Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pure precission

Nie ma nikogo, kto byłby większym przegrańcem ode mnie

Polecane posty

Gość pure precission

- 24 lata - kiepskie studia - zero doświadczenia zawodowego - zero przyjaciół - zero związków z kobietami - można tak jeszcze wymieniać jak mi pojedziecie, to może nadbiorę odwagi by z sobą skończyć

Gość azam ali
Zdziwisz się, są osoby bardziej przegrane

Gość nie martw się na zapas
będziesz miał za 10 lat - 35 lat - kiepskie studia - doświadczenie zawodowe na zmywaku i jako bezrobotny - zero przyjaciół - zero związków z kobietami wtedy sobie pojęczysz

Gość moze Cie poceisze, ale wg mnie
moja koleżanka ma gorzej - 28lat - skończyła zawodówkę - posiada doświadczenie zawodowe w postaci sprzątania pokoi hotelowych w Anglii - może ma kilka koleżanek, ale głównie z siostrą spędza czas (dodam, że siostra 3 lata starsza od niej, razem wynajmują mieszkanie, siostra twierdzi, że jest za młoda na faceta jeszcze:O) - również zero związków, nawet się nie całowała:O:O:O - uważa, że jestem grzesznicą bo mam narzeczonego i uprawiamy seks, to jest karygodne i zginę w piekle:O - dziewictwo oczywiście straci tylko po ślubie bo nie chce żyć jak ja w ciężkim grzechu:O lepiej Ci?:O

Gość pure precission
wcale nie lepiej, bo ja też się nie całowałem i wiem, że za 10 lat moje życie radykalnie się nie zmieni, o ile jeszcze będzie trwać

Gość pure precission
nie mam auta ani prawa jazdy

Gość moze Cie poceisze, ale wg mnie
a przestań pierdzielić głupoty!!! żebyś się nie zdziwił, ja też tak gadałam z każdym nieudanym związkiem, ze zostanę starą panną nie zaznam uczucia bycia z kimś szczęśliwą i pewności w związku a nie jakieś tam głupie gierki i podchody i co? poszłam w miejsce w które nie miałam ochoty iść i tego dnia zmieniło się moje życie;) mam narzeczonego, wielkie oparcie, udało mi się znaleźć pracę bo mnie zmotywował, teraz zmieniłam ją na lepszą, kupiłam mieszkanie, samochód i jest pięknie:D

Gość zezulllaaa32
32 -wczoraj urodziny speczone samotnie, najebalam sie na maksa -rozwod(maz , nie rob lekko duch -brak mieszkania pracy doswiadczenie w handlu:( tylko zero oszczednisci:( mieszkanie oplacona do 28-potem czek a mnie ulica, albo pomieszkiwanie w osrodku/// lepiej ci?

Gość pure precission
nawet nie chcę nikogo przyciągać, bo co miałbym komuś do zaoferowania?

Gość do pure precission
nie przesadzaj Looooooser ma gorzej T y masz studia on z kotami się szwęda i dziadek mu daje na zdrapki :(

"Nie masz prawa jazdy? Jak ty zyjesz?" Polska dogoniła Koreę Południową - auto jest niezbędne do przeżycia :D:D:D

eee chlopie nie ty jeden przegrany na tym swiecie ja 28 lat liceum tylko zrobilem 2 lata pracy aktualnie nie pracuje zero zwjazkow nigdy sie nie calowalem nie mam prawka jestem brzydki i ludzie sie na mnie gapia dziwnie :o mam 3-ke znajomych widzialem ich jakies rok temu tak ze wieszsa ludzie rownie przegrani jak ty a nawet gorzej maja nie ktorzy

Gość kokodioploplo
25 lat, 200 tys dłógów, komornicy,banki wszystko mnie ściga. Kobieta ,na której mi zalezy ma mnie gleboko w dupie, codziennie z tego wszystkiego pije

Gość A fiku mikuuu???
Ona jest większym przegrańcem, niż Ty :-)

Gość do monster w żelu
*BLE BLE* a mi się wydaje że Ty fajny jednak jesteś tylko zbyt krytycznie do siebie podchodzisz, zamiast wyliczać czy zmieniać coś na siłę działaj, wychodź do ludzi, zagaduj w miejscach publicznych żeby troszkę wyjść ze skorupy, praow jazdy czy samochód nie jest wyznacznikiem męskości, możesz sobie w domu ćwiczyć czy zrobić siłownię, może zmienić styl ubierania się czy fryz ( tak u facetów też może to pomó c), no ale jak Ty siedzisz po całych bożych dniach na kafe i nawet z 3 znajomych nie utrzymujesz kontaktu to nie zdziw się, że przez komin Śniezynka nie wpadnie, nie wszystkie kobiety lecą na kasę furę komórę itp. poszukaj dziewczyny podobnej do siebie - nie przebojowej disco panny ale skromnej, miłej dziewczyny z którą będziecie mieć wspólne tematy do rozmó może jakieś hobby ......

Gość oj lusik
fanem to może nie jestem ale też się podpisuję, że Ble Ble to spoko gość natomiast Looooooser i Bliar to największe prawicze przypały tego forum no i oczywiście Offerma

"nie wszystkie kobiety lecą na kasę furę komórę itp. poszukaj dziewczyny podobnej do siebie - nie przebojowej disco panny ale skromnej, miłej dziewczyny z którą będziecie mieć wspólne tematy do rozmó może jakieś hobby ......" Aby laska leciała na kasę to musi mieć ku temu warunki. Jak jej morda pasuje bardziej do National Geographic niż do Playboya to sobie może lecieć - nikt jej rachunków płacić nie będzie i nie pozwoli aby sobie leżała wentylem do góry w domu gdy w tym samym czasie facet zapierdala na nią i jej zachcianki w robocie po czym wracając do domu zadowala się mrożoną pizzą. Naprawdę nie wiem skąd się bierze to umysłowe kalectwo sugerujące, że jak gość ma taki a nie inny styl życia to poleci na niego mu podobna. Każdy chce być z kimś fajnym - zwłaszcza nieprzebojowe panny. Gówna nikt nie tknie choćbyś ze wszystkich sił zaklinała rzeczywistość. I jeszcze to: wspólne tematy do rozmów. Pewnie coś w stylu: "Czemu ruszasz mojego browca?" Nie masz własnych fajek?! Idź i sobie kup a nie szabrujesz moje!" Lepsze niż Monty Python :D

Gość Adriana Lima to przezytek
Darker ty głupi tak sam z siebie czy ci płaca za to ?

Gość do monster w żelu
do Darkera - wiesz co ja rozumiem , że Kafeteria nie jest wylęgarnią docentów ale jak masz pisać głupoty to sobie idź popykaj w Tetrisa ( mono ). Bo widać już Ci sperma na mózg bije skoro nie rozumiesz tego co czytasz, może sobie paluszkiem wodź albo linijka, żeby było ze zrozumieniem ? Kasa - może Ty masz traumy bo laski lecące na kasę nawet kijem nie chciały w Twym kierunku ruszać, w przypadku Ble Ble chodzi o to żeby się nie przejmował bo jak trafi na dziewczynę normalną to starczy mu na kawę czy ciastko a blachara chce weekend w Paryżu np. więc na taką co doi nie będzie tracił czasu. Tak samo wspólne tematy - jeśli jest po liceum to trudno ( ale nie uogólniam ) że będzie się spotykał z absolwentką medycyny i męczył wysłuchując o perforacji lelita. Więcej pokory - jak masz tak pisać to sobie zwal gruchę, tylko nie na monitor bo Ci wyżre martwe piksele :)

Gość Adriana Lima to przezytek
ha ha to Ty sie wysiliłeś i od razu kulą w płot eunuchu :) jak już coś to kapucyna trzep lecz nie muszę bo przynajmniej mam Damę Serca buraczany zakwasie

Gość jnhuiokm
29 lat neriwca depresja brak pracy brak przyjaciol i znajomych brak kasy brak zębów

Gość ..... do Darkera
" Naprawdę nie wiem skąd się bierze to umysłowe kalectwo sugerujące, że jak gość ma taki a nie inny styl życia to poleci na niego mu podobna. " nikt tu nikomu nie każe obniżać lotów ale ostrzega przed rozczarowaniem, obrażasz bleble a może go nie znasz to że jest sam nie znaczy ze nie jest fajny i że nie może mieć fajnej dziewczyny która nie jest blond tipsiarą żującą gumę, poza tym mitem jest że przeciwieństwa się przyciagają, zobacz Ty taki pinky i żadna pinka Cie nie chce he he he z takim podejściem to ja Ci nie wróże dobrych relacji z przedstawicielami obojętnie jakiej płci

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a co powiesz jeśli ktoś np jeździ na wózku itd?

"do Darkera - wiesz co ja rozumiem , że Kafeteria nie jest wylęgarnią docentów ale jak masz pisać głupoty to sobie idź popykaj w Tetrisa ( mono )" Wolę kafe. Odpisywanie kretynom to dla mnie lepsza rozrywka. "w przypadku Ble Ble chodzi o to żeby się nie przejmował bo jak trafi na dziewczynę normalną to starczy mu na kawę czy ciastko' Nie starczy mu bo nie pracuje. Woli browara wypić i fajki kupić. A co dokładnie oznacza normalna dziewczyna? Nie myśląca o przyszłości? Bo jak facet ma 28 lat i nie ma pracy (jakiejkolwiek) to to dobrze nie wróży. I naucz się czytać ze zrozumieniem. "a blachara chce weekend w Paryżu np. więc na taką co doi nie będzie tracił czasu. " Raczej ona na niego. "bo przynajmniej mam Damę Serca buraczany zakwasie" Zobaczymy na jak długo. Tym raczej się już nie pochwalisz :D

Gość do Monikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dokładnie. Nie uogólniam ale na Kafeterii większość facetów to jakieś pipy i mazgaje. Częśc z nich biadoli i jęczy część z nich wścieka się na wszystkich ( patrz Darker czy Bliar ) i obwinia świat, polityków, kobiety i wybuchy na Słońcu za swoje niepowodzenia. Na ulicy często widzę faceta na wózku mającego dziewczynę. Na odwrót już trochę rzadziej. Kobiety są zdolne do poświęceń. Facet musi mieć lalę bo jak się pokaże kolegom z inwalidką ? Przecież to obciach. Jeszcze będą się śmiali. Są owszem kobiety materialistki czy lenie. Ale nie czarujmy się - kryzys wieku średniego i facio zostawia dom, żonę czy długi i leci do młodej niuni. Albo zdradza żonę gdy jest przykuta do łóżka.