Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

".....Co więcej sama się wystawiasz na ciosy ze strony owego impertynenckiego, nadętego bufona...." Oj tam, może nie ma aż tak dużego tego żądła.. jak to z daleka wygląda...;) Poza tym ostatnio dał do zrozumienia, że lubi taniec i chce ze mną zatańczyć, więc może będę musiała rozważyć taką możliwość. A.... nie zapominajmy, że chce mi podarować bar z moimi ulubionymi przekąskami /zadał sobie trud i zapamiętał,że mają w nim być krakersy/ Więc.... hmm... chyba masz rację... muszę się stąd ewakuować :D ...........................

jesteś masochistką i naprawdę gówna nie odkleisz potem, paps! to coś się do mnie dość dawno doczepiło i jeszcze mi na priv właziło to dopiero masakra:D

z wariatka jest dokladnie to samo co z prawikami narzekaja na swoj los, krzycza, mecza sie, nagle udaja, ze to radosc, znow narzekaja, znow sie mecza, ktos im cos podpowiada, oni swoje, ktos ich beszta oni swoje i tez tancza i tancza :-)

Gość myślisz Lusiu, że Twoje
zabawna jesteś Lusiu w tych swoich projektach i w tym swoim tańcu ćmy.

Lusiu miłego znikam na z góry upatrzone pozycje.... hahaha.... piii.... "fanki" podoba mi się...:D a nawet pij.... fanki - pij rum "fanki", pij room "fanki" /nie mylić z bij/ idę, bo już total goopawki dostanę i nie będę mogła spokojnie popracować nara krokodyle

Gość myślisz Lusiu, że Twoje
bo Nadzieja to to i tamto ale ja prze pani jestem inna. Trzy palce na sercu. ;)

"zabawna jesteś Lusiu w tych swoich projektach i w tym swoim tańcu ćmy. " czy to juz podsumowanie tej wnikliwej analizy poczynań mojego nicka, czy jeszcze masz tam więcej zainteresowania dla tych liter? :)

Dawno temu w poradni MS rozpoczął bardzo fajną dyskusję o zachowaniach osób odrzuconych. Wszystkie schematy pasowały idealnie do tego co wyprawiała i wyprawia ryba matka, czy to pod swoim nickiem czy pod pomarańczą. Skoro przez tyle czasu nic się nie zmieniło, to nie sądzę, że kiedykolwiek się zmieni :) I będzie jak zawsze: raz się łasi, raz się niby wyśmiewa, łazi za kimś jednocześnie pisząc tej osobie, że ma się od niej odczepić (to jest chyba najbardziej zabawne), ma pretensje, że ktoś jej nie szanuje a sama pod pomarańczą potrafi obrażać na prawo i lewo. Pamiętam, że forsowała kiedyś teorię, że Ci, którzy ją atakują robią tak dlatego, że denerwuje ich jej pozytywne myślenie (sic!). Osoby nie mające problemów z nazywaniem rzeczy po imieniu wiedzą, że to nie pozytywne myślenie tylko zwykła hipokryzja. Oczywiście twierdzi, że zalewa to forum jedynie swoim pozytywnym myśleniem (sic!) a to nic innego jak zwykła hipokryzja.

Gość hahahahahahahahahah
i sukienka vel lena sie pojawila :D

Tak Tak sukienko, dresie, leno czy jak tam dzisiaj ... mam nadzieję, że wzięłaś wazelinę ze sobą :) "...raz się łasi, raz się niby wyśmiewa, łazi za kimś jednocześnie pisząc tej osobie..." i a tłumacz sobie jak tylko chcesz :) Skoro Cię to aż tak nurtuje :) mam nadzieję,że podniesie ci się samoocena czyimś kosztem :)

Gość bopadne...
dzie?

przymus mowienia, zmiany nastroju, urojenia, mania mieszana z depresją. Nadzieja mam temat topiku dla Ciebie - choroba dwubiegunowa czy ktos tez tak ma?!

GoT na bieżąco, Dexter zapewne standardowo pod koniec września. Reakcja RM również standardowa :)

Gość smutne jest zycie nadziei
pomijajac fakt ze ciagle pisze sama do siebie nie tylko z pracy to i z domu , brak znajomych rzuca sie niestety na mozg :classic_cool:

Ale szum, ale tłum Czarna noc, biały rum, Złote stosy pomarańczy. Dudni dom dana da Jak zabawa to zaba... I wariatka dzisiaj tańczy. :-)

no wypisz wymaluj: Taką to by na stos! Na co jej durny los?! Dajcie chłopcy ten kagańczyk! Warkocz jej płonie już, Dookoła złoty kurz, A wariatka jeszcze tańczy. Szalona wiruje chusta...