Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieeeeezapominajka

18 lat różnicy...

Polecane posty

Gość Nieeeeezapominajka
głębszy potencjał relacji czy że nie trzeba sie juz dorabiać, bo on ma ... i tutaj zonk, bo ja nie potrzebuję być niczyją utrzymanka - pracuję, dobrze zarabiam i potrafię zadbać o siebie.

Gość Nieeeeezapominajka
:D nie dziękuję... Przekonałaś mnie, że warto spróbować, dać szansę...

Gość do AUTORKI ;)
do AUTORKI!!!!!!!!!! Witaj, ja mam partnera tez dużo starszego od siebie, ludzie-znajomi dają mu 10 lat mniej niż ma, jest zadbany, wysportowany, nigdy nie palił, zawodowo grał w piłkę. Poza tym umie zadbać o kobietę pod każdym względem, ;) jeśli dobrze dogadujesz się z tym facetem i czujesz ze może coś z tego być to spróbuj! ja nie żałuje :) ps.miałam dość gówniarzy w poprzednich związkach, którzy woleli kolegów i byli nieodpowiedzialnymi gnojkami

Gość do AUTORKI ;)
JESTEŚMY RAZEM 1,5 ROKU ZARĘCZENI :)

Gość skarbie podniecony............
do AUTORKI ile macie lat??

Gość Nieeeeezapominajka
Dziękuję, naprawdę doceniam to, że poświęcacie czas na te wpisy, których bardzo potrzebuję - bo nigdy nie stawałam przed takim wyborem, taką sytuacją. Faktem jest, że wszystko dopiero jest w zalążku - tzn. nie spotkaliśmy się jeszcze w realu, tylko ja się strasznie wahałam czy w ogóle taką znajomość zaczynać, gdyby miało dojść do tego spotkania, które wszystko zweryfikuje; tracić czas i energię na analizy:0 teraz wiem, że na pewno spróbuję i spotkam się z nim.

Gość Nieeeeezapominajka
Ja mam 27, On 45:) A Wy w jakim jesteście wieku? Jak duża jest różnica?

Gość do AUTORKI ;)
ja mam 23 a on 36

no ja juz pisalam ze ja skoncze 37 a on skonczyl 59 :-) tez nie chcialam sie spotkac z nim :-) pojechalam bo myslalam ze i tak nie mam nic do stracenia i przynajmniej spedze milo popoludnie na kawie :-)

Gość Nieeeeezapominajka
Czyli też poznaliście się wirtualnie?:) I od razu zaiskrzyło?:) Jak to się rozwijało? :D Uwielbiam takie historie :D Do AUTORKI: Kochana 13 to jeszcze nie tak dużo ale oczywiście gratuluję :D

Gość do AUTORKI ;)
jak mój facet mówi ludziom ze ma tyle lat to jeszcze nie spotkał się z odpowiedzią ze"na tyle wygląda" raczej ludzie mówią ze żartuje :))) Mam koleżankę, która trochę krytykowała mój związek z M. Ja patrzę na jej związek to wydaje mi się że nie ma czym się pochwalić: jej facet 22 latek zrobił jej dziecko,mieszkają u niej z jej rodzicami, pracuje za 1200 zl i ciągle zmienia pracę,.... no tak ma przy nim miod... ja jestem zadowolona ze swojego faceta, owszem ma również wady ale każdy je ma

Gość do AUTORKI ;)
niezapominajka! poznaliśmy się przez internet, ale był to kolega mojego znajomego... tydzień rozmowy na gg...spotkanie,potem miesiąc przerwy,znowu spotkanie, potem ponad 1 miesiac razem i juz razem :)))))))))

Gość Nieeeeezapominajka
... pary w zbliżonym wieku nie mają monopolu na szczęście - jeśli dla kogoś liczą się ważniejsze rzeczy niż te wszystkie przyziemne, to wiek nie powinien być problemem. Liczy się uczucie, zrozumienie i szacunek - na takich podstawach można wszystko zbudować. Pod warunkiem, że one są...

my sie nie poznalismy wirtualnie . ja pracowalam w cyrku za granica i on tez. To znaczy on jest muzykiem i gral w tym cyrku ze swoim zespolem. Ja akurat mialam wtedy kogos kto mnie dzien przed sylwestrem zostawil. W sylwestra nie chcialam byc sama i poszlam na impreze do restautacji gdzie imprezowali pracownicy cyrku. On siedzial przy wolnym stoliku wiec sobie usiadlam. Porozmawialismy itd. Pozneij powiedzial, ze moglibysmy mila rozmowe powtorzyc innym razem. Dal mi swoj numer telefonu ale nie dzwonilam bo sie balam porazki po tym ostatnim facecie. W koncu wyslalam smsa i tak poszlo dalej...umowilismy sie na kawe :-)

Gość Nieeeeezapominajka
:D super. Niby wszystko takie proste, ale ile się trzeba namęczyć, żeby trafić na tę właściwą osobę...

Gość ..... Nieeeeezapominajka
Kolezanka z takim mezczyzna juz po slubie, drugie dziecko na pokładzieniebawem, ja ze swoim slub niedługo chociaz u nas jest to roznica ponizej 20 ale miłość nie patrzy na metrykę, więc ani się nie zastanawiaj tylko bierz go żywcem zanim inna się skusi ;) powodzenia

Gość do autorki .....
podaj jego pierwsza litere imienia .

.........niezapominajka a u was jaka roznica wieku?

Gość do autorki .....
no przeciez napisala w tytule ,ze 18 lat :-)

Gość hjnoi
podaj jego pierwsza litere imienia . tobie starego chce zabrac :D kurwa ilu tu kretynow

a kolezanka ta po slubie z dziecmi - ile ta aprka ma lat?

14:23 [zgłoś do usunięcia] ..... Nieeeeezapominajka Kolezanka z takim mezczyzna juz po slubie, drugie dziecko na pokładzieniebawem, ja ze swoim slub niedługo chociaz u nas jest to roznica ponizej 20 ale miłość nie patrzy na metrykę, więc ani się nie zastanawiaj tylko bierz go żywcem zanim inna się skusi powodzenia to chyba ktos inny niz autorka??? czy nie ??? :-)

Gość do autorki .....
nie, podejrzewam ze moge go znac :-)

Gość Nieeeeezapominajka
K:) I jest wolny w 100%, mieszkamy niedaleko siebie w zasadzie.

Gość Nieeeeezapominajka
tak, ja jestem bez kropek z przodu :)

Gość do autorki .....
tak , to chyba nie autorka , ona bez kropek ;-)

Gość Nieeeeezapominajka
i co, znasz?:)

Gość do autorki .....
bez obaw ,ja wierze ze wolny . Nie o to mi chodzilo ;-) Mam znajomego w podobnym wieku , kawaler , nigdy nie byl zonaty,dobrze wyglada, o 10 lat mlodziej , loguje sie na portalach randkowych , tak szuka , uczciwy. I wszystko byloby ok , ale charakter FATALNY! Kobiety przy blizszym poznaniu same rezygnuja i uciekaja od niego . Ale to nie ten :-) A poza tym ktos zle zrozumial moje intencje :D Bylam ciekwa czy to moj znajomy. Tylko znajomy i myslalam ze trafilas wlasnie na niego :-)

Gość do autorki .....
Nie ten , nie znam :-)

Gość Nieeeeezapominajka
He he, rozumiem. Ale my się poznaliśmy się na portalu randkowym:) On ma za sobą kilka poważnych związków, najdłuższy 5 letni - więc raczej jest w stanie zbudować trwałą relację. Ale póki go nie poznam to wiele o nim nie będę mogła powiedzieć. Ale chyba przed tym spotkaniem będę musiała wziąć jakieś tabletki uspokajające...:)