Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Skania*

Cholera! nie przyjeli mi dzieci do przedszkola!!! :-(

Polecane posty

Gość no widzisz...
zastanow sie dobrze-a ty w ogole nie masz mozgu.nawet wielkosci pileczki.wzielas co bylo na smietniku i cieszysz sie jak glupia.

Gość idz sie leczyc...
:O

Gość no widzisz...
kruszynko,nie czytalam tego co pisalas.dopiero teraz wrocilam do wczesniejszych postow i faktycznie pisalas ze laska siedzi na wychowawczym,bez dorabiania. a jak ktos ma wolny zawod to raczej nie brakuje mu na nianie.bynajmniej ja nikogo takiego nie znam.

Gość fiolka kontrolka
"kurva chodzisz do pracy w której pracowałaś przed porodem a jesteś na wychowawczym" co za mądra głowa to napisała;-))) W takim razie kogo ma oszukiwać? Pracodawcę?

Gość zasstanów się dobrze
no widzisz... -> moze i nie mam, ale potrafię przynajmniej czytać ze zrozumieniem 🖐️ polecam pościwczyc, przydatna umiejętność.

Gość ja znam osoby pracujace
w wolnym zawodzie ktore sobie radza ale nie stac ich na luksusy. Wszystko zalezy od zlecen. To nie el dorado teraz na rynku...

Gość no widzisz...
swoj swojego pozna.:)widocznie macie taki sam styl rozumowania.a jakbys byla taka madra,to nie plakalabys ze nie masz na opiekunke:(

Gość no widzisz...
nie wiedzialam ze zapewnienie dziecku opieki jest luksusem.....

Gość pewnie by sie cieszyla
zamiast tego, ze nie ma na opiekunke :) Poza tym ona "placze" ze jej dziecka do przedszkola nie przyjeli, a nie ze nie ma na opiekunke. Dalej nie dociera?

Gość zasstanów się dobrze
Weź kobieto kilka głębokich wdechów i zabierz sie do pracy w której jesteś. Pozdrawiam.

Gość pewnie by sie cieszyla
opieka a luksusy to dwie rozne sprawy. Kiedys nie kazde dziecko mialo guwernantke. A jakos dalo sie bez tego wychowac... Przedszkole czy matka na wychowawczym to wg Ciebie gorsza opieka? Matko, trzymajcie mnie, bo padne ze smiechu :D

Gość no widzisz...
pisalam to do "zastanow"sie dobrze.ona pisala ze niania zabralaby jej tyle kasy.ze tlko na bilet by jejwystarczylo. i owszem,jest oszustwem jezeli ktos ma oplacane skaldki przez panstwo(przez nas wszystkich)a chodzi sobie normalnie do pracy,w ktorej pracowal przed porodem.

Gość no widzisz...
nie pisalam,ze matka czy przedszkole jest lepsze.jedynie narzekacie,a wziac sie do pracy nie ma komu. widac,ze zebraly sie na tym temacie same nieudaczniki.

Gość no widzisz...
i pisalyscie jakie to opiekunki sa drogie i ze was nie stac.wiec zastanowcie sie o co wam chodzi.

Gość buhahhahahahhaha
no widzisz chodzi o to idiotko że jest za mało miejsc w przedszkolach!!!

Gość bo opiekunki sa drogie
2 tys. Normalna praca, a dlaczego mialaby mniej zarabiac. To jak ktos zarabia niewiele wiecej to sie nie oplaca opiekunka, bo dla dziecka lepiej jak matka dluzej z nim zostanie.

Kurde czytam i oczom nie wierzę. no widzisz.... weź sie ogarnij dziecko, bo zachowujesz się jak jakaś smarkula i pyskacz. Wybacz za określenie, ale chyba nie zdajesz sobie sprawy na jakim świecie żyjesz. Wyjrzyj czasami za okno i zobacz jaka jest sytuacja gospodarcza w kraju. Polecam czasami coś więcej niż kafe. I uprzedzę Twoje "przypuszczenia" stać mnie i na opiekunkę i na prywatną placówkę dla dziecka. Tylko potrafię czasami zobaczyć coś więcej niż czubek własnego nosa.

Gość no widzisz...
no to nie pozostaje wam nic innego jak wziac sobie pod opieke dziecko i zarabiac na tym. tepaku,odkrylas ameryke.naprawde,nobel dla tej ktora odkryla ze jest za malo miejsc w przedszkolach. p.s moje tez sie nie dostalo i zyje z tym "piętnem" hahahahhaha

Gość jakby sie kazdy nadawal
na opiekunke to by brakowalo ludzi do pracy w innych zawodach :O co za ograniczony czlowiek...

Gość fffdddddddddd
no widzisz ale mnie rozbawilas swoja tępotą :P hehehe jestes bystra jak woda w kiblu. hehehe prosze pisz wiecej, bardzo mnie rozbawiasz

Gość no widzisz...
do arszenika wyobraz sobie ,ze wygladam na zewnatrz,bo chodze do pracy.i wiem co sie dzieje.a jak tak ciezko wam z jednej pensji to wezcie sobie dziecko pod opieke,skoro nie dostaliscie sie z dziecmi do przedszkola a was na opikunke nie stac.

Gość no widzisz...
fffddddd a jaka ty jestes bystra.blysnij swoja inteligencja.

Właśnie widzę jak widzisz ci się dzieje. Kryzys, likwidują zakłady pracy a ty piszczysz aż miło, że sami nieudacznicy i żeby brać dzieci pod opiekę. A zastanowiłaś się, ze jeżeli kogoś stać na opiekunkę to szuka takiej bez dziecka żeby poświęciła się przez te kilka godzin tylko pracy? Oj chyba nie.... Zatrudniłabyś do swojego dziecka kobietę z dwójką dzieci?

Gość no widzisz...
tak juz widze,jak akzdy zatrudnia sie jako opiekunka.jak na razie chetnych dzieci do opieki jest wiecej niz pan zaintereowanych ta praca.co wam szkodzi,isc i opiekowac sie cudzymi dziecmi skoro dla was ta kasa to takie kokosy?po prostu nie chce sie wam pracowac.

Gość kkkiiikkkaaa
no widzisz..., wszyscy jak jeden mąż napisali ci, że jesteś tępa, a ty dalej brniesz w swoje... Nie dociera do ciebie, że problemem jest BRAK MIEJSC W PRZEDSZKOLACH, które nam się należą jak psu kość? Pewnie, że można sobie dorobić siedząc w domu jak się nie ma wyjścia. Można też oddać dziecko do adopcji jak się nie ma wyjścia, ale chyba nie o to się rozchodzi. Nie każdy nadaje się do opieki nad cudzym dzieckiem. Nie każdy też ma pęczek koleżanek chętnch do opieki nad dzieckiem za pół ceny. Pomyśl trochę:o

Gość no widzisz...
z 2 dzieci nie zatrudnilabym,ale z jednym dzieckiem tak. no skad brac te dzieci,skoro tyle nie dostalo sie do zlobka/przedszkola a tak wszystkie chcecie pracowac to z tych dzieci co do placowek publicznych nie dostaly sie.

Gość radzisz stac pod drzwiami
przedszkola i nagabywac kazda matke, ktorej dziecko sie nie dostalo?