Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytojny brunet 29992

bardzo przystojny facet szuka kolezanki do sexu.

Polecane posty

Gość CzegoNaprawdęPragniesz
Faceci nie chcą zostawić kobiety, zwłaszcza jeśli to już żona. Problemy z rozwodem jak dzielenie majątku, a nawet gdyby to był tylko układ partnerki trwający 8 lat i tak facet jej nie zostawi, bo nie chce pustego mieszkania, braku rozmowy, tego że ktoś przytuli jak będzie smutno, nie chce się mu szukać kolejnej partnerki, bo jeżeli się ma już koło 30tki taka prawda, randki się nudzą, poznawanie i odkrywanie pociąga tylko 20paroletnie osoby ( z wyjątkami;). I tak to już jest, bo sama mam faceta on ma 34 lata a ja 21. Ja go uwielbiam, a On (???) chce żebym z nim tylko mieszkała (??????) Wkur*** się.

wiemy juz ze brunet sie puszcza. Czy chcialby tez by jego zona sie puszczala? A moze puszczaja sie oddzielnie? Jakie to brudne.

Gość orzeszku
mega przystojny i mega głupi facet!!! masz żonę czego szukasz na boku Ż A Ł O S N E !!!

Gość marazmaza
jestem z krakowa. doskonale rozumiem twoje oczekiwania.

Gość gość
A ja proponuje porozumienie z zona. Skoro ja kochasz to nie chcesz krzywdzic, jesli ona Ciebie kocha, chce zebys byl szczesliwy. Jesli nie kreci ja sex, niech pozwoli na to, zebys go mial z kims innym, ale za jej wiedza. We wszystkim mozna sie dogadac nie robiac sobie przykrosci i nie raniac innych... Moze i zone zakreci ta forma...moze warto sprobowac, zamiast szukac na forach... Skoro chodzi tylko o sex, sa takie miejsca gdzie zaplqcisz i masz satysfakcje. Pomysl czego tak naprawde szukasz.

Gość Sexi bomba
Oki ja jestem chętna dziś o 21?? I czy dojedziesz do mnie do mieszkania be dz ie nam miło <3

Gość Ewa

A ja kogoś takiego potrzebuje