Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anita be30

Czy mężczyzni mogą mi to wytlumaczyc?

Polecane posty

Gość Anita be30

Ale Panie oczywiście również. Bardzo prosze wszystkich o opinie i rade. Chłopak ze mna zerwal rowno 2 tygodnie temu. Prosilam go o szanse, blagalam ale nie dal jej nam. Walczylam jeszcze chwile ale kompletnie nie reagowal. Przestalam, jest mi ciezko ale on juz o tym nie wie, ze caly czas za nim szlocham. Kiedy juz pomalu zaczelam godzic sie z tym faktem, on zaczal wypisywac jakies sms-y. Tresci takiej o wszystkim i o niczym jak jakis kolega. Czy on po 2 tygodnich chce sie ze mna przyjaźnic?? Wczoraj w nocy pytal czy spie.

Gość dsdfdfgfghghj
chce mu sie rooochac

Nie wyszlo mu z tą do której się przystawiał przez te 2 tygodnie a teraz chce wrócić tylko nie wie jak zagadać bo zauważył że Ty już sobie odpuściłaś

Gość ktostakie
Olej go, nie warto.

Gość tak na pewno phe
Facet. Takich tematów bylo tu setki. W skrócie odpuśc chyba że liczysz że sie zmieni.. Czyli na cud..

Gość Anulkaaaaaaggg
sama jestem po skonczonym 5 letnim zwiazku i powiem jedno: jak kocha wróci, jak nie to nie byl tego wart. Uwierz mi. Walczylam o niego, staralam sie a on tylko wykorzystal mnie :) jesli kocha wroci - zapamietaj!

Gość ja tu dziś skromnie
nie odpisuj mu nic - za tydzień on cię będzie błagał. Niedojrzali faceci tak mają, lubią jak jest pod górkę. :o

ja tu dziś skromnie nie odpisuj mu nic - za tydzień on cię będzie błagał. Niedojrzali faceci tak mają, lubią jak jest pod górkę. Raczej zawsze woleli zdobywać jak mieć wszystko podane na tacy a to mała różnica

Gość Anita be30
Pavlo1985 - wydaje mi sie, ze tak wlasnie jest. Chce mu sie r.. no tez moze, ale wtedy by bardziej otwarcie pisal. Jak zapytalam dzisiaj w sms-e czy u niego wszystko dobrze, to napisal tak, Tylko chcialem porozmawiac. Bezsensu. On byl dobrym facetem, dlatego walczylam o niego.

Gość Anita be30
były prawiczek "jak kocha wróci,"...tego nie należy przeceniać w drugą stronę ,że robię co chce ,a on jak kocha to wróci ;] - co masz na mysli, nie rozumiem tego do końca, moglbys rozwinac mysl?

Gość ja tu dziś skromnie
Pavlo1985 podane na tacy to są łatwe panienki z dyskotek, a tu gościu wzgardził szczerą miłością... to różnica

Kręcił z inną ale mu nie wyszło lub ona z nim nie chciała być lub poprostu sam stwierdził że to nie to a teraz nie wie jak do Ciebie podejść żeby do Ciebie wrócić. Myślisz ze o czym chciał rozmawiać?? o pogodzie??

Gość Anita be30
Tak ja wiem, moze sie źle wyrazilam, bardziej chcialabym abyscie ocenili to, ze on nagle zaczal pisac, moze nie za czesto, ale jednak.

Gość To jest ponad mój intelekt
Ja mam dokładnie tą samą sytuacje. Przerwalismy znajomosc. On milczał nie wyjasniajac oficjalnie nie konczac znajomosci. Po 3 miesiącach zareagowalam ja bo nie mogłam zrozumieć dlaczego tak się stało, powiedzialam mu ze tesknilam. Powiedzial ze jak bedziemy u3mywac kontakt to zrobimy sobie krzywde. Wiec ustalilismy ze nie bedziemy tego robić. Odpuscilam calkowicie kompletnie wyrzucilam go i na mysl o nim nie bylo juz nic az do momentu gdy on nie napisal po 2 miesiacach jak gdyby nic.. raz ... potem drugi... w koncu ja odezwalam sie do niego uciął rozmowe.. od tamtego momentu minelo kilka dni.. zero wiadomosci. Po co faceci to robią?

Gość Anita be30
Myślisz ze o czym chciał rozmawiać?? o pogodzie?? - mysle, ze on nie chcial rozmawiac o nas, tylko jaki on biedny, bo to czy tamto (w domysle, ze inna go nie chce) On jest takim typem, ze sie "przyjazni" z bylymi i jeszcze ma takie przekonanie, ze jak zerwal, to nie wraca, bo jesli byly powody do zerwania, to po powrocie tez by byly. Dlatego tym bardziej dziwia mnie te smsy. Tylko znow rozchwialy mnie na nowo, bo na tym etapie chcialabym abysmy dali sobie szanse.

I właśnie o to jemu chodziło żebyś nie zapomniała o nim tak szybko jak to ktos ujął zostawia sobie furtkę na przyszłość.Myślisz że dlaczego z każdą byłą utrzymuje do tej pory kontakty?? Niektórzy lubią mieć wiele tych furtek.

Gość Anita be30
Ale to jest bez sensu on jest po 30!

Gość Anita be30
***sweetie*** - ładnie powiedziane. Jesli jest po 30-tce to , powinien bardziej powaznie podchodzic do zycia, jak nie chce to nie, a jak chce to chce, a taka hustawka nastrojow. W zyciu codziennym taki nie byl. Ok jakby szukal ze mna kontaktu, bo chce hipotetycznie wrocic, to dlaczego jak mu dalam sygnal sms-em, to nie wykorzystal tego tylko zakonczyl rozmowe, jak kolega. Nie rozumiem.

Gość Anita be30
Oczywiscie jak kocha to wroci, ale kazdego dnia beze mnie odzwyczaja sie. Ponadto on twierdzi, ze mnie kocha, ale nie chce jednoczesnie dac nam szansy, czy to jest normalne? Nie chc mi tez oddac moich ubran w tym bielizny, po co mu to??

Anita be30 Oczywiscie jak kocha to wroci, ale kazdego dnia beze mnie odzwyczaja sie. Ponadto on twierdzi, ze mnie kocha, ale nie chce jednoczesnie dac nam szansy, czy to jest normalne? Nie chc mi tez oddac moich ubran w tym bielizny, po co mu to?? Skoro kocha a nie chce z Tobą byc to na bank ZOSTAWIA SOBIE FURTKĘ tak ciężko to zrozumieć??Fakty mówią same za siebie. A z tą bielizną to pewnie trzyma jako trofeum po kolejnej zdobytej. Nie zdziwiłbym sie gdyby trzymał bielizną każdej poprzedniej partnerki "na pamiątkę "

Gość Anita be30
Nie no to on jest niedojrzaly. Dobrze a jesli trzyma ta furtke, to rokuje to, ze wroci?

Gość Anita be30
ble ble

Rokuje to tyle że nue jesteś jedyną furtką z tego co napisałaś. Szanse są owszem ale takie same szanse mają inne jego furtki