Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

ale piszesz, że zdrowy umysł nie przyzna się do swoich słabości Lucy zupelnie tak nie napisalam. Napisalam ze w zdrowym umysle zachodzi proces tlumaczenia sobie zlych zachowań. jest to naturalna obrona przed zachwianiem równowagi emocjonalno-umysłowej. Np. w moim odczuciu moralności zdrada to cos złego i jeżeli zdradzę to umysł automatycznie probuje sie z tego tłumaczyc. Kompletnie inna sprawa jest przyznawanie się do bledów w czym znajomość mechanizmu z jakim pracuje umysl jest bardzo pomocna i pozwala swiadomie sie z tym uporac.

Gość .....ups = nadzia
;)

Gość .....ups = nadzia
z

nie chce mi sie juz z toba gadac bo widac, ze nie potrafisz sie przyznac do bledu Nigdzie nie napisałam, że uważam cię za seksistę :-) Aby powziąć o kimś jakąś konkretną opinię trzeba go poznać, a ja cię nie "znam" tylko z tego forum, a nie bywam tu często.

Tak mi się właśnie pomyślała, że świat z perspektywy bottle of rum wygląda zawsze tak samo: rzygam nim dalej niż widzę. na szczescie innym bottle of rum stawia maszt i daje wiatr w żagle :)

na szczescie innym bottle of rum stawia maszt i daje wiatr w żagle nalezy dodac, ze oprocz postawienia masztu i wiatrow sciaga na usta piosenke, ktora nadaje sens nawet przechylom :-) (o kastanietach nie wspominajac)

Gość najlepsza jest luska
co by zs na nia nie napisal, ta i tak woli sie zgodzic zeby tylko nie wypasc z obiegu :D:D:D:D

Gość czizas i szczerus umowcie sie
w koncu na mocnego drinka 🖐️

na szczescie innym bottle of rum stawia maszt i daje wiatr w żagle aż chciało by się zaśpiewać trwaj chwilo trwaj, jesteś taka piękna...;)

Gość Kadarka czemu ci nie wyszło
przy boku kucharza?

pytam cie wprost - po co tu dalej siedzisz? potrafisz odpowiedziec szczerze? Jak korzystam z komputera to lubię czasami tu zajrzeć, poczytać opinie, przejrzeć tematy, coś skrobnąć i tyle. Chwilami zainteresuje mnie jakiś temat czy wpis, pochylę się nad czyimś życiowym problemem etc. Kiedyś na tym forum udzielono mi pewnych rad - wykorzystałam to i moje życie bardzo się zmieniło. Powiedzmy, że pobyt tu wynika z sentymentu. Tyle.

Gość to iftar też jest babochłopem?
?

zs ale Twoja transformacja zniekształcenia promieniowego, nawet w oparciu o wzmiankowane kastaniety, jest mało istotna. Musisz sobie z tym poradzić. Z rumem lub bez.

"ale piszesz, że zdrowy umysł nie przyzna się do swoich słabości Lucy zupelnie tak nie napisalam." dosłownie tak nie napisałaś, Czizas, ale pod poniżej zacytowane Twoje słowa mozna by takie uogólnienie podciągnąć, czyż nie? "jezeli sam sie atakujesz to nie jest samoobrona tylko choroba umyslowa, masochizm tak jak pisal zs. zdrowym mechanizmem jest dysonans poznawczy ktory zmusza czlowieka to szukania samoakceptacji i jest to proces ktory zaczyna sie w glowie. zdrowy czlowiek nie bedzie pisal ze jest idiotą i postepuje idiotycznie o ile nie jest to forma autoironii lub prowokacji wlasnie." może idiota to zbyt mocna samokrytyka, ale jeżeli ktoś bez ironii stwierdzi głupi byłem, że zrobiłem tak i tak, to od razu będzie świadczyło o niezdrowym umyśle?

pytalem o ten konkretny topik Zajrzałam z ciekawości co też znów wymyśliłeś. Sam temat wydał mi się interesujący, chociaż autor w niezbyt zachęcający sposób zapraszał do dyskusji, wręcz prowokował. Dałam się sprowokować.

nalezy dodac, ze oprocz postawienia masztu i wiatrow sciaga na usta piosenke, ktora nadaje sens nawet przechylom no nijak nie mam czasu zeby pociagnac temat! :) ahoj! dosłownie tak nie napisałaś, Czizas, ale pod poniżej zacytowane Twoje słowa mozna by takie uogólnienie podciągnąć, czyż nie? Lucy - nie, szczegolnie jesli podstawisz dane wyjsciowe do dyskusji czyli uzalanie sie nad soba prawikow i(jakze istotne)tp. Tobie rowniez ahoj :)

Gość Kadarka to stara panna po 40 ?
jak każdy babochłop z kafe - - krwawa wilczyca, damascenka, moorland, bielyje rozy, :D:D

Gość Nadzieją8
...a ja gdzie :D też stara panna...........:D:D:D

Gość kadarka to ifka
ech te kobity, tak to jest kiedy jest seks przed ślubem ;) potem żaden nie chce do ołtarza :classic_cool:

Gość czizas przecież też jest
babochłopem ;)

Gość najgorsza jest Krwawa wilczyca
:D

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
no i zmiana warty czarni skonczyli prace i kazdy udal sie w swoja strone a gimgowno wrocilo z budy i zaczyna szczekanie dupami