Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure precission

Nie ma nikogo, kto byłby większym przegrańcem ode mnie

Polecane posty

Gość Darker ale przecież
Ty jesteś kretynem tutaj największym :) Nie męczy Cię to ?

Gość do mosnter w żelu
" Nie starczy mu bo nie pracuje. Woli browara wypić i fajki kupić. A co dokładnie oznacza normalna dziewczyna? Nie myśląca o przyszłości? Bo jak facet ma 28 lat i nie ma pracy (jakiejkolwiek) to to dobrze nie wróży. I naucz się czytać ze zrozumieniem. " A ty już wiesz na co Ble Ble wydaje kasę. Znam wiele dziewczyn które zarabiają więcej od faceta albo związały się z nim kiedy nie miał pracy. Nie znasz się na ludziach. Może Ble Ble za tydzień znajdzie prace i co ? To że się tutaj wyżali go nie dyskwalifikuje. Chłopak który mieszka w moim bloku jest na rencie i jeździ na wózku. Właśnie się zaręczył a rodzice tej dziewczyny mają firmę. Da się ? Da się. Ale przecież Twoim zdaniem zaraz po ślubie go zdradzi, albo wzięła inwalidę bo jej nie ucieknie itp.... itd..... rozmowa z Tobą to strata czasu. Zmień piaskownicę. Ble Ble do dzieła, wierzę, że znajdziesz sobie dziewczynę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość tratatatata ona
30 lat 5 lat meczarni na studiach nie mam talentu jezykowego a wybralam filologie :/ bardzo meczaca praca, beznadziejne godziny pracy, dluuuugi dojazd boje sie jezdzic samochodem depresja niskie poczucie wlasnej wartosci borderline brak kasy brak rodziny marne perspektywy :(

"nikt tu nikomu nie każe obniżać lotów ale ostrzega przed rozczarowaniem, "obrażasz bleble a może go nie znasz" Streścił swoje życie na kafe już chyba ze 100 razy. Witamy nowego na forum. "to że jest sam nie znaczy ze nie jest fajny" Jest sam bo nie jest fajny. Nie dostrzegasz korelacji? "poza tym mitem jest że przeciwieństwa się przyciagają, zobacz Ty taki pinky i żadna pinka Cie nie chce he he he" Nie wiem co to jest "pinky" ale w przeciwieństwie do niego kształcę się, pracuję, mam auto i każdego dnia pracuję nad sobą bo wierzę, że zasługuję na więcej. Wstyd gdybym siedział na dupie przed kompem całe dni i nic nie robił. A z resztą, umów się z chłopakiem. Skoro taaaki fajny to szkoda aby ci okazja koło nosa przeszła. Czyż nie? :D "z takim podejściem to ja Ci nie wróże dobrych relacji z przedstawicielami obojętnie jakiej płci " Relacje z dziewczynami to ja mam dobre czy chcę czy nie.

Gość popieram przedmówców
pure precission - 24 lata - kiepskie studia - zero doświadczenia zawodowego - zero przyjaciół - zero związków z kobietami - można tak jeszcze wymieniać Jesteś młody jeszcze. No żeby zdobyć doświadczenie musisz ruszyć tyłek jakieś praktyki, staż itp. Zawszemożesz zrobić jakieś studia podyplomowe. Przyjaciół też nie nabędziesz stroniąc od ludzi. Więc nie smęć tylko bierz się z życiem za bary bo nikt z nas za Ciebie życia nie przeżyje

Gość ostatni moheranin
35 lat srednie bez matury 10 lat na bezrobociu zero przyjciuł zero zwiasków z kobietami sztuczna szczeka spora nadwaga łysy mieszkam z rodzicami depresja i nerwica lekowa fanatyk religijny

Gość oj lusik
Ja to Was nie rozumiem :) Taki Loooooooser też bez studiów,matka gotuje, dziadek kase daje, w woju nie był, do roboty dwie lewe ręce a uważa się za pępek świata.

"A ty już wiesz na co Ble Ble wydaje kasę." Wiem. Pisał, że utrzymują się z renty. "Znam wiele dziewczyn które zarabiają więcej od faceta albo związały się z nim kiedy nie miał pracy. " A o jakich kwotach tu mowa? Zasiłek? Renta? Trudno nie zarabiać więcej nawet jeśli się puszki oddaje do skupu. "Może Ble Ble za tydzień znajdzie prace i co ? " Nic, bo nie znajdzie. Wcześniej składał jakieś części chałupniczo a teraz już któryś rok mu mija bez roboty. Woli się napić i szluga zapalić. Przecież jest renta i daje radę. "Chłopak który mieszka w moim bloku jest na rencie i jeździ na wózku. Właśnie się zaręczył a rodzice tej dziewczyny mają firmę. Da się ? " Jeśli się zaręczył to nie z dnia na dzień. Szóstkę w totka też ktoś skreśli. "Ble Ble do dzieła, wierzę, że znajdziesz sobie dziewczynę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" I tu włączyć main theme z filmu Superman :D

Gość pech to pech
27 lat w trakcie rozwodu dwójka dzieci alimenty kredyt 200tyś zarobek 1300 za miesiąc zostanę bez mieszkania z kredytem na głowie nic tylko się wieszać

Gość Glaxxxy234
Darker napisał: Kształcę się, pracuję, mam auto i każdego dnia pracuję nad sobą bo wierzę, że zasługuję na więcej. Wstyd gdybym siedział na dupie przed kompem całe dni i nic nie robił. Wierzyć i marzyć Ci zawsze wolno. Ale widzisz bije trochę od Ciebie zarozumialstwem. Poza tym niektóre Twoje wypowiedzi na forum - kulturą nie zalatują. Dyplomy, pieniądze , samochód to wszystko może być pięknym lukrem , otoczką ale co jeśli w środku watolina ?. Człowiek może się uważać za Bóg wie co a w rzeczywistości być gównem owiniętym w sreberko . Ilość dyplomów, medali i pucharów nie idzie w parze z kindersztubą. Ważne jakim się jest człowiekiem. A o tym nie przesądza najbardziej bajerancki wozik.

Gość pech to pech
bo darker wlazi na liczne topiki gdzie pisza smutasy i przegrancy i sie dowartosciowuje

Gość pech to pech
pech to pech bo darker wlazi na liczne topiki gdzie pisza smutasy i przegrancy i sie dowartosciowuje NIE PODSZYWAJ SIE

"Wierzyć i marzyć Ci zawsze wolno." Zapewniam cię, że moja wyplata jak i środek transportu są jak najbardziej realne. "Poza tym niektóre Twoje wypowiedzi na forum - kulturą nie zalatują" Szczerość to nie chamstwo. "Człowiek może się uważać za Bóg wie co a w rzeczywistości być gównem owiniętym w sreberko ." Mamy i takich tutaj :D "A o tym nie przesądza najbardziej bajerancki wozik." Akurat ja nie wożę się po dyskotekach. "bo darker wlazi na liczne topiki gdzie pisza smutasy i przegrancy i sie dowartosciowuje" Jedyny dział wolny od takich ludzi to redakcja kafe.

Gość do mosnter w żelu
Może trzeba Ble Ble zachęcić dobrym słowem a nie jechać po nim.

Gość Ronalds
Przecież i tak BLe ble nic nie zrobi bo on się boi kobiet. Więc dyskusja bez sensu

Gość Galaxxxy234
"Wierzyć i marzyć Ci zawsze wolno." Zapewniam cię, że moja wyplata jak i środek transportu są jak najbardziej realne. Nigdzie nie napisałam, że kłamiesz. Tylko, że jeśli masz marzenia i wierzysz, że je spełnisz to fajnie. Ale chyba coś ten Ble Ble Cię mierzi , że tak się w związku z nim spinasz :). On przecież chce się zakochać. To chyba nic złego.

"On przecież chce się zakochać. To chyba nic złego." W tym mu nikt nie przeszkodzi. Tylko weź tu zmuś dziewczynę :D

Gość Ronalds
Ciekawe która sama zacznie działać i podrywać

Gość Galaxxxy234
Przyznaję, że nie czytałam wszystkich jego wypowiedzi. Ale dla porównania podam użytkownika o nicku Looooooser który np. otwarcie pisze, że pracą nie będzie się kalał albo że tylko chce brązowołosą dziewicę w adidasach a jak ktoś się sprzeciwi to od razu wątek do usunięcia lub łacina podwórkowa. Po prostu Ble Ble ma kompleksy ale nigdy nie wydał mi się być chamem. Może przemawia przeze mnie ( nie wiem jak to nazwać żeby nie bluźnić ;) ) gen Matki Teresy ale sądzę że coś by się tam dla Ble Ble znalazło. Są kobiety które chcą miłości. I w związku z tym godzą się na bicie, poniżanie i inne rzeczy. A czy Ble Ble jest damskim bokserem ? Musi tylko wyjść z ukrycia. Poza tym o ile dobrze pamiętam to on pragnie mieć dziewczynę a nie pisze, że ma być blond, ruda czy ostrzyżona na zapałkę. Znam chłopaka który jest wykształcony, bez nałogów, dobrze zarabia, modnie się ubiera, zna języki, oczytany, dobre maniery, zaradny, samochód terenowy - a jednak sam. Mimo magnetycznego wręcz uroku i wyglądu latynosa - jest tak zapatrzony w siebie, że żadna mu nie dogodzi. A jego eks to prawie, że same modelki. To jak rosiczka która mami kolorami a potem zonk. Pewnych rzeczy się po prostu nie kupi za pieniądze ani nie wyuczy. Dlatego nie należy uogólniać, że atrakcyjny facet ma wszystko a przeciętny musi się w mysiej dziurze schować. Wszyscy jesteśmy ludźmi i zasługujemy na szacunek. Sami sobie narzucamy jakieś stereotypy i kajdany.

Gość Darker to ty nie lubisz
prawików jak Ble Ble ? Tzn. uważasz, że tacy męczyźni pryznosza wstyd męskiemu rodowi ? a jakie ksiązki lubisz czytać jeśli wolno spytać ?

"Musi tylko wyjść z ukrycia. Poza tym o ile dobrze pamiętam to on pragnie mieć dziewczynę a nie pisze, że ma być blond, ruda czy ostrzyżona na zapałkę. " No to niech lepiej się zdecyduje czego chce konkretnie. Nie ma to jak polecieć na pierwszą lepsza co byłą dla gościa miła. "Znam chłopaka który jest wykształcony, bez nałogów, dobrze zarabia, modnie się ubiera, zna języki, oczytany, dobre maniery, zaradny, samochód terenowy - a jednak sam." Jak zamawiasz hamburgera to nie dają ci całej krowy. Jak facet woli nie angażować się nie oznacza to, że żyje jak mnich. "Pewnych rzeczy się po prostu nie kupi za pieniądze ani nie wyuczy." Wszystkiego można się nauczyć. Leniwi uważają, że nie można. Każda wymówka dobra.

Gość Przesadzacie kochani
wszak Piękno nie leży w urodzie, czy tuszy, lecz w charakterze i duszy ;) Szanujmy się a będziemy szanowani.

"a jakie ksiązki lubisz czytać jeśli wolno spytać ?" Ostatnio "Imię Róży". Gruba księga a czasu mam zwykle mało więc trochę to jeszcze potrwa.

Gość oj lusik
"Pewnych rzeczy się po prostu nie kupi za pieniądze ani nie wyuczy." Wszystkiego można się nauczyć. Leniwi uważają, że nie można. Każda wymówka dobra. ale nie chodzi o wiedzę ksiązkową :) bo na blache i doda wykuje, tylko pewne rzeczy człowiek albo ma albo nie a jak sie popisuje i udaje to jest to raczej żałosne, nie da sie nauczyc wszystkiego bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego

"nie da sie nauczyc wszystkiego bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego " Dlatego należy się specjalizować.

"Ble Ble chce poznać kobiete jej duszę ciało umsył a nie pisze, że chce blondynkę i nawet jak ruda poczyni zakusy to odrzuci jej zaloty bo jest małostkowy" Masz coś do rudych? :D Na razie żadna zakus ku niemu nie poczyniła (ciekawe czemu :D) Ja też byłem wśród tych co na kobietę patrzyli jak na człowieka a nie jak na cycki plus dziurę i się przejechałem. Nie mam ochoty być dłużej pstrągiem płynącym w górę rzeki. Every man for himself.

Gość Galaxxxy234
Darker to nie chodzi o to że ten chłopak nie chce sie angażowac tylko że on nie potrafi stworzyć związku. Są faceci preferujący seks bez zobowiązań i stawiają sprawę jasno. On jak twierdzi jest monogamistą :) No cóż moż eprędzej schizofrenikiem. Na pewno jakiś element narcystyczny tutaj odgrywa rolę - dziewczyny któe miał były piękne, były zadbane, mają ukończone studia ( prawo, zarządzanie ), pracują więc zanim go poznały miały na chleb. Poza tym ów bawidamek dobiega czterdziestki , niedługo pojawi się siwizna, biceps oklapnie i zostanie sam.

"Imię Róży ? - Żart tygodnia ha ha ha ha ha ha i na to wyrywasz laski ? normalnie zgon, czy ma ktoś na sali pampersa?" A gdzie ja piszę, że na to "wyrywam"? To jest książka DLA MNIE. Jeszcze mi tego brakuje by mi panienki lektury dobierały (chyba Cosmo :D)

Gość oj lusik
" Na razie żadna zakus ku niemu nie poczyniła (ciekawe czemu ) Ja też byłem wśród tych co na kobietę patrzyli jak na człowieka a nie jak na cycki plus dziurę i się przejechałem. " Jedna jaskółka wiosny nie czyni. Czyli jednak udajesz na siłę kogoś kim nie jesteś a ta drzazga wewnątrz nadal tkwi. Inaczej byłbyś sobą i dalej szukał mimo tego jednego przykrego wypadku ( lub kilku ). A tak to nie jesteś myśliwym który zwierzynę dostosowuje do siebie ( szukam mądrej, oczytanej i miłej dla ok a)ale myśliwym który myśliwym nie jest :) bo sie boi zawalczyć o wartościową kobietę. Nie o laskę, lachona, niunię czy dzidzię ale o kobietę z klasą. Gdbyś miał 1000 kobiet to bym jeszcze był skłonny powiedzieć - masz pecha, obracasz się w nietypowym środowisku. Patrząc na cycki i dziurę dopiero się możesz przejechać. Chyba, że wolisz skakać z kwiatka na kwiatek. Ale los może sprawić że kiedyś się na tym przejedziesz i pożałujesz. I co wtedy ? Nie lepiej mieć zasady ?

Gość Galaxxxy234
Argen tyle tylko że te młode już lecieć nie chcą :). Najgorsze jest to, że facet ma parcie na rodzinę i dzieci. Jego związki nie sa kilkutygodniowe tylko nawet kilkuletnie.