natalia_1984
ja tez szkonczylam i sie zmeczylam bardzo , ale i tak dziękuję bardzo.

okej laski, niech Wam wszystkim sie spełni :) kiedy następna afirmacja?

ja tez skonczylam, afirmowalam wiecej niz 3x dlatego tak dlugo, jutro odswieze topik i jeszce sobie poafirmujemy :0

mozemy tez poafirmowac przed zasnieciem, zeby intencje z naszego topiku sie spelnily ;) Dziękuje wam wszytskim. fajnie byloby utworzyc taka grupe afirmacyjnego wsparcia, zebysmy sie wspieraly wzajemnie ;) Moze z biegiem czasu bedzie nas coraz wiecej ;)

Gość ostatni moheranin
same przekonacie będzie was pech prześladował bo mam racjie a tu film jak kobieta leczy za pomocą boga leczyła prezydenta Litwy http://gloria.tv/?media=265396

Gość 1990WW
Zapisze sobie ten wątek, poeksperymentujemy :P

ania wysłałam Ci maila