Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

ostatni raz kwiatka dostałam

Polecane posty

Gość fwere
Nie pytaj co facet może zrobić dla Ciebie, spytaj co Ty możesz zrobić dla faceta.

no...normalnie. Mnie też to interesuje dużo mniej niż fakt, że nie ocenzurowało mi słowa "dupa" w poprzednim poście. :P

Gość ej a ja raz dałem
ogromny, przeogromny bukiet kwiatów komuś obcemu (no prawie obcemu) za to, że dzień wcześniej narozrabiałem. Raz jedyny w moim życiu. Jakoś nie widzę sensu rozdawania kwiatków obcym kobietom, czy też kobiecie o którą zabiegam - na początku tego zabiegania, gdy jeszcze nie mam pewności czy ona to odwazjemnia. Nie ma co robić z siebie frajera :D Także za bardzo nie wiem na co liczy autorka? Że co, że jakiś obcy facet szarpnie się na ten gest?

Gość ciekawy.......
Fiku, ten kwiatek, to był...."tulipanek", że z takim sentymentem go wspominasz???:PP

Gość omatyldooo
Kwiatki szybko więdną,lepiej dostać coś słodkeigo albo jakąś fajną rzecz,nawet b.skromną.

"Kwiatki szybko więdną,lepiej dostać coś słodkeigo albo jakąś fajną rzecz,nawet b.skromną" a gdzie romantyzm?

Gość omatyldooo
fiku mikuuu romantyzm :-) przecież bez podarunków można być romantycznym.

Gość ciekawy.......
Fiku, no to rzeczywiście musiał byc piekny bukiet! ....a jeżeli dawał go facet miły Twemu sercu, to masz czego żałować, że tak dawno to było, ale i masz szczęście, że możesz ten miły moment wspominać.🌻;)

Gość nie pytaj co z facetami
tylko zapytaj raczej co z toba ??? skoro inne dostaja kwiaty , a ty nie

no jakoś nie - ja często dostaję kwiaty. Widać z tobą i twoimi koleżankami jest coś nie tak ;)

Gość nie pytaj co z facetami
skąd możesz wiedziec jak czesto dostają kwiaty inne kobiety ?? nie pisz twierdzen, których podstawą jest obserwacja kilku koleżanek / o których i tak nie wiesz wszystkiego, bo nie sadze zeby cie powiadamialy o kazdym fakcie otrzymania w/w rośliny /

no właśnie - on już w ogóle nie powinien mnie "uwodzić" - żadnych kolacji, żadnych kwiatów. ;)

Gość volga_jasnowidzaaa
ja ostawałam ostatnio pełno kwiatow od jednego..raz nawet 20 róż..ale co z tego jak okazał sie palantem...wiec te kwiaty z wielkimi kolcami najchetniej bym mu w d... wsadziła:)

Gość Szakuł1
kwiatek dla Ciebie fiku mikuu ( II ) (_II_) I I I I