Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sklafjdskfvhnsila

Pytanie do posiadaczy kota.

Polecane posty

Gość sklafjdskfvhnsila

Jaki polecacie zwirek? Czy istnieje jakis co nie trzeba czesto wymieniac? (chodzi o smrod przede wszystkim). W jakich cenach sa kuwety? Niebawem przyjezdzam do Polski z kotem i nie wiem jakie sa tam ceny. Ja tu kupuje zwirek ale wymieniam go co 2-4 tygodnie bo potem capi mimo ze wybieram lopatka szczochy i kupy. Moja ciotka z Polski mowi ze ona wymienia co pol roku i nic jej nie smierdzi. Moze sa tam jakies lepsze zwirki? Ale pewnie cena nieciekawa. Poleccie cos.

Gość Benek silikonowy
ma m-c 17/28zł

Gość sklafjdskfvhnsila
Prosze o cos najlepszego i w miare taniego

Gość sklafjdskfvhnsila
Za zwykly 10 kg place tu 4 euro,a taki lepszy zapachowy 10 euroale go nie uzywalam jeszcze A silikonowy cos wogole wchlania?

Gość bezsenna20a
wchłania.

Uwierz,Benek w rezultacie wyjdzie ci i tak taniej niż te pozornie tańsze... tamte bardzo żle się zbrylają więc szybko kończą ewentualnie polecam żwirekz Lidla 10 kg-10 zł,nawet niezły ale to już nie Benek

wchlania:) i to duzo:) chociaz ja go uzywalam przez kilka dni, kot nie zabardzo go lubil i w teraz mam najwyklejszy, codziennie wyciagam odchody, zbieram zasikany zwir i zmieniam co 3tyg:)

fajne są te silikonowe bo można je do kibelka wyrzucać.... ale sorry nie wyobrażam sobie nie czyszczenia kuwety... u nas co 2 dzień albo codziennie a przynajmniej raz w miesiącu gruntowne szorowanie w płynie do kibelka....

Pół roku?! Ja używam silikonowego, bo można go wrzucać do toalety. Opakowa na miesiąc. Nie kurzy się z niego tak jak z betonowego. Mam też drugiego kota w innym miejscu. Ten ma kuwetę z podwojnym dnem: kuweta+ sito. Na sicie ukladam 3-4 listki ręcznika papierowego. Kot się załatwia i trzeba posprzątać, bo dwa razy nie wejdzie. Zaletą jest zawsze czysta kuweta i ogólnie czysciutko jest. Wada jak powyzej, droga kuweta, w razie dłuższej nieobecności przechodzimy na silikon.

Gość sklafjdskfvhnsila
w pl z Lidla za 10 zl? ja wlasnie ten za 4e kupuje :P dzieki za info

a tak to preferuję drobny zapachowy benek u mnie 10 kg 25 zł i starcza na miesiąc na 3 koty:P

Gość sklafjdskfvhnsila
a kuwety w jakich cenach sa? na allegro najtansze ok 25 zl a w sklepach tez za tyle sa?

Gość dgadfg
zwirek powinnas wymieniac raz w tygodniu. ja kupuje zbrylajacy hilton (najdrobniejszy, w rozowej torbie) za 12zl/5kg, koty najbardziej lubia bezzapachowy

Gość sklafjdskfvhnsila
a gdzie kupujesz tego benka? w markecie czy zoologicznym?

kuwety nie sa drogie:) ja swojego musialam wyrzucic bo jak zagrzebywal to wszedzie zwirem rzucal i czesto bylo tak ze zalatwial sie za kuwete, w koncu mu kupilam donice kwadratowa bo wyzsza ale juz tez sie nie miesci i teraz ma miske owalna:)