Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość .....ups
"...to zdanie jest ze wszechmiar prawdziwe - robie to na co mam ochote, swiadomie i tak, wole dyskutowac z 3ma wartosciowymi osobami niz ze stadem nieukow..." Z trzema?:D A gdzie Ty tu znajdziesz aż 3 takie osoby, które będą godne twojego towarzystwa?:D No... może ewentualnie takie, które możesz dopuścić w pobliże, żeby podziwiały jasny blask bijący z twojego umysłu, hahaa :D:D:D:D albo chłonęli pelikanowymi ustami krople mądrości których nie zdołałeś uratować przez zagładą maluczkich:D Już ci niedużo brakuje do pęknięcia z nadęcia:D Warto posiedzieć,żeby to ujrzeć:D

Gość .....ups
dzięki ZS dostarczasz mi niezłej rozrywki :) trzeba ci to oficjalnie przyznać :)

wydaje mi się, że każdy jakoś tam chce być zauważony i każdy zlekceważony nawet wirtualnie jakoś to odczuwa zawsze szczery- swoim postępowaniem przypominasz wodza wokół którego mają wszyscy skakać jak pieski na dwóch łapkach z wywieszonymi jęzorkami okazując Ci zachwyt. Bawi mnie obserwowanie tego.

Bawi mnie obserwowanie tego. zabawa to wazna rzecz w zyciu czlowieka nikt do tej pory nie zglosil kandydatur osob, ktore szanuje :-) mnie bawi szalony taniec nadzieja 8 :-) ciebie tez czy moze nie?

Gość .....ups
:) jak w Shreku... no chyba o to mniej więcej chodzi:) wiesz ZS, z autorytetem to jest tak, albo się go ma, albo nie nie możesz na kimś tego wymuszać, bo uzyskasz nieco ... nieoczekiwanie niezadowalający efekt :)

jest taki koleś anlny czy bardzo analny- zdarzają mu się dobre teksty, mozesz go trochę poszanować zdarzają mu się też bzdury totalne,ale nobody's perfect

łatwiej jest dawać niż brać dlatego Ci co mają trudniej budzą we mnie większy szacunek szanuję inny pogląd, ale jestem też fanką osła, więc wybacz...

Gość SZANUJESZ IKE?
:)to moja kandydatura

ale jestem też fanką osła, więc wybacz... ja tez jestem fanem osla, uwielbiam te postac w tej bajce ale w tej konkretniej scenie zebral o akceptacje a to nie budzi moje szacunku, i tak wlasnie robi nadzieja 8

Gość .....ups
no właśnie też tak mam, że lubię osła... ...........

nikt nie jest od początku do końca warty szacunku- można kogoś szanować trochę, kogoś bardziej trochę w ciązy- no nie można być, ale trochę szanować jak najbardziej

ja sie z tym nie zgadzam mozna kogos troche lubic, lubic pewne jego zachowania a nie moge troche szanowac gwalciciela bo jest znanym profesorem ja przynajmniej nie potrafie

Gość .....ups
:) ... różnica między nami jest podstawowa ja szanuję każdego a'priori, a jak mi się robi nieprzyjemnie po paru zdaniach z taką osobą, to wtedy ... zmieniam zdanie ZS podchodzi do sprawy odwrotnie: ".... na szacunek musisz sobie zasłużyć" I taka jest między nami podstawowa różnica.

a ja bym jego wiedzę szanowała a zachowanie potępiała bo mam świadomość, że nigdy nie będę profesorem i MIMO WSZYSTKO to szanuję, nawet podziwiam a przestępstwo to draństwo i mam tego swiadomość