Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarująca czarownica 26

Czy ktoś wierz w moc przyciągania, afirmowania i etc i zgodzi się na eksperyment

Polecane posty

moim zdaniem powtarzanie czegos w trybie terazniejszym lub dokonanym jest bezcelowe, gdyz twoj mozg odbiera to jako dysonans , niezgodnosc, co burzy w tym momencie czynnik wiary, ktory jest naistotniejszy. Mowiac, ze czegos chcesz w tym momencie wytwarzasz emocje, jeden z bardzo istotnych czynnikow, wypowiadajac cos natomiast w trybie przeszlym, lub terazniejszym tworzysz cos, co jest widocznie przy wykrywaczu klamstw, Twoj mozg nie przyjmuje tego do wiadomosci, odbiera to jako informacje sprzeczna. Pracuje z afirmacjami na ywzszym poziomie i wiem jedno, gdyby wszytsko, co napisali w sekrecie bylo prawda, 80 % ludzi , ktora przeczytala sekret bylaby obrzydliwa bogata. Niestety prawda jest inna ;) Ale kazdy niech afirmuje jak uwaza ;)

mussze ten film obejrzec czytalam potege podswiadoomosci, znalam tez takiego goscia ktory byl dobry w te klocki, duzo mnie nauczyl :)

Gość sekret_w_
Czy można się jeszcze dołączyć ? konieczne jest afirmowanie każdej osoby z osobna? bo zwykle to zasypiam szybko.

1. Anna( czarująca czarownica 26) -Każdy dzień przynosi mi wiele obfitości i radości 2. Weronika (1990WW) Jestem zdrowa fizyczne i duchowo 3. Natalia Natalia_1984 NN. znowu ze mną rozmawia, jest 4. Emilia jest w ciąży 5. Ania Mój kochany jest ze mną 6. Żaneta Zdałam do następnej klasy bez poprawki z matmy 7 Michalina-Bez problemów zdałam maturę i schudłam 8.wkreciara- Małgorzata-Jestem szczęśliwa i moja rodzina rónież 9.Basia (!!!!!!v) moja rodzina jest zdrowa i szczęśliwa, radzę sobie w życiu i świetnie zdałam maturę Czy w tej formie nie będzie nam troszkę łatwiej afirmować?

czarujaca czarownico, sprobuje twoim sposobem, musze wazyc 55 kg, w poniedzialek zaczelam stosowac z mezem diete, mam nadzieje, ze sie uda. Pomoz mi ulozyc poprawnie afirmacje

Czyli sekret nie do końca działa tak jak powinien? A modlitwa, szczera modlitwa do Boga każdego dnia z prośbą, działa?Tzn. ja się modlę i odmawianie różańca dużo mi pomogło, może inaczej zmieniło moje nastawienie do życia.Ale tym razem jest to coś większego do spełnienia i trochę sobie nie radzę z tym.

Gość no racja
Dlatego musi być to w zgodzie z własnymi przekonaniami, jak np. ktoś niezbyt urodziwy, zakompleksiony, wyobraża sobie kobietę o urodzie Angeliny, to w duchu może się sprzeciwiać, a nawet o tym nie wiedzieć. Co też ważne nie prosimy o konkretną osobę z imienia i nazwiska, może być równie ładna, miła, może tak samo wyglądać, ale to musi być fikcyjna osoba, wtedy zakocha się w nas kobieta zbliżona wyglądem, z zachowanymi cechami charakteru, może nie w 100% taka, ale to też od wiary zależy jak silna byla. Przeczytałem może niewiele, bo 2 ksiażki+film, ale to proste prawo, łatwo przyswajalne, nawet koleś w filmie mówi, że musimy czuć tak jakbyśmy to mieli. I faktycznie mówienie "mam dziewczynę", "mam samochód" jest bez sensu, bo wiemy, że go nie mamy..co innego wizualizacja +emocje, emocje b.ważne. Tak w ogóle to afirmacje można sobie odpuścić, wizualizacja,poczucie spełnienia, tyle wystarcza.

szczerze Aga, nie chce sie deklarowac, ze pomoge wyzdrowiec, bo nigdy do nikogo tak nie mowie, ale sprobuje pomoc :) Jutro odswieze topik i poprosze dziewczyny o wsparcie ;) Postaram sie tez cos zdziałac dla Twojego meza

ja jestem za tym, żeby czarujaca była "liderem'', bo w końcu Ona ten temat załozyła :)

Dziękuję bardzo za zrozumienie mojej sytuacji, a raczej sytuacji mojego męża.Tak jak i lekarze nie obiecują, tak i Ty nie możesz.

ide spac a jutro obudze sie kilogram lzejsza. Dobranoc jutro zajrze do was :) buziaki

Gość no racja
Jak się powtarza "chcę mieć dziewczynę", "chcę mieć wymarzony samochód", to odpowiedź nie bedzie miało końca. Chodzi o to, że prosicie o CHĘĆ czegoś. Podświadomość odpowie tym, że coraz bardizej i bardziej bedziecie chcieć CHCIEĆ :D ja wyobrażałem sobie zawsze siebie już idealnego, zdrowego i to działa, tylko nie chcę mi się korzystać, nie mam siły jakoś, ale ten temat zachęcił mnie na nowo. W sumie to nie żarty juz, trzeba coś w życiu zmienić.

Gość no racja
jasne, ona lider :) tylko inaczej przeczytałem...że inaczej się formułuje. a szkoda zmarnować, bo ciekawy temat.

Gość nosem w kałuże
ej ja też chce. ale nie przeczytałam całego tematu. interesuje się tym.

nosem w kałuże dopisz się do listy, podaj swoje imię i 'życzenie' :P

Gość ja znam duzo gdzie
Bóg pomógł w zajściu w ciążę lub uzdrowieni z choroby nawet sąsiadka była świadkiem cudu w czestochowie jak dziecko zostało uleczone z ślepoty lekarze mówili ze będzie ślepa do końca życia Z książki - Jak zwyciężyć depresję - Serafino Falvo (jeden z pierwszych duchownych którzy zapoczątkowali Odnowę Charyzmatyczną we Włoszech) Nieprawidłowy i prawidłowy sposób modlitwy. Przykład 1 Zła metoda modlitwy: ,,Panie, oto mój syn, który bierze narkotyki, to mąż, który przeklina. Mój dom zamienił się w piekło. Jestem zrozpaczona, dłużej już tak nie wytrzymam,, Mówiąc w ten sposób, umacniamy negatywny stan, w którym znaleźliśmy się mu i nasi bliscy oraz okoliczności, w jakich zaistniał ten stan. Mówiąc w ten sposób, koncentrujemy naszą myśl na dziele szatana. Właściwy sposób modlitwy jest całkowicie odmienny. Trzeba zobaczyć syna, męża lub istniejący problem nie w taki sposób, jak przedstawia się teraz, ale w taki, jak chcielibyśmy go widzieć. Na przykład, możemy powiedzieć mniej więcej tak: ,,Dziękuję Ci, Panie! Widzę, że moje dziecko zmienia się, nie wychodzi już z domu w złym towarzystwie, mój mąż nie przeklina, dziękuję za ich przemianę,, Przykład 2: Jeżeli macie chorego w domu, wtedy możecie pomodlić się w taki sposób: ,,Dziękuję, Panie, ponieważ już go uzdrowiłeś,, Oznacza to, że chcecie go widzieć w takim właśnie stanie. Mówiąc innymi słowy: kiedy prosimy, musimy wierzyć, że otrzymaliśmy już to, o co prosimy. Ten sposób modlitwy nie jest zarozumialstwem ani iluzją. Zalecił go nam sam Jezus. Otóż: Jezus powiedział: ,,Miejcie wiarę w Boga! Zapewniam was: Jeśli ktoś powie tej górze: podnieś się i rzuć się w morze, a nie będzie powątpiewał w sercu, lecz wierzył, że to, co mówi, spełni się, to tak się mu stanie. Dlatego mówię wam: WIERZCIE, ŻE OTRZYMALIŚCIE WSZYSTKO, O CO PROSICIE W MODLITWIE, A TO WAM SIĘ STANIE. (Mk 11,22-24) Jeżeli nawet nie zauważymy natychmiastowej zmiany na lepsze, powinniśmy zachować właśnie taką formę pozytywnej modlitwy dziękczynnej. Czyniąc w ten sposób, uzdrowicie się przede wszystkim wy sami z waszych zmartwień, co zapewni wam wewnętrzny spokój, a w dalszej konsekwencji urzeczywistnią się wasze prośby

Gość ja tez odrzuclam ogrom
dzieki, ze mnie wyrzucilyscie👄

Gość milk_and_toast_and...
ja znam duzo gdzie dziekuje za Twoj ostatni wpis, ja w domu mam osobę bardzo chorą, jutro idzie zrobic kolejne badania, tak strasznie sie boje, ze juz normalnie nie myślę.bede sie dzi s modlic własnie w taki spoób jak to opisałes. czy masz moze jeszce jakies wskazowki odnosnie wiary w leczeniu?

Gość Affirmation
Kilku nieszczesliwym dziewczynom podalem afirmacje na idealnego partnera i jeszcze cos. Teraz wszystkie sa w szczesliwym zwiazku.

Gość ostatni moheranin
niezwykłe świadectwa cudownego uzdrowienia przez Boga i wiary tych uzdrowionych, którzy mu się polecili i zaufali. http://www.youtube.com/watch?v=8zEWqbv9x1c&feature=related byłem na podobnej mszy z modlitwami o uzdrowienie ludzie terz płakali i sie śmiali sie na tej mszy a czasem mieli spoczynek w duchu czyli padali na posadzkę kościelną i spali http://gloria.tv/?media=204872

Gość ja tez odrzuclam ogrom
morda, kapciu. bd pisac takim samym jezykiem jak ty, pizdo. napisalam, ze musze juz isc, ale ze zajrze jeszcze. ssij🖐️ :)

Gość Bartuś Waśnieeffski
ty wyżej z takim jadem to ci się nic nie uda :o