Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no comments no lifs

dlaczego w Polsce jest tak mało zamożnych facetów

Polecane posty

Gość no comments no lifs

Tylko sami nieduacznicy za 2tys ,większośc jeszcze żyje na mamusi garnuszku ,jeździ stary gratem i wygląda jak poł dupy zza krzaka. Czemu u nas Faceci wyglądają jak wieśniacy prosto z pola???.Znaleźć zadbanego i zamożnego faceta to jak szukać igły w stogu siana:P

Gość no comments no lifs
dlatego wolę prowadzących prężną działalność handlową (budki z kebabem) turków :)

Gość no comments no lifs
podszyw ...faceci w Polsce to porażka ..nie dość że biedni to i brzydcy ..;)nie dziwie się lady love

Gość siemastary
a ty no comments no lifs co sobą reprezentujesz ?

Gość no comments no lifs
reprezentuję sobą obwisłe cyce, cellulit, brzydką cerę i włosy tleniony blond w wieku 24 lat :) tak wygląda każda polska księżniczka !!

Gość no comments no lifs
znowu podszyw ale taka prawda .Jestem kobietką po dobrych studiach ,nieprzleciętnej urody i nie ma dla mnie żadnego faceta bo polski facet to się nawet ubrać nie potrafi ,nie wspominając o jego nikłej urodzie

Gość marcoo
no widzisz:) ty nie możesz znaleść faceta a CI "straszni" faceci znajdują sobie swoje niunie więc powodzenia:) na ten moment przegraną jestes Ty:)

Gość siemastary
no i co w związku z tym ? chwalisz się czy żalisz ?

Gość no comments no lifs
jestem polską malkontentką i dlatego nikt mnie nie chce :(

Gość dfdfdfdd
są tylko oni bardzo wczesnie sie wychwytywanie przez co sprytniejsze panny:) syn mojego szefa, ma kase , uprawia chyba wszystkie możliwe dyscypliny sportu , niektóre bardziej niz amatorsko, zna 3 języki, ma swój dom juz i ma dziewczyne, która jest już w ciązy:) on ma 25 lat:) no i jest przystojny, a jego panna jest typowa panienką na szpileczkach( w 8 miesiącu ciązy ją widziałam na szpilkach(, zawsze umalowana, zawsze zadbana:) Poznali się chyba w jakims klubie( ale takim gdzie biedota raczej nie chodzi ). Ona nie jest bogata, ale widocznie sytwierdziła że warto inwestowac w chodzenie w takie miejsac i chyba jej sie opłaciło;)

Gość wqokiuuuooo
a co to znaczy zamożny? ile powinien zarabiac i co mieć, żeby uznac faceta za zamożnego?

Gość polski książe ze stadem koni
z kobietami w Polsce jest jeszcze gorzej, naprawdę zadbanych jest jak na lekarstwo, bo albo ma cellulit albo rozstępy, nadwaga, obwisłe cycki albo gęba niewyjściowa itp. większosc to straszne fleje i bałaganiary, charakter- tutaj to już naprawdę trudno znaleźć normalną, większość jest wredna złośliwa leniwa głupia o wybujałym mniemaniu, albo jakaś zimna wyrachowana suka, bez zainteresowań no chyba że kosmetyki i moda:o a o jakimkolwiek majątku w ogóle nie ma mowy, co najwyżej odziedziczony po rodzicach, co druga bezrobotna a jak pracuje to za marne tysiąc czy półtora haha, ale wymagania to macie, każda by bogatego księcia chciała haha :D:D

do rodzenia też chętnych nie ma, jedno dziecko i schluss, dwójka każdą przeraża nie mówiąc o 3-4, leniwe polskie zołzy!!!

o, jeszcze cała masa jest psychicznych babek, z tysiącem kompleksów, do tego albo cnotki niewydymki albo puszczacie się z kim popadnie, kłamstwa na każdym kroku, normalnych już nie ma🖐️

powiem tak, w Polsce jest wielu przystojniakow, oj wielu tyle ze mi zaden nie przypadl do gustu, tzn z wygladu oczywiscie, ale charakter.. heh slaby, slaby zawsze szukalam kogos z zainteresowaniami podobnymi do moich, wiec buzia i cialo odchodzily na dalszy plan no i oczywiscie do stalego zwiazku ( a faceci sie tego bali ) z zamoznoscia to moze niezawesolo, ale tylko glupia cipa chcialaby wszystko za darmo

rzadko kiedy można spotkać taką, co potrafi się gustownie i kobieco ubrać i nie mowie tu o drogich ciuchach, wystarczy wyjść na ulice- wszystkie wygladaja tak samo, jeszcze zebyscie umialy sie umalowac, ale to tez nie!!!! co druga ohydnie wysmarowana jakims badziewiem, 90% farbowana (głupota totalna) nawet już do garów się za bardzo nie nadajecie, bo mało która umie zrobić coś poza schabowym czy mielonymi, a upiec ciasto inne niż z paczki to czarna magia!!!! hahaha śmieszne jesteście i żałosne :D:D:D

hey you, nie obrazaj wszystkich ok? bo sa takie ktore pieka ciasta i to calkiem niezle ;) np ja :D ba nawet robie na zamowienie ;)

zwracam sie do tych, co mają głównie wymagania, a od siebie za wiele dać nie potrafią, albo z lenistwa nie chcą 🖐️

Gość troche prawdy troche slow_
polski ksiaze ze stadem koni - widac prawda w oczy kole:D rzucasz sie i ciskasz jak kazdy, komu dopieklo ale takie sa fakty i zaakceptuj je - wiekszosc polskich facetow to brzydkie, nieciekawe karakany z brzuchem piwnym, lysina, zle ubrani, kiepsko wyksztalceni i zarabiajacy smieszne grosze. dlatego zadne zagraniczne laski na nich nie leca:) zero zaintersowania Polakami w europie zachodniej czy poludniowej - a wiem co mowie, bo duzo podrozuje. w przeciwienstwie do Polek, ktore sa rozchwytywane jako zgrabne, filigranowe, zadbane, interesujace, wyksztalcone i zaradne zyciowo.

nic mi nie dopiekło, tylko nie znoszę takich wybujałych wymagań wiekszość z was zbyt wiele soba nie reprezentuje a oczekujecie nie wiadomo czego to też są fakty i przyjmij je do wiadomości mierzcie może siły na zamiary, ok? w przeciwnym wypadku możecie sie zainteresować jakimś bambusem czy innym ciapakiem, będą wychwalać pod niebiosa najgorszą zołze nieudacznika i fleje 🖐️

Gość troche prawdy troche slow_
polski ksiaze - wg statystyk, ale tez obserwacji, o wiele wiecej prezentuja soba Polki niz POlacy... sa lepiej wyksztalcone, znaja lepiej jezyki obce, bardziej zaradne zyciowo, potrafia laczyc macierzynstwo z praca zawodowa czasem na kilku etatach i rozwojem osobistym. dbaja o dom, podrozuja, ubieraja sie niezle w miare mozliwosci finansowych.... a przecietny obraz Polaka w wieku 30-50 lat? zalamka:)

Gość Chce byc jak Stanley Kubrick
Prawda jak zwykle lezy posrodku...jest wiele kobiet zadbanych i niezadbanych, wyksztalconych i niewyksztalconych, ladnych i nieladnych, bogatych i niebogatych. I tak samo jest z facetami. Oczywiscie, ze chcialabym faceta bogatego, przystojnego i wyksztalconego...ale w zamian dam to samo. Mam 18 lat, mieszkam za granica, znam 3 jezyki, chce zdawac na studia paramedyczne, jestem zadbana, dosc ladna, szczupla, chociaz nie zawsze tak bylo, tylko niestety, jak chce od faceta tego wymagac, sama musze sprostac jego wymaganiom...przyznam bogata nie jestem, ale do tego daze :P I nie zwiaze sie z nikim bezwartosciowym :P Je vis ma vie, et j'emmerde ton avis :P

Gość no comments no lifs
polscy faceci to bieda i brzydota

i jeden i drugi sie myli przystojni polacy raczej z kraju nie wyjezdzaja, wiec nie ma co mowic o tym kto ma jakie powodzenie tak jak pisalam w Polsce jest sporo przystojniakow, chodzilam do szkoly gdzie wiekszosc uczniow to byli faceci, ciacha jakich malo zaden z nich nie mial w planach wyjechac za granice kraju, zaden i dziwili mi sie ze wyjezdzam, coz .. a faceci w przedziale 30-50 potrafia byc naprawde zadbani ( oczywiscie nie wszyscy, ale jakas czesc napewno )

to sa twoje statystyki stworzone przez twoja wyobraznie, nie majace nic wspolnego z rzeczywistoscia. wyksztalcenie? dzisiaj byle idiota moze miec magistra, to zaden wyczyn. reszty nawet nie skomentuje, bo jest tak tendencyjna, ze az boli. ubieraja sie niezle haha :D wlasnie widac to na ulicach, 90% to totalne bezguscia, a reszta tez pozostawia sporo do zyczenia. no i jak zwykle fałsz, zlosliwosc, brak obiektywizmu, wybujałe mniemanie...od ciebie tez bije, az kipi, byle przeciagnac na wlasna strone, wiec modelowy przykład polskiej przecietnej kwoki 🖐️