Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulinka90

Czy są dziewczyny,które się czują za wysokie

Polecane posty

Gość Paulinka90

i mają przez to kompleksy?Ile macie wzrsotu i ile lat? Ja mam 1,74 i 21 lat i przez to nie mogę ubrać 12-14cm szpilek :(

Gość mastes
ja czuje ze mam za duzego moze byc?

Gość qqqwiwqjiqw
ja mam 177 i w płaskich butach czuję sie jak pokurcz. niestety bardzo wysokie szpilki noszę tylko jak mam transport samochodem i mało chodzenia, ale to tylko ze względu na komfort i zdrowie stóp- jak bym mogła to bym cały czas chodziła. najczęściej więc noszę jakieś 5- 8 cm

Gość Naati21
Tak. Mam 174 cm. z kolei moj chlopak to karakan bo ma tylko 180 cm a faceci ponizej 185 to zywe gowna:(

Gość wojna z palantami
kochane, mój facet ma kumpla,który śmieje się że jego dziewczyna (21) ma od noszenia szpilek nieziemskie haluksy, i już nawet klapek w lato nie ubierze, więc wszystko z umiarem

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja wrecz przeciwnie jak chodze na płaskich czasem sie czuje za niska bo mam 163. chciałabym byc wyższa np mieć z 173 ,ale wzrostu nie bardzo da sie sobie zaplanować ;) ale zaakceptowalam to i jest ok

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a szpilki czasem ubiore ,ale często chodze w płaskich i mam to gdzieś ,ze nie jestem wysoka wysokie też powinny zakładać szpilki jak maja na to ochote przecież wzrostu i tak sie nie da zmienić

Mam 162cm i czasami chciałabym mieć chociaż 170cm. Sylwetka inaczej wygląda, kilogramy sie lepiej rozkładają:)

Gość przód ujdzie , ale tył jest
ja mam 170cm i chciałabym miec z 5 cm mniej:O wtedy mozna ubrac obcasy jakie sie chce, a ja w obcasach wyglądam jak patyczak:(