Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana__27

nie moge pogodzić się z tym jak zmieniło się moje ciało po ciąży

Polecane posty

Gość załamana__27

Jestem totalnie załamana. Mimo, że smarowałam się mustellą przez całą ciążę mam pełno rozstępów. W ciąży przytyłam sporo bo 18 kg, teraz jestem rok po porodzie i jestem nawet szczuplejsza niż przed ciążą. W ubraniach fajnie wyglądam, podobam się sobie, ale moje ciało to dramat. Ćwiczę na siłowni więc mam jędrny brzuch, całe ciało. Ale te rozstępy. Gdybym miała na brzuchu czy piersiach to ok, ale ja mam nawet na łydkach, pod kolanami, po wewnętrznej stronie ramion !!! Już nigdy nie założę spódniczki do kolan czy bluzki na ramiączkach, jestem totalnie załamana.

Nie przejmuj się tak... Nie jsteś jedyną mamą ktorej ciało po ciązy sie zmieniło. Wszystko co w życiu piekne i wartościowe ma niestety swoją cenę - maciezyństwo także. Zajrzyj na stronę: http://theshapeofamother.com/ to bedziesz miała obraz problemu.

Hej witaj!!!! jestes jeszcze? ja mam 25 lat i tak samo. Mam pełno na brzuchu, na biodrach jeszcze szersze i paskudniejsze, pod kolanami, na pupie tez troche, na piersiach mniej. Ale brzuch i biodra masakra. Ja jestem 8 miesiecy po cc. Odezwij sie, pogadamy.. Amelia1310@wp.pl

aha ja tez sporo schudlam, waze mniej niz przed ciaza. Z tego sie ciesze, duzo cwicze, ale brzuch zakrywam zawsze. Ludzie maja poważniejsze choroby, problemy niz my rozstepy;/

Gość takie kobiety powinny
byc przetrzymywane w obozach bez prawa pokazywania sie w normalnym zdrowym spoleczenstwie

Gość załamana__27
dziękuję za odzew. Nikt mnie nie rozumie, każdy mi mówi, że wyglądam rewelacyjnie. Ale gdyby tylko zobaczyli mnie nago... :( Ja mam taka pracę, że muszę chodzić w kostiumie, spódniczka jest tuz przed kolano i wstydzę się. Nie mogę przecież rajstop kryjących kupić jak w pracy jest ciepło. Nawet topu juz nie założę

Gość że jak
A ja mam tak samo jak ty a w ciązy nie byłam, i kto ma gorzej?

Gość Francoise
witajcie;) rozstępy zrobiły mi się wczasie 1 ciazy boi nie wiedziałam jak nalezy dbac o skórę,byłam młoda 1 sprawa skórą musi być elestyczna ,dobrze smarowac oliwka ale na mokrą skórę i to już od 1 tygodni ciazy Mustella czy Vichy to najlepsze firmy jeśli chodzi o rozstępy ja stosowałam taki żeł z rózowymi kuleczkami firmy Bandi zdaje się ,nie wiem czy jest jeszcze na rynku bo było to 12 lat temu ale był rewelacyjny!i w żadnej kolejnej ciazy nie miałam nowych rozstępów dzięki niemu własnie no i oliwce rozstępy nieststy zostaja na całe zycie ale mozna je zmniejszyć .najlepszym momentem jest czas gdy są jeszcze czerwone czyli swieże;)obecnie na rynku kosmetycznym jest bardzo duzo preparatów,popytajcie w aptekach i nie wierzcie w cuda,ze istnieja metody inne niż chirurgiczne na pozbycie się ich a i te nie gwarantuja niczego bo czasem blizny sa gorsze od rozstępów po prostu trzeba je polubić a Wasz ukochany jesli naprawde kocha nawet ich nie zauwazy,uwierzcie mi;) powodzenia w walce

Gość b.e.a.t.a
Nie dramatyzuj, mnostwo kobiet ma rozstepy i w niczym im to nie ujmuje. Po roku rozstepy zbledna i beda widoczne tylko z bliska, do tego czasu niestety bedziesz musiala sie przemeczyc, ale jak zrobia sie juz blade spokojnie bedziesz mogla wlozyc mini czy wyjsc na plaze.