Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure precission

Nie ma nikogo, kto byłby większym przegrańcem ode mnie

Polecane posty

Gość Galaxxxy234
drenażysta "co to znaczy kobieta z klasą" Nie ma czegoś takiego jak kobieta z klasą (cokolwiek to znaczy) To najpierw sprawdź co to znaczy potem się wypowiadaj :).

"czyta Imię Róży - i też nie ma laski" Bo ja głupi myślałem, że tam są teksty na podryw a tu zonk - zwykła książka :D "le po co mieszasz się z motłochem ? " Użyłem tego samego sformułowania aby było jasne dla pytającego. Mam jednego kretyna wyżej co wierzy, że chciałem wyrywać na książkę. Sama widzisz czym się kończy zakładanie, że ludzie na tym forum potrafią myśleć.

Gość Galaxxxy234
Żeby nie było uważam , że mężczyzna z klasą też istnieje :)

"To najpierw sprawdź co to znaczy potem się wypowiadaj " To już ustaliliśmy - nauczycielka.

Gość Galaxxxy234
Darker "To najpierw sprawdź co to znaczy potem się wypowiadaj " To już ustaliliśmy - nauczycielka. :)

"Żeby nie było uważam , że mężczyzna z klasą też istnieje" Odpowiednio - nauczyciel.

Gość oj lusik
nauczycielka stawia też pały i też można to dwojako rozumieć w zależności od poziomu świńskości odbiorcy jak dla mnie kobieta z klasą istnieje i mam to szczęście że obracam się w środowisku fajnych kobiet, ale szanuję wszystkie bez względu czy to prostytutka czy zakonnica

Gość drenażysta
"Pitolisz Następny ćwierćyntelygent zaspermiony do imentu. Kobieta z klasą cieniasie jets nie dla takich jak Ty. Ona ma swoje pasje, ma pracę i wykształcenie ( nie mam na myśli karierowiczek ). Na kasę nie poleci bo ma swoją. Nie musi się ciupciac żeby mieć na szminkę. Jej nie zaimponuje wyżelowany koks z łańcuchem na szyi i BEEMKĄ. Wcale nie musi leżeć plackiem w kościele bo nie od dziś wiadomo że nawet najbardziej świętoj**liwe oazówy daja na pielgrzymkach aż się kurzy. Po prostu tutaj faceci miaucą , że sa niscy - więc nie ma laski, nie ma pracy - więc nie ma laski, nie ma auta - więc nie ma laski - czyta Imię Róży - i też nie ma laski, jaja jak berety normalnie, cóż jak Twoja matk abyła zerżnieta od tyłu to pewnie masz ciemną karnację " Biura podróży zbijają kokosy na takich wykształconych paniach, które z pasją odwiedzają śródziemnomorskie kraje w celu wyżycia się na dziko. Latają tam, bo u siebie chcą mieć nieposzlakowaną opinię "kobiet z klasą" zgrywających niedostępne i cnotliwe istoty, po to aby nie zaprzepaścić sobie szans na przyzwoitego faceta. Zawsze mnie zastanawiają osobiste wycieczki, które urządzają kobiety. W jakim celu - brak argumentów?! Chcesz kogoś zdyskredytować? Po co? Kobiety wiedzą jakie są, a faceci którzy łykają bajkę o kobiecej wyższości moralnej, kapryśności, etc, itp mają problem, bo są często w głębokiej dupie.

Gość Galaxxxy234
Mylisz się Darker. Ja wiem że Ty tutaj porywasz tłumy luzakując ale nie zgodzę się z Tobą :). Dla mnie mężczyzną z klasą był np. mojej świętej pamięci Dziadek. Zawsze czyste buty, biała chusteczka, stały w poglądach. Można powiedzieć człowiek Renesansu - różnorodne hobby ale mimo zapatrywań szanował zdanie innych. I był zawsze szarmancki wobec mojej babci. Pracowity i prawdomówny z fajnym dowcipem. Niestety mężczyźni dziś nie mają porządnych wzorców bo te starsze pokolenia się wykruszają. Postęp postepem ale to nie znaczy, że mamy się zachowywać jak dzikusy.

Gość ech ..... drenażysta
wrzucasz wszystkich do jednego wora, baby to rozpustne ladacznice a faceci - skrzywdzone baranki, sa blachary, sa tipsiary ale sa porzadni faceci i porzadne babki i na ich podstawie usiłujemy tu dyskutowac więc nie rób chlewu please.......... swojego faceta poznałam w pracy, nigdy nie byłam na seks wycieczce, mamy ten sam status materialny wiec nikt nikogo nie podrywa na kase, te same poglady a jesli nawet odmienne zdania to szanujemy sie, dom zbudowalismy z wlasnych srodkow, nikt nie wzenil sie w majatek drugiego, podobny dowcip, podobne hobby , mierzi mnie jak ktos tak pisze jak Ty jakby to bylo 11 przykazanie, nie wierzysz w drugiego czlowieka i milosc to nie dziw sie ze napotykasz same pustostany ktore cie wycyckaj ai ida daleja Ty pomstujesz do nieba Chcac zmienic innych zacznij od siebie

Gość Portal o 2
Odnoszę wrażenie , że piszą tutaj faceci którym w życiu nie wyszło. Myślę, że szkoda czasu aby im odpowiadać.

Gość oj lusik
ech ..... drenażysta - radzę się Koleżance przygotować na przepowiednie mądrali z forum - zaraz Ci przepowiedzą rychły rozwód, kochankę na boku i inne kwiatki :)

Gość drenażysta
"wrzucasz wszystkich do jednego wora, baby to rozpustne ladacznice a faceci - skrzywdzone baranki," Ani jednego, ani drugiego nie twierdziłem. Wciskanie komuś nie jego słów to kolejne zachowanie, które świadczy o kobietach nie najlepiej, to da się zaobserwować na każdym kroku :) . Ja wspomniałem o naturze kobiet, która wyklucza tzw. "klasę".

Gość hollygirlfromthehell
Samotny Romantyk - 28 lat - dobre studia - zero doświadczenia zawodowego Spoko, do bykowego masz jeszcze kilka lat, dobre studia- brak doświadczenia - tylko czyśc regularnie dyplom z pajęczyn czyli mówiac ogólnie jesteś superowy :) tak trzymaj i regularnie wcieraj krem na hemoroidy wokolic eoczu, to zapobiegnie Ci zmarszczkom !!!!

Gość ech .....drenażysta
" drenażysta "wrzucasz wszystkich do jednego wora, baby to rozpustne ladacznice a faceci - skrzywdzone baranki," Ani jednego, ani drugiego nie twierdziłem. Wciskanie komuś nie jego słów to kolejne zachowanie, które świadczy o kobietach nie najlepiej, to da się zaobserwować na każdym kroku . Ja wspomniałem o naturze kobiet, która wyklucza tzw. "klasę". " Stwierdziłeś to nie zaprzeczając :). Gdybyś dodał " większość kobiet", "kobiety które znałem " lub " niektóre z nich ". To już byłoby coś.

Gość do Samotny Romantyk
to idź do burdelu :) tam Twoja uroda będzie w cenie, przecież teraz robią takie speluny z żigolakami gdzie babeczki piszczą i szczypią delikwenta za doopsko :) skorzystaj pókiś w miarę a i grosza odłożysz , swoją droga co to za studia po których nie masz nawet drobnego doświadczenia :)

Gość drenażysta
"jak dla mnie kobieta z klasą istnieje i mam to szczęście że obracam się w środowisku fajnych kobiet" Kobiety skrzętnie ukrywają swoje seksualne wybryki (dlatego statystyki o zdradach kobiet można włożyć między bajki), jak jej nie widzisz 24h / dobę to nie wiesz jak się zachowuje. Znasz tylko jej zachowanie w Twojej obecności - nic więcej, może też trochę z plotek.

Gość Mike & Mechanics
Darker piszesz, o sowich zaletach to w czym twki problem , że nie jesteś w stałym związku ? No chyba, że nie chcesz więc wtedy to jasne. Zgadzam się z którymś z przedmówców, że być może stałeś się kimś takim samym jak te kobiety które Cię nie szanują czy też dawały kosza.

"Darker piszesz, o sowich zaletach to w czym twki problem , że nie jesteś w stałym związku ?" Widocznie wy wiecie lepiej kto wam pasuje.

Gość oj lusik
drenażysta - daj już spokój bo pomyślę, że tez jesteś jednym z kafeteryjnych prawiczków którzy w życiu baby za kolano nie złapali i dlatego broją. Moje koleżanki z pracy są w różnym wieku, pochodzą w małych i dużych miejscowości, mają mężów, dzieci i są happy. Można powiedzieć, że w obecnym dziale jestem rodzynkiem a one bez krempacji w mojej obecności rozmawiają. Żadna nie jest obleśna w sotsunku do mnie, cholew nie smali i nie zachowują się wulgarnie. Wątpie by przez tyle lat się pilnowały. Są swobodne i tyle, robią co chcą a ja nie widzę, żeby się szmaciły. To Cie tak boli, że są porządne kobiety? Ech chłopy co z Was za samce. Za dużo się naczytałes o Polkach w UK lub we Włoszech .

Gość Mike & Mechanics
Darker próbujesz się wymigać od odpowiedzi :) :). Ja Ciebie pytam co z Tobą nie tak a nie co lubią kobiety. Bo skoro opisujesz siebie prawie, że w superlatywach to jednak coś jest nie tak. Bo jeśli miałeś możliwość przebywać w różnych grupach to nie wierzę, że żadna się nie skusiła. I nie mam tutaj na myśli byle jakiej ( bo chyba boisz sie takiej jak ognia ) . Może po prostu zadzierasz nosa i to kobiety odstrasza ?

Gość do Samotny Romantyk
Samotny Romantyk - studia dobre, bo jak zrobię uprawnienia zawodowe to będę w pełni niezależny i to klienci będą mnie szukać a nie ja ich - a o urodę dbam, bo dziewczyny szukam .. zawsze to jeden plus więcej za zadbany wygląd .. Mój Boże :) . Patologię Dzieciaku przerośnięty to chyba widzisz w lustrze, na co dzień. Szukaj szukaj :) może znajdziesz jakiegoś wolnego chłopca ;). Jeśli do tego czasu a masz już prawie 30 na karku żadna się nie skusiła to choćbyś z formaliny nie wychodził już się nie skusi :). Uprawnienia zawodowe zrób sobie, na koparkę. Żeby wszystkimkopary opadły bu ha ha ha ha ha że też takie matolątka jak Ty czy Loooooser chodzą po świecie i zabierają tlen

"Ja Ciebie pytam co z Tobą nie tak a nie co lubią kobiety." Nie wiem co nie tak. Nie dostałem odpowiedzi na piśmie czemu zostałem odrzucony jako kandydat.

Gość drogi autorze
pure precission - przecież jesteś jeszcze młody, zrób coś z sobą, rozwijaj swoje zainteresowania, nawiązuj kontakty, chociaż żebyś miał bliskich znajomych, może ktoś zna fajną dziewczynę i się spontanicznie zapoznacie a studia dzisiaj to już nie taki sam prestiż jak dawniej, wiele osób idzie tylko po to żeby mieć papier, nie ważne jaki ważne żeby było, masz jakieś pasje, potrafisz coś robić ? Pozdrawiam

Gość drenażysta
"To Cie tak boli, że są porządne kobiety? Ech chłopy co z Was za samce. " Mnie to nie boli, doceniam facetów, którzy poświęcają się rodzinie i cenię kobiety, które w dzisiejszych czasach myślą o dzieciach i je rodzą oraz dbają o rodzinę, ale też znam z autopsji wiele przypadków braku szacunku kobiety - żony dla takiego poświęconego faceta. Niestety wielu z nich nie da rady przemówić do rozsądku, że muszą zmienić swoje zachowanie aby tamować pierwotną żywiołowość kobiecej istoty. Obecna obyczajowość i moralność nie jest naturalna tylko wymuszona dla dobra dzieci, rodziny i ludzkości, i poborców podatkowych - niestety. Tyle Pozdrawiam serdecznie. :)

Gość * my * love *
My love, Rev ❤️

Gość Mike &
Mój kolega miał w kontaktach z babkami nieco inaczej - może nie jest to miłe ale dziewczyny od razu mu mówiły: jesteś za duży ( trenuje kulturystyke ), nie jesteś reprezentacyjny ( facet lubi ubierać się na luzie a nie garniaki non stop ), mieszkał wtedy z rodzicami i potencjalna kandydatka od razu mówiła : że dom nie zapisany itp. itd. Ale po wielu wielu latach spotkał całkiem przypadkiem dziewczynę której się spodobał, razem uprawiają sport ( też sportsmenka ), dom wyremontowali bo się zaręczyli i co ? I teraz te niedoszłe panny łypią na niego spode łba. Muszę jednak przyznać na plus, że mój kumpel ma silną psychę i tymi wcześniejszymi docinkami się nie przejął mimo, że babki waliły prosto z mostu co im nie pasi jakby kupowały w sklepie. Nie chodził w gajerkach i nie wybudował basenu.Kto wie, może to był z jego strony taki test żeby odsiać ziarno od plew ? :)

Gość darker skonczy pitolic
az przestanie mu namiot stawac :classic_cool: a do tej pory wciaz bedzie mial nadzieje ze przeleci jakas puszczalska :P

Gość darker to najlepszy
przykład frustracji z nadmiaru spermy

Gość Shinden
Co za tępe cipy tu przesiadują...