Gość mantasu Napisano Kwiecień 19, 2012 opisze to co mi sie kiedys przydazylo mam takie 2sytuacje 1)to bylo gdy mialam chyba 6/4 lata nie pamietam mieszkalam jeszcze w polsce to byla taka mala wies nazywala sie bolkow nie dalego domanowa tam gdzie mieszka moja kuzynka ok pewnej nocy gdy mo rodzice poszli do sklepu z psem a unas w domu byl kolega naszego brata i moja starsza siostra i oczywiscie ja wiec bawilam sie z moiom siostra blizniaczka w pokoju mialysmy zgaszone swiatlo nic nie bylo widal klenczalysmy na podlodze czymalam jedna reke pod biurkiem a druga kolo siastry a ona przymala swoja reke na moiej i nagle pod miurka cos mnie dotklo zimna wielka dlonia zaczelam krzyczec i spojzalam pod biurko i zauwazylam tylko jak cis znika a moja siostra wtedy gdy krzyczalam wstala wziela po drodze butelke i zapalila swiatlo i wtedy do pokoju przybiegli moja starsza siostra brat starszy i jego kolega powiedzialam co sie stalo ale oni nie wzieli se tego na powaznie Inna taka sytuacja byla gdy ja i moja siostra blizniaczka pojechalisby do babci a tam tez mieszkalam moja kuzynkla w tym samym domu wiec gdy bylysm u niej w pokoju zaczelysmy gadac o majkel jackson'ie mialysmy w tedy 7/8 lat i mowilysmy jak zgina i potem pomyslalysmy ze nieby zwolamy jego ducha zgodzilysmy sie ale najpierw moia siostra blizniaczka byla przeciw ok siadlysmy na podloge i polozylysmy na ziemi wszystko co mamy czyli naszyjniki i btranzoletki itd usiadlysmy w kulko i zlapalysmy sie za rece i zaczelysmy mowic - o majkel jackson'ie powstan czy cos w tym stylu i nagle taka kanapa kturasie sklada ona sie sama rozlozyla my sie wystraszylysmy a gdy zaczelysmy biegniac w strone drzwi to nagle pajak sie spuscil przed naszymi twarzami asz wkoncu udalo nam sie wyjsc z pokoju a jeszcze jedna to mojej starszej siostrze sie przydazylo gfy juz mieszkalysmy we francji ja z siostrami mialysmy jeden pokoj ja i siostra blizniaczka mialysmy takie luzko co pod dolem sie wysuwa ona spala wyzej a ja nizej a starsza siostra na innym luzku to byl srodek nocy moja siostra sie obudzila i odwrucila sie w strone okna i zauwazyla jakas postas w czarnej szacie w kaptuze ktura stala nad demna moia siostra nic nioe krzyczala tylko glosno powiedziala slowo MAMA potem nastempnego dian siostra otym nam powiedziala i moja siostra blizniaczka powiedziala ze jak spala wieczorem to slyszala jak nasza starsza siostra mowi Mama mozecie nie wiezyc w te historie ale tez razej nie sa zbyt nio straszne ale jak by to przezyc na wlasnej skuze to na^prawde strach ^^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach