Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamana_28

Jestem w ciąży i będę miała syna:(((

Polecane posty

Gość zalamana_28

Wczoraj byłam na usg, tak bardzo chciałam córeczkę! Co ja mam robić z chłopcem, boję się że go nie pokocham choć on nie jest niczemu winien.. pocieszcie mnie proszę...

Gość anula123434
A mnie się podoba jak synuś mówi do mamusi "kocham cię mamusiu"

Gość jarasss
lecz sie psycholko

ja pier..Ty chyba żartujesz? :O to trzeba było zaadoptować,a nie w ciąże zachodziłaś! Nie zdawałaś sobie sprawy,że może być chłopiec,ile ty masz lat 12? :O

Gość zalamana_28
pierdolcie się szmaty :O ide na wizaż, tu nie ma normalnych ludzi :O

Gość rfgdgf
NIe rozsmieszaj mnie. Ja chcialam miec syna a okazlo sie, ze bedzie corka, ale i tak bardzo sie z mezem cieszymy, a teraz to chyba nawet wole, ze bede miala coreczke. Lecz sie kobieto. Najwazniejsze, zeby dziecko bylo zdrowe.

Gość hjvfhjhvgjvghj
no nawet zabawną historyjkę wymyśliłaś.

Gość anula123434
No my jak się bedziemy pierdolić to sie bedziemy cieszyc niezaleznie czy corka czy syn

Gość opiopi
podejrzewam, ze to prowo ale są takie kobiety widać zaburzone psychicznie (tak jak np matka Madzi od śliskiego kocyka) i może oni anonimowo szukają wsparcia, chcą się wygadaać a wy tylko jadem plujecie - przykre to. Ode mnie do autorki - mam synka i jest naprawdę super, pokochasz to dziecko zobaczysz.

Gość zalamana_28
To wyżej to podszyw. Ja sobie doskonale zdaję sprawę że to złe tak wybrzydzać przecież wiele par długo stara się o dziecko.. Ale nic nie poradzę że tak się czuję.

Gość hsderwyrwa
Kobieto ciesz sie,ze bedziesz miala dziecko i oby bylo zdrowe!Ja staram sie od 2 lat o dziecko i nic:(

Gość zalamana_28
To nie prowokacja..

Gość opiopi
Naprawdę płeć jest dla ciebie taka istotna? Dlaczego? Gdyby była dziewczynka to byś sie cieszyła czy ogólnie nie pasuje Ci że jesteś w ciąży?

Gość zalamana_28
Cieszę się ale chciałam córkę..

Gość anula123434
Przecież jak się zachodzi w ciążę to trzeba brać pod uwagę że może być córka albo syn czemu nie adoptowałaś

Gość opiopi
to może masz dziś gorszy dzień, napewno to Ci minie. Ja w głębi duszy też marzyłam o córce ale urodził się syn i byłam bardzo szczęśliwa.

Gość ojacieniemoge
No faktycznie straszne, żadnej pociechy z syna, ożeni się i nie będzie z niego pożytku na starość, najlepiej oddać do adopcji.

autorko,dla mnie bredzisz. Nie które kobiety oddałyby wszystko żeby mieć chociaż tego synka.

Gość fhjhk
Ale po co w ogłoe mieć dziecko, po to żeby wózkiem sobie pojeździć to wtedy obojetne co będzie, chyba ze masz odraze do chłopców. Ja tak mam jak jade autobusem i widze, jak sie wulgarnie odzywają te chłopaki, jak klną, na swoje matki mówią ta starą kurwa, po co komu taki bachor.

Gość opiopi
fhjhk - to chyba też trochę od rodziców zależy i ich metod wychowawczych.

Gość fhjhk
Też ale dziecko się socjalizuje w grupie rówieśniczej. Chyba trzebaby go w klatce chowac żeby na ludzi wyszedł a to niemożliwe przecież.

Gość opiopi
fhjhk - chów klatkowy to tylko kury ale i tak nie pochwalam.

Gość lindaxoxo
też chciałam dziewczynke ale jest chłopczyk. jak urodzisz to nie będziesz tak głupio myślała. ważne zeby dzieciak był zdrowy. zawsze mozesz oddac jak go nie chcesz

Gość Korneliia
Jedne chcą chłopczyka a inne dziewczynkę ale DZIEWCZYNO WAŻNE ABY BYŁO ZDROWE a ty się załamujesz i nie wierz czy pokochasz własne dziecko tylko dlatego że to będzie chłopczyk . Widać że nie dorosłaś do roli matki. !!

Gość zalamana_28
Jak ja się nim zajmę, bede musiała mu zmieniać obsrane pieluchy i myć fiuta, przecież to zboczone.

Gość zalamana_28
ivalia dlaczego wolałabyś syna?

hmmm może dlatego bo mam dwóch braci mojej mamy pierworodny to syn właśnie, taki schemat rodziny mam w głowie, syn to naprawde fajna sprawa mój mlodszy brat-maturzysta głowę wyższy od mojej mamy co chwila pyta czy coś jej nie pomóc, dźwiga zakupy, bracia bardzo dbają o mamę są bardzo kochani może dlatego:) a czemu tak bardzo nie chciałaś syna?? jesli nastepna bedzie córka to starszy brat będzie sie nią opiekowal, stawal w jej obronie, to naprawde fajne:)