Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam na dziś pomysłu

KUCHENNE REWOLUCJE

Polecane posty

Gość gość
Pani Gessler Wielka szefowa kuchni siada swoją żyć na stole na którym się jada.........żenada a czepek w kuchni szefowej nie obowiązuje? Co producenci musieli zrobić żeby Sanepid się nie wtrącał? Poza tym tylko te potrawy które "wyjdą" za Pani Gessler radą są smaczne może są z dodatkiem blond loków? Jadam często w różnych restauracjach i czasem jest smacznie czasem mniej ale nigdy nie musiałam wypluwać do chusteczki...... no ale w końcu moje kubki smakowe nie są tak znamienite jak Pani Gessler....

Gość trimi

Odwiedzacie restauracje? Jest smacznie? 

Nie jakoś nałogowo, ale jeśli w okolicy jest restauracja po kuchennych rewolucjach, to lubię wstąpić. Szczególnie, że często jest to kuchnia polska ale w nowej odsłonie (w restauracjach lubię takie nowinki a nie wiecznie żurek i schabowy jak w wielu miejscach). W moim mieście byłam w dwóch restauracjach po kuchennych rewolucjach. I w kilku w pobliskim. Wrażenia były raczej pozytywne (w jednej średnio mi smakowało). W jednej nawet świętowaliśmy rocznicę ślubu Swoja drogą to restauracji po kuchennych rewolucjach jest już ponad 250. Niektore już zamknięte.

Na stronie jest spora mapa tych miejsc : https://restauracjeporewolucjach.pl/mapa-restauracji

Gość ???

Magda chyba juz w piórka obrosła, takie zachowanie wielkiej pani to masakra

Gość Producent Czepków kuchenny

Wszystko ładnie pięknie i smacznie .Tylko jedno ALE? Dlaczego kucharka pracuje bez nakrycia głowy? Pamietajcie ,że włos w potrawie potrafi zepsuć przyjemność z jedzenia nawet najlepszej potrawy.

Gość RATES

CZEPKI KUCHENNE FIRMY RATES

Gość RATES

CZEPKI KUCHENNE FIRMY RATES

Gość Gość

Co wyż tymi czepkami???

Nie liczy się dla was jej smak, wiedza kulinarna, umiejętności, pomysły tylko czepek i czepek!

Obejrzyjcie dokładnie każdy program - żadna z kucharek nie nosi czepka i to wam wcale nie przeszkadza.

Tylko do Gessler trzeba się dopieprzyć chociaż o czepek bo nie ma o co, prawda?

Gość Krzysztof

Magda gessler jest sexi bym ja ramciamciam lubię ten program dobrze gotuje

Gość MisioK

Ja tylko się zastanawiam,

Żaden szanujący się kucharz, nie próbuje potraw palcami i nie je łyżką prosto z gara a Pani Magda owszem...

Hmm to chyba nie dobrze prawda?

👨‍🍳

Ale cóż niektórzy nie widzą szczegółów, w piekielnej kuchni raczej by nie przetrwała. Atut kulinarny? A podstawowe zasady gdzie? 

Gość Gość

Gesslerowa może i ma dobry smak ale brakuje jej kultury. Często zachowuje się chamsko i bez powodu dołuje ludzi. Kultura to nie tylko znajomość kilku języków zdobyta na wyjazdach zagranicznych najczęściej płatnych przez sponsorów.