Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Ułatwiam Ci zadanie skoro chcesz się spotkać a widzę że nazwa miejscowości nie jest kompletna :)

albo dluzej jesli to sony byloby producentem hahahha ten wol juz dlugo nie pociagnie, kolejny koncern po kodaku ktoremu zabraklo wizji

i jest juz nastepny w kolejce - nokia, ktora wypuszcza coraz to bardziej "przelomowe" modele telefonow, ktore zbieraja sam pozytywne i "obiektywne" opinie tylko kupowac nikt ich nie chce :-)

zawsze szczery skoro tak chcesz mi cos ulatwic to teraz zmykaj dzieciaku do ksiazek, albo napadaj na autostrady, bedzie mi wtedy latwiej Jak będe chciał to sobie pójdę- ale to tylko i wyłącznie jak będę chciał a nie jak Tobie się chce żebym sobie poszedł :D Pępkiem świata nie jesteś i nie każdy będzie się Ciebie słuchał :) Tylko słabi psychicznie widzą w Tobie kogoś więcej niż namiastkę człowieka :D Bo jak można nazwać kogos kto widzi tylko siebie i uważa siebie za Alfę i Omegę a większośc ludzi traktuje jak podludzi :D

Pavlo :) spoko maroko nie ma co się napinać, on tak ma zawsze a w jego wieku nie ma już mowy o zmianach :) tylko luz może Cię uratować 👄

"a propos walki o wyidealizowanego nicka autorze tego tekstu czy widzisz te walke w postach czizas, yeez, sukienki, zmanierra, demascenki, leny czy dziewczyny ratownika? ja tego nie dostrzegam" Pewnie to prawda, że wymienione użytkowniczki nie walczą o Twoje względy, ZS (tym bardziej, że je mają, więc jaki byłby sens) ale gwoli ścisłości - nie da się nie zauważyć, że przynajmniej niektóre z nich pojawiają się na kafe ze względu na Twoje - nazwijmy to - odwieszenie urlopu od tego forum. Zaglądam tu dość regularnie i trudno było spotkać gdzieś ich wpisy, kiedy Ty właśnie miałeś fazę na nieobecność :)

dobrze, że nie na kretyna, bo zrobiłby tobie konkurencję....

zrob cos wreszcie bo za chwile wyjdziesz zwyczajnie nie tylko na krowe ale tez na idiote mission accomplished

Ależ ja się wcalę nie denerwuję :) Śmieszy mnie ten Zniewieściały Samotnik :D Bo jak ma nie śmieszyć ktoś kto na pytanie jaki jest w realnym zyciu odpowiada gdzie i kiedy?? Jeżeli ktoś nie potrafi udzielić jednoznacznej odpowiedzi na pytanie odnośnie siebie samego to coś z nim jest nie tak :D Przynajmniej gdzieś tak wyczytałem :D

Gość diagnoza analiza
każdy kto spędza aktywnie czas na forum kafeteria dłużje niż pół roku zaczyna prezentować pewną przyciężkość umysłową to się właśnie - jak stwierdzam - przydarza zsowi to się już dawno przydarzyło luśce, np.

czizas zrob cos wreszcie bo za chwile wyjdziesz zwyczajnie nie tylko na krowe ale tez na idiote mission accomplished Widzisz szczery Twoi forumowi znajomi już wiedzą gdzie ich miejsce :D

no niestety ale śmiem twierdzić,że zs miał tak od początku, chociaż na początku miałam nadzieję,że się mylę ale fakty mówią same za siebie a dodatkowo jeszcze zauważam jego pisaniu jeden pojawiający się ostatnio syndrom --wiosny

Gość to zs też nalezy do
kafeteryjnego klubu starych pierdzieli?

Tak to jest jak ktos ma problemy z soba samym - wtedy nawet na najprostsze pytanie nie potrafi odpowiedziec i udzielic satysfakcjonujacej odpowiedzi . Tak to jest jak sie jest zakompleksionym egoista :D

to zs też nalezy do kafeteryjnego klubu starych pierdzieli? Raczej kafeteryjnego klubu samotnych z problemami :D

ciebie przynajmniej boi się obrazić no cóż, masz przewagę, bo jesteś facetem facetów się boi tak do końca zgnoić

Gość to zs też nalezy do
kafeteryjnego klubu samotnych starych pierdzieli z problemami

Czyli on jest forumowym damskim bokserem :classic_cool: Rzeczywiście to nie moja liga i nie zasługuję na jakiekolwiek jego dowody uznania i szacunku :D

o:) no cóż, przykre ale skłamałabym gdybym napisała, że mi go szkoda

chociaż do samotnych starych pierdzieli z problemami należeć to wcale w sumie nie jest miłe....

no ale jak wcześniej pisałam: skłamałabym jakbym napisała, że mi go szkoda

ciab chociaż do samotnych starych pierdzieli z problemami należeć to wcale w sumie nie jest miłe.... Jego wybór :D Jak ktoś zamiast rozwiązywać swoje problemy udaje że ich nie widzi to tak kończy :D