Anet_lol 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 Witam!! od 3 dni pieką i swędzą mnie okolice warg sromowych. zauważyłam, że od czasu kiedy to kochałam się z mężem. dodam, że jestem 3 miesiące po porodzie. czy może to mieć coś z tym wspólnego? macie może jakąś maść bez recepty na to lub tabletki? pytam bo na wizyte u ginekologa udało mi się wcisnąć dopiero za 3 tygodnie, wcześniej się nie da bo nawet prywatnie sa do niego duże kolejki i nie wiem co mam robić do tego czasu. poradzi coś któraś? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolanta2 0 Napisano Kwiecień 18, 2012 hej kup czopki gynofemizadol jest to na recepte ale moze ci sie uda to powinno pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubanska Napisano Kwiecień 19, 2012 kup sobie maść clotrimazolum, jest bez recepty, pomoże na swędzenie. spróbuj zastosować probiotyki ginekologiczne, może być lactovaginal dopochwowo. ja bym poszła do lekarza rodzinnego, tez może coś przepisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Robwalka 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 ja bym jednak udała się do jakiegokolwiek lekarza,3 miesiące po porodzie to wydaje mi się za wcześnie byś leczyła się sama,poza tym po porodzie byłaś na kontroli u ginekologa?może powinnaś poprosić lekarza o zrobienie posiewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anet_lol 0 Napisano Kwiecień 19, 2012 tak tak, byłam na kontroli po porodzie, nawet 2 razy. pierwszy raz poszłam 3 tyg po porodzie bo rana po nacięciu krocza nie chciała mi się goić a potem poszłam normalnioe na 6 tyg po na kontrolę poporodową. lekarza musiałam zmienić bo olewał moje problemy z gojeniem krocza więc teraz chodze już do innego i przez to tyle muszę czekać. gdybym była w ciąży to nie musiałabym czekac tyle w kolejce. jak myslicie, czy to może byc jakaś infekcja poporodowa?myślicie, że lekarz rodzinny pomoże mi w tej sytuacji? tą maść można kupić bez recepty? i ile ona kosztuje? skuteczna jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misiaczek266 0 Napisano Kwiecień 21, 2012 Mnie się wydaje że to wszystko jeszcze może jest podrażnione, dużą ulgę przynosi provag żel, zawiera w swym składzie, kwas mlekowy więc zakwasza środowisko pochwy i chroni przed infekcjami, możesz też zastosować probiotyk doustny, jeśli objawy nie przejdą to może lepiej udaj się do ginekologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lady bronka Napisano Kwiecień 21, 2012 maśc clotrimazolum kosztuje niewiele, około 3-4 zł. probiotyki typu lactovginal około 25 zł, ale warto kupić choćby po kuracji, zeby uzupełnic prawidłową flore bakteryjna w pochwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktoś taki Napisano Kwiecień 21, 2012 a mąż Cię czymś nie zaraził czasami?? podejrzane to że akurat po sexie z nim Cię to dopadło.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sabaka Napisano Kwiecień 21, 2012 Kup sobie tantum rosa. Jest bez rcepty. Sa bto saszetki z proszkiem ktory rozpuszczasz w wodzie i przemywasz miejsca intymne. Na pewno pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach