Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

Pewnie, ze mozesz, ale nie badz tak wredna jaka jestes na codzien. Napisałabym wiecej o Tobie, twoim charakterze, ale wiem, ze bedziesz wszytsko negowac, ot tak dla zasady i z czystej przekory. Trochę Ci wspolczuje, bo nie poszerzasz swoich horyzontów myslowych, no, ale trudno. Zycze Ci szczescia, zwlaszcza w milosci

Dziewczyny, jutro odswieze na nowo watek, chyba ze zbierzecie na nowo chetne osoby, to jutro po otwarciu topiku, przestudiuje go i na pewno tez poaafirmuje w waszych intencjach. Tymczasem zycze dobrej nocy i zeby wszytskie intencje się spełnily. Pozdrawiam serdecznie

Gość 1990WW
skopiujcie listę z 22:46 i dopiszcie się do niej, później to wklejcie :)

Cieszę się dziewczynki, że tu zajrzałyście:) Tak jak Pani powyzej napisała najlepiej skopiowac listę z 22:46 i dopisac się do niej, a potem postępowac wg instrukcji :) My na pewno jutro się tez dołączymy ;)

czarownico, czekam jutro na maila :) pozdrawiam i zyczę wszystkim duzo szczęścia 🌻

Gość Natalia_1984
o ktorej czarująca się spotykamy, wibrujesz pozytwyną energią, wiec nawet jesli z afirmacji nic nie bedzie to przynajmniej spojrze wlasnie inaczej.

Gość Ptyśśka
ostatni moheranin -chyba źle to postrzegasz, to wcale nie jest grzech, przeciez ta afirmacja w czyimś imieniu to też może być swego rodzaju modlitwa. cCzy życzenie komuś czegoś dobrego jest grzechem? Przecież jak życzysz komuś na urodziny albo w trudnej chwili, albo nawet mówisz zwykłe "miłego dnia" (ale serdecznie, osobie której chcesz życzyć prawdziwie miłęgo dnia)to też przesyłasz komuś pozytywną energię. I nie jest to grzech. Ja wam napiszę, że modlitwa zbiorowa działa, tzn. jednoczesna modlitwa w określonej intencji. Za pewną chora osobę którą znam modliła się grupa ludzi o określonej godzinie, by ta nie wymiotowała. I wyobraźcie sobie że kiedy się modlili o tej porze -osoba ta nie wymiotowała i w zasadzie postrzega to jako cud.

Gość !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!v
no ja akurat afirmuje w czasie teraźniejszym,bo też jestem zdania że wtedy według sekretu to działa,no ale każdy robi to na swój sposób,nie sądze by był tylko jeden dobry schemat..chociaż ja Wam też afirmuje że już jesteście szczęśliwi

1. Anna( czarująca czarownica 26) proszę o to, żeby każdy dzień przynosił mi wiele obfitości i radości 3. Weronika (1990WW) proszę o zdrowie fizyczne i duchowe 5. Natalia Natalia_1984 proszę o to , zeby ktoś o kim mysle się do mnie odezwał 6. Emilia o zajście w ciąze do konca maja 2012 7. Ania o powrót mojej miłości 8. Żaneta ,proszę o zdanie do następnej klasy bez poprawki z matmy. 9 Michalina-proszę o zdanie matury i schudnięcie 10.wkreciara- Małgorzata- proszę o szczęście w życiu rodzinnym. 11. Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę 12. Agnieszka -Proszę o to aby mój mąż wyzdrowiał.

Gość Natalia_1984
czarownico, napisz mi maila i tez uciekam.

Gość ostatni moheranin
zależny do kogo się zwracasz w tych afirmacjach czy do Boga czy do demona

Gość Natalia_1984
maxmara@o2.pl

Kurcze, powiem Wam,że ciężko mi się afirmowało! Bardzo dużo czasu zajęło mi odmienianie czasu i sklecenie poprawnego zdania dla każdej osoby z osobna.Czy wam dziewczyny nie sprawiało to trudności?

wkreciara, tak musiałam bardzo się skupić nad tym, na spokojnie :) Bo tak to miałam mętlik w głowie ;)

ja się starałam skupic na każdej osobie, i wymówic powoli i wyraźnie osobę i zyczenie :)

fajny temat, bede sledzic i wierze, ze wam sie uda kiedys czesto afirmowalam. Zrobilam sobie nawet taka liste "koncert zyczen" i sukcesywnie afirmowalam, moze byc jak mowi carry w czasie terazniejszym, ale to razem z wizualizacja, a moze byc tak jak wy robicie, wazne zeby wirzyc ze tak sie stanie, kutek bedzie taki sam, bo przeciez wy wierzac ze tak sie stanie pewnie nie raz widzialyscie oczami wyobrazni skutek, czyli dziewczyna ktora chce zajsc w ciaze pewnie nie raz widziala juz swoj brzuszek ktory sie pieknie zaokraglil ja sobie "wymyslilam meza" ale na te nasze afirmacje mam ttez prywatne inne jeszcze wytlumaczenie. Chcialam zeby moj maz byl dobry, inteligentny, dobrze zbudowany :) zabawny, wiedzialam jakie ma miec zainteresowanie, wiec tylko faceci z takimi cechami mnie interesowali wiec z drugiej strony innego nie moglam znalezc jednak sensa mojej wypowiedzi jest taki, ze jestem z wami cala soba i wierze, ze sie spelni, piszcie o efektach pozdrawiam :)

Ja też wolę afirmowac w czasie teraźniejszym.Wyobrażać sobie,że to czego pragnę już się dokonało. Ten topik uważam za dobry znak, bo dzisiaj rozmawiałam z teściową na ten temat, ona jest w tym temacie głęboko i próbuje mi i mężowi pokazać jak korzystać z tej wiedzy:-) Właśnie doradziła mi aby codziennie rano bądz wieczorem myślała i wyobrażała sobie to czego pragnę. W ramach relaksu weszłam na kafee a tutaj ten topik, to musi być znak,że idę w dobrym kierunku i mam nie przestawać! Tak myślę i tak chcę!

Gość no racja
Ja bym się przyłączył, ale tak jak ktoś wyżej pisał, trzeba się czuć tak jakby to już należało do nas. Podam przykład, mieliście kiedyś wycieczkę szkolną pewnie i dzień wcześniej nie mogliście usnąć tak? Większość pewnie tak miała, za bardzo pobudzona była. Czuliście, że już jedziecie autokarem. A jak ktoś prosi, to wszechświat odpowiada tym, że prośba jest coraz intensywniejsza, coraz silniej potrafisz prosić, ale to ciągle ogranicza się do PROSZENIA o coś ;p i nie można używać "nie". Jak masz jakąś wadę, to nie powtarzaj sobie "nie mam wady", tylko wyobrażaj i czuj, że jesteś piękna itp. i to się spełni. Czasem możesz dostać tylko możliwości ku temu na własnym poziomie tak czytałem, mi tak się spełniło parę razy, że zamiast jak na tacy coś dostać, to dostałem możliwość i reszta to działania z mojej strony. Oczywiscie dostosowane do mnie, hehe marudzę :P

Dziękuję Czarownica Ja stosuję sekret, tylko czasem jest ciężko.Sam film sekret znam już prawie na pamięć.