Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

Gość Żaneta zdeklarowana
Ja chce się dołączyć. Chce bardzo zdać w tym roku bez poprawki z matmy :D

Gość Oficjalny chuligan J.CH.
Jeśli chodzi o mnie to takie rzucanie w eter myśli, a nie kierowanie ich do kogoś lub czegoś może się obrócić przeciwko mnie. Trochę są nawet dla mnie pozbawione sensu bo kogo mialabym prosić o spełnienia moich pragnień?

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v
no to niech każdy da po dwa. To ja jeszcze daje żeby moja rodzina była zdrowa. Wprawdzie to nawet powinnam dać jako pierwsze,a nie egoistycznie mysleć o sobie...

prosze skopiowac liste imion i dopisac swoje imie w kolejnosci, ja moge byc ostatnia ;)

no jak dla mnie to sprawa jest jasna - pozytywna energia pochodzi od Boga negatywna od szatana..oczywiście bóg i szatan to umowne nazwy bo nie sądze by to były osoby.. dla mnie pozbawione sensu jest coniedzielne bicie sie w pierś ze słowami "moja bardzo wielka wina" ;)

Gość Anoa88
1. Anna 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9 Ania

Gość Oficjalny chuligan J.CH.
"dla mnie pozbawione sensu jest coniedzielne bicie sie w pierś ze słowami "moja bardzo wielka wina" " no, to faktycznie nie ma sensu ale z tego co wiem nawet katolicy tak nie robią;)

Gość Żaneta zdeklarowana
a mnie nie wpiszesz? :o

Gość 1990WW
Ja nie wierzę w Boga, chociaż z drugiej strony przyjmuję że może istnieć jakaś wyższa energia od nas :P Wierzę natomiast w siłę, moc myśli :)

Gość claudinchen
1. Anna 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9 Ania 10. Klaudia

Gość Anoa88
sama sie dopisz no :P

Gość 1990WW
1. Anna 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta 11. Michalina 12. Klaudia reszta niech sama się dopisze :)

1. Anna 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9 Ania 10. Klaudia 11. Michalina

"Jeśli chodzi o mnie to takie rzucanie w eter myśli, a nie kierowanie ich do kogoś lub czegoś może się obrócić przeciwko mnie. Trochę są nawet dla mnie pozbawione sensu bo kogo miałabym prosić o spełnienia moich pragnień? " - zgadzam się. Kogo? Bo przecież nie samą siebie

przepraszam, ale pogubiłam sie ;) Oczywiscie dopisz sie;) Pierwsza afirmacje proponuje juz dzis np o godzinie 22.45 :)

Gość Anoa88
ok tylko powiedz czarownico co będziemy robic i jak :)

proponuje tez zamknac liste przy pierwszej 15, a pozniej utworzyc kolejna grupe afirmacyjna ;) Tak bedzie latwiej ;)

Gość 1990WW
Ja będę dla Was afirmować z moim kotem :D :D Tak z czarownicą mi się to skojarzyło :) hi hi

Proponuje do imion dopisac nnick, z ktorym kazdy sie utozsamia ( mowa o pierwszej pietnastce), to pozwoli na identyfikacje osob i poki co po jednej intencji ;)

Gość Natalia_1984
jeszcze w sumie chwilę i juz bedą wszystkie

no to chyba nigdy na mszy nie byłeś ;)

Przykład 1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta 11. Michalina 12. Klaudia Potem napisze co robic dalej

katolickiej mszy znaczy sie bo inne to nie wiem

Gość Anoa88
ok to kogo brakuje na liście a jest obecny?

Gość 1990WW
Może niech nicki dopiszą dziewczyny o takich samych imionach, bo znowu rozwalimy listę :P :P

Gość cospodobnego
Ufajcie Bogu a nie jakimś afirmacjom, sile wszechświata i podświadomości...one nie dadzą Wam szczęścia, a wręcz mogą nieźle namotać...nie wiecie z jaką siłą igracie

Gość Natalia_1984
1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania 10. Żaneta 11. Michalina 12. Klaudia

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 2. Edyta 3. Weronika 4. Kasia 5. Natalia 6. Emilia 7. Maturzystka, jak masz na imie? 8. Basia (Przepraszam) 9. Ania w intencji mi wiadomej, ale chodzi o miłość ;) 10. Żaneta 11. Michalina 12. Klaudia

Gość ostatni moheranin
Film poświęcony gruzińskiej mistyczce i uzdrowicielce Lenie Loliszwili. Kobieta ma dar leczenia najcięższych chorób, wobec których współczesna medycyna jest bezradna. twierdzi ze rozmawia z bogiem i bóg muwi jak ma leczyć ludzi oczywiście nie wszystkich leczy http://gloria.tv/?media=265396