Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nianiaaaiaa

Menu na urodziny

Polecane posty

Gość Nianiaaaiaa

Co byście postawiły na stół w popołudniowy niedzielny dzień zapraszając kilka osób na torcika urodzinowego?

Gość Nianiaaaiaa
up

Gość moja dwulatka i pol
Ja podalam tarte na zimno. Salatke brokulowa, z rukoli, tosty i drobne inne przekaski. Raz chyba tez byla jakas zupa krem. No i dodam, ze wiekszosc to byli raczej dorosli ale dzieci tez tam cos sobie skubaly ale chyba glownie slodycze.

Gość Nianiaaaiaa
Mi się podobało menu pewnego chłopca u którego byliśmy kiedyś na urodzinkach na zasadzie że popołudniu w niedzielę na torcik. To było tak: Torcik,lody,chrupki, czipsy i paluszki słone. Jak myślicie ?

Gość moja dwulatka i pol
Chrupki i czipsy to raczej nie menu a slone przekaski. Moze tak byc. Zalezy jak zapraszalas gosci.

Gość Nianiaaaiaa
Jeszcze ich nie zapraszałam zrobie to na dzień przed Przyjdą to przyjdą a jak nie to nie przyjdą Ktoś napewno przyjdzie Na zasadzie wpadnij na chwilke za godzinkę)))

Gość Nianiaaaiaa
Ja generalnie nie lubie wyżerek,znajomi też zawsze na diecie Wyżerki to pasują na wieczorne imprezki kiedy wódeczka i perspektywa wolnego dnia na zajutrz.

Gość moja dwulatka i pol
U mnie jest inaczej. Poki corka jest mala zapraszam dziadkow i najblizszych wojkow i ciocie z dziecmi. Do tej pory byly dwie uroczystosci i kazda byla po obiedzie. Wiec zaczynalismy tortem a konczylismy wspolna kolacja i siedzeniem do nocy. To taki pretekst zeby spotkac sie z rodzina i wspolnie posiedziec.

Gość moja dwulatka i pol
No tak, ja impreze robie w sobote wlasnie dlatego, zeby rodzina posiedziala sobie razem bez stresu zrywania sie do pracy dnia nastepnego.

Gość Nianiaaaiaa
Moje dziecko uwielbia zupę i inne ,,dorosłe'' potrawy a ja uwielbiam słone paluszki!