Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktaa

Potencjalna rywalka wykańcza mnie..

Polecane posty

Gość Wiktaa

Niedługo minie 5 lat od kiedy jestem z moim facetem. Kocham go ale niestety mam problem z pełnym zaufaniem w związku. Wiem że mnie nie zdradza ale w głębi serca przewiduję najgorsze... Szczególnie teraz gdy pojawiła się pewna dziewczyna. Ma niecałe 22 lata. Początkowo nic do niej nie miałam... Ale po pewnym czasie zauważyłam że ona najbezczelniej w świecie leci na R. Chyba już wie że jej nie trawię bo od dawna jej nie widziałam. Ale ona nadal kontaktuje się z R. Mimo że prosiłam go aby zakończył tą znajomość. To tak jakby wpuścić alkoholika po odwyku do sklepu z alkoholem. Jakiej by silnej woli nie miał, to prędzej czy później napije się:/ I teraz pytanie: znacie jakieś metody na pozbycie się TAKIEJ dziewczyny? Takie żebym nie musiała się z nią konfrontować? Każdy, nawet najgłupszy i najbardziej szalony, będzie mile widziany...

ja znam jeden szalony sposob na twoje problemy - popros rodzicow zeby dali ci szlaban na internet

Gość taka jedna blondi
Złap ją w ciemnej ulicy i wetrzyj jej opakowanie gum do żucia we włosy.

Gość ja bahati....
Jakie sposoby? Pozbądź się faceta! Ta dziewczyna nie musi być lojalna wobec ciebie...Nie ona musi ci dokona c wierności..Facet jak będzie chciał zdradzić to sobie kogoś znajdzie, jak nie będzie chciał to nie zdradzi...

Gość kobieta to też człowiek
zleć morderstwo, zero kontaktu i masz ją z głowy na zawsze

Gość ja bahati....
ja znam jeden szalony sposob na twoje problemy - popros rodzicow zeby dali ci szlaban na internet brawo!!!!!!

Gość sdvsmvspvbsvb
twoj facet to dupa. Prawdziwi mezczyzni kochajacy swoja kobiete nie potrzebuja sie dowartosciowywac innymi kobietam

Gość Wiktaa
Morderstwo zbyt drastyczne, guma we włosach nawet ciekawa. Jeśli chodzi o pozbycie się faceta to wiem że mnie nie zdradzi ale fakt że ona na niego leci psychicznie mnie wykańcza.

Gość do Wiktaa
Ja znam niezawodny - kup menażkę i je.....j się w czaszkę :) Widać Twój chłopak juz znalazłnormalne zastępstwo.

Gość Wiktaa
A jeśli chodzi o szlaban na internet to rodzice nie mają na ten temat nic do powiedzenia bo nie mieszkam z nimi.

Gość Wiktaa
Widzę że kolejne forum na poziomie... Nie nawracajcie mnie bo i tak będę robić co mi się podoba... Chciałam tylko kilka pomysłów. Ale cóż...

Jedyny skuteczny sposob na pozbycie sie jej nie lezy w Twoich mozliwosciach. A mianowicie to Twoj facet musi jej doglebnie i dosadnie dac do zrozumienia, ze nie jest nia zainteresowany, tak, aby sie zniechecila. Skoro tego nie zrobil, to najwyrazniej mu to nie przeszkadza albo go to cieszy.

Gość do Wiktaa
Ale czego Ty po nas oczekujesz? Ludzie prawdę piszą, latasz za facetem jak mysz za łapką. Jak ona mu się podoba to prędzej czy później Cie zostawi. I co CI to da, że ją obsmarujesz w necie albo pobijesz w ciemnym zaułu ? Ty sie pogrążasz nie ona. To facet tutaj jest odpowiedzialny za swoją chuć. Zawiążesz mu na supeł ? Nie bedzie ta to będzie inna. Gdyby nie chciał nie pisałby z nią. Proste jak zabranie dziecku lizaka.

Gość Wiktaa
Dał jej do zrozumienia ale ona jest chyba głupia bo nie ruszylo jej to..

ale facet nie powinien 'dac do zrozumienia' tylko powiedziec stanowcze w y p i e r d a l a j -przynajmniej mój by tak zrobił. powiedz mu że nie życzysz sobie bo to świadczy o braku lojalności z jego strony, od Ciebie by na pewno oczekiwal zakonczenia tego typu znajomosci. a poza tym powiedz mu że jeśli jakaś inna dziewczyna ma u niego szanse to nie chcesz takiego faceta. poza tym zaznacz swój teren ja bym szybko z taką sobie poradziła, ona nie szanuje kompletnie Waszego związku.

Gość gość
Ja w podobnej sytuacji zamówiłam rytuał miłosny spętującą miłośc moją i ukochanego. Zadziałało, przestał w ogóle zauwazać inne dziewczyny.

Gość edyta3544
Gdzie zamawiałaś??

Gość gość
Przez swoją zazdrość możesz zniszczyć sama związek.