Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

ostatnio kompletnie nie mialem czasu ogladac seriali ale polecam game of thrones chyba wczesniej pisalem ale cos mi sie zdaje, ze nie zaczelas sie przy nim nudzic :-)

tak swoją drogą ciekawe czy seks fora z kamerkami to zdrada?:P przecież rozbierasz się i onanizujesz tylko przed jakąś tam cipką jakiegoś tam nicka:P

ja też polecam game of thrones, ale w świetle tego że jestem TYLKO NICKIEM żeńskim, chyba aż tak wiele to nie wniesie :P ;-)

ze nie zaczelas sie przy nim nudzic jestem pewna ze mnie nie wciagnie a to sie skonczylo czy jest w trakcie krecenia?

ja też polecam game of thrones, ale w świetle tego że jestem TYLKO NICKIEM żeńskim, chyba aż tak wiele to nie wniesie Lucy jak trzeci raz zaznaczysz ze jestes tylko nickiem to zaczne podejrzewac, ze trop jest ok ale dystans zbiegl sie (dzieki zs, brakowalo mi slowa) w praniu :) kurcze cos slyszalam o tym serialu ale slabo dotarlo, jak raport Millera do zainteresowanych :) Gdzie rzecz sie dzieje?

"Gdzie rzecz sie dzieje?" tam gdzie kobieta nosząca w swym łonie przyszłego króla zjada serce świeżo ubitego konia, a niewygodny kandydat do korony dostaje ją w formie również świeżo roztopionego złota (w dużej ilości) wylanego prosto na jego głowę ;-)

tam gdzie kobieta nosząca w swym łonie przyszłego króla zjada serce świeżo ubitego konia, a niewygodny kandydat do korony dostaje ją w formie również świeżo roztopionego złota (w dużej ilości) wylanego prosto na jego głowę znaczy sie w sejmie? :)

no niekoniecznie w sejmie, bo nie trzeba się w tej krainie rozwodzić, żeby mieć kobiet na pęczki i żeby to nikomu nie przeszkadzało (jak wiadomo niejeden z naszych czołowych polityków pnąc się po drabinie władzy był się po drodze rozwiódł, np po to żeby być z kobietą w wieku swojej córki) :)

bo nie trzeba się w tej krainie rozwodzić, żeby mieć kobiet na pęczki i żeby to nikomu nie przeszkadzało czyli watykan :)

po to żeby być z kobietą w wieku swojej córki oho wyczuwam wyraźna niechęć do młodych kobiet- charakterystyczną dla pań wieku późno- średniego :P

ok wygooglalam i wole przeczytac ksiazke, wprawdzie to nie to samo co saga o ludziach lodu ale nie mozna miec wszystkiego :)

ike, a masz nomen omen nadzieję ze Twoje wyczucie jakoś mnie szczególne obejdzie? chyba gdzieś przerabiałyśmy już kwestię tego, ze mało mnie obchodzi czy się obchodzi ale jeśli myślałaś, że coś w tej sprawie się zmieniło to grzecznie ci oznajmiam , że nie bardzo :)

aha, Ike, czyli wszystko co do mnie piszesz mam traktować jako zwykły szlaczek, czy inny przerywnik. you got it! :)