Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaki wstyd

zrobiłam kupę podczas porodu

Polecane posty

Gość jaki wstyd

Nie wiem jak to sie stało, parłam mocno i to się stało. Położna zrobiła minę i mówi do salowej, pani Aniu poprosze o nowy podkład bo pacjentka nabrudziła. Myślałam, że się pod ziemię zapadnę, widziałam te uśmieszki podczas obchodu. Nigdy więcej!!!!

Gość nie zrobili ci lewatywy???
:o

Gość adinnaaaa
no coz, to sie zdarza

Gość kasandra22222
Ale masz problem :O Toz to normalne ,ze podczas parcia nie wyczujesz czy idzie kupa,myslisz ,ze Ty jedna ?! Myslisz sie !

Gość jqpoewjhrq
wielkie rzeczy.. ja zrobiłam chyba kilka razy i nikt sobie nic z tego nie robił. ale ja na szczescie nie rodzilam w polsce a tu jest troche inne podejscie do rodzącej kobiety. jest traktowana jak jakas krolowa i ma wszystko co chce.

Gość kasandra22222
Ja sobie zrobilam sama lewatywy,bo w Irlandii nie robia a ponoc rozwolnienia troszke jeszcze poszlo przy partych i trudno no..porod to porod..!

Gość ja cię przepraszam ale
Nie ty pierwsze i nie ostatnia. Daje sobie uciąć palca, ze 70% kobiet które ezały na sali z tobą też coś zrobily. Kurde to jest poród a nie wizyta w spa.

Gość jaki wstyd
Nie chciałam lewatywy a poza tym przedtem mnie goniło wiec myślałam ,że to niepotrzebne.

Gość dshjak,q.sd
Olej i zapomnij. Nie TY pierwsza !! Ale dziwne ze lewatywy nie zrobili.

Gość wannika1
widocznie nie mialas zbyt silnych bolow ze cie kupa obchodzi, jak sie kona z bolu to ma sie w dupie czy robi sie kupe czy nie

Gość anula123434
Normalne to jest, ale słyszałam że robią lewatywę przed porodem

Gość jak nie chcialas
lewatywy to teraz masz. Chyba praktyczniej jest wysrac wszystko przed porodem, a nie w trakcie, nie sadzisz? Tymbardziej ze lewatywa to nic strasznego!

Gość jaki wstyd
No obchodzi mnie, ze zrobiono ze mnie pośmiewisko i jeszcze te komentarze. Widziałm, jak salowa była obrzydzona.

Gość junn
czasem z tego co słyszałam to nawet lewatywa nie pomoże. a co do kupy to zdarza się i połozne sa do tego przyzwyczajone.

Gość adinnaaaa
cholera te porody takie ponizajace sa

Gość komonnn
ale na porodówka musi jebać

Gość junn
skoro były komentarze to znaczy że personel nie wie jak się zachować. cóż wszędzie się zdarzają tacy ludzie.

Gość ja cię przepraszam ale
nie w każdym szpitalu lewatywa to norma... Tam gdzie ja rodziłam nie robili.

Gość jaki wstyd
Ja myślałam ,ze lewatywa to po to jest robiona, żeby PO PORODZIE było łatwiej. Nie sądziła, że narobię w trakcie, prawie na ręce położnej ;(

Gość junn
co do lewatywy to mnie położna pytała czy się załatwiałam a gdy powiedziałam że tak to stwierdziła że i tak warto zrobić lewatywę bo wówczas wszystko lepiej idzie. moim zdaniem to naprawdę nic strasznego ta lewatywa.

Dziwię się, że personel szpitala tak Cię potraktował, zwłaszcza że oddanie stolca podczas porodu zdarza się często i jest normalne. Nie chce mi się wierzyć, że położne, które miały zmianę kiedy rodziłaś opowiedziały o tym "wypadku" całemu personelowi z innych zmian łącznie z lekarzami. A jeśli rzeczywiście jest jak piszesz, pozostaje Ci się nie przejmować.

Gość o dżizas dżizas
ogarnij się:o żeby po porodzie było łatwiej? A co Ty myślałaś, że podczas tak silnych skurczów jak porodowe się nie zesrasz?

Gość hihihi hihihi
scarlet, zaliczylas wpade i na szybko wychodzilas za maz:D

Gość *inka*1
oj tam,mi też się zdarzyło ale nie miałam czasu ani siły żeby o tym myśleć,nie robią już lewatywy to są skutki. Myślę że pewnie często to się zdarza,ja coś tam zaczełam pod nosem gadać że mi się to przytrafiło to położna powiedziała żeby się nie przejmowac bo to naturalny odruch ciała podczas tak dużego wysiłku fizycznego skierowanego tylko na te partie ciała.

Gość junn
a może uśmieszków czy komentarzy nie było tylko że autorce tak było głupio że wydawało jej się iż każdy o tym wie i każde zachowanie personelu odbierała jako efekt swojej wpadki.

Gość jaki wstyd
Jakoś nie słyszałam, aby któraś koleżanka się chwaliła, że sie to zdarzyło.

Gość ja nie wiem czy takie
normalne, jak ci zrobia lewatywe i porzadnie sie wyproznisz to nie ma prawa nic "wyjsc":o co wy macie za problem z ta lewatywa? lepiej sie potem usrac na lozku?

Gość junn
a to myślisz że opowiadając o porodzie ktoś ci powie że zrobił kupę? wyluzuj. :) przecież gdyby się położna nie odezwała to nawet nie wiedziałabyś że coś takiego się stało.

Gość ale sami idioci
głupia ta położna, powinna szybko uprzątnąć i nie komentować no ale u nas niestety nadal brak kultury i panie wielce obrażone że czekało je dodatkowe sprzątanie bo musiały podkład zmienić

Gość weesx
ee tam ja tez zrobilam pare malych kupek, za kazdym razem polozna zbierala w papier i wyrzucala, w dupie to mialam co sobie mysli, ale byla na tyle taktowna, ze ani razu nie skomentowala slowem czy chocby mina. nie rodzilam w polsce, tu gdzie rodzilam tez nie robia lewatywy.