Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no comments no lifs

dlaczego w Polsce jest tak mało zamożnych facetów

Polecane posty

Gość Chce byc jak Stanley Kubrick
Moze na takich trafiasz...Nie martw sie znajdziesz kogos :)

Gość no comments no lifs
biedota mnie nie interesuje🖐️

Gość polski książe ze stadem koni
no, ciesze się że chociaż jakieś normalne posty się trafiły, przywracacie nadzieje ;) np. --> 14:38 Chce byc jak Stanley Kubrick

"dlatego zadne zagraniczne laski na nich nie leca zero zaintersowania Polakami w europie zachodniej czy poludniowej - a wiem co mowie, bo duzo podrozuje. w przeciwienstwie do Polek, ktore sa rozchwytywane jako zgrabne, filigranowe, zadbane, interesujace, wyksztalcone i zaradne zyciowo." nie chcę Cię rozczarować, ale za granicą Polki mają opinię cycatych blond pustaków, które za kasę zrobią wszystko i rozkładają nogi gdzie popadnie. Wystarczy pooglądać trochę nowszych brytyjskich sitcomów. Denerwuje mnie to, że najbardziej krzyczą baby, które nic oprócz swojego tyłka do zaoferowania nie mają. Ja i mój facet zarabiamy podobnie, wszystkiego dorabiamy się razem i to dopiero jest fajne, bo nikt się nie uważa za lepszego czy gorszego, ani nikt na nikim nie żeruje finansowo. A baby by chciały przystojnego, wiernego bogacza, żeby mogły leżeć i pachnieć. A fuj!

Gość dsadas
a dlaczego w Polsce jest tak mało ładnych dziewczyn ? Wiekszosc wygląda jak Radwańska albo Brodka .. Dlaczego nie ma lasek typu doutzen kroez ? Tylko same potwory są ?

Gość Chce byc jak Stanley Kubrick
Eee tam, nie sztuka, wyrwac bogatego i korzystac z jego kasy...Mnie tam ekscytuje mysl budowania swojego wlasnego majatku. Pomyslcie, ze po ewentualnym rozwodzie bylybyscie na jego lasce, a pracujac jestescie paniami wlasnego losu ;)...Nie zapominajcie o swojej niezaleznosci i bezpieczenstwie :)

Polski książe - zgadzam się z tobą. Wiele kobiet nic sobą nie reprezentuje, ale wymagania wobec płci przeciwnej to mają, że ho ho.Jak słucham ich głupiej paplaniny, to czasami się zastanawiam,gdzie one sobie mężów znajdują.Dlaczego dla kobiet najważniejsza jest teraz kasa? Mam wrażenie, że kiedyś było trchę inaczej.

Gość polski książe ze stadem koni
"nie chcę Cię rozczarować, ale za granicą Polki mają opinię cycatych blond pustaków, które za kasę zrobią wszystko i rozkładają nogi gdzie popadnie. Wystarczy pooglądać trochę nowszych brytyjskich sitcomów." otóż to! i to byle Turek czy bambus, zwykły zamiatacz ulicy, nawet nie musi się starać, byle był kolorowy, rzucił parę wyświechtanych pożal sie boze komplementów, a już majty macie przy kostkach i nogi na za piętnaście trzecia. ile takich jest? tysiące! setki tysięcy. i nie mówię, że wszystkie, bo oczywiście że są fajne i normalne dziewczyny, trochę takich poznałem, ale to wyjątki w tych czasach. podobnie jak z facetami. tyle. spadam 🖐️