Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Nadziejo8, jak to z toba jest,ze ty zawsze wychodzisz kilka o ile nie kilkanascie razy? czy ty za kazdym razem wychodzisz i zawracasz,czy tez piszesz przebywajac trase? moze tez piszezs z reala? zza swiatow tez bedziesz umiala pisac?

Gość jakis taki
Sentymentalny sie zrobiles.

jak to dobrze, że czasami można tu sobie wskoczyć na moment i uciec z reala ..... mam jedno jedyne pytanie: kto zjadł wszystkie krakersy? ........nie.... ZuS, jeszcze nie znalazłam... wciąż szukam:)

Wlasnie mi przyszla kolejna refleksja do glowy Od lat juz nadzieja8 pisze do mnie chociaz ja albo ja ignoruje albo pisze o niej, tak jak teraz :-) Ciekawy przypadek

Kolejna refleksja Kobieta o nicku ike potrafila sie kiedys opanowac i chociaz byla ignorowana to przestala pisac do mnie i zaczela o mnie, slowem mozna :-)

Gość ale ty to masz pecha
jedna foszasta, jedna natarczywa:(

Gość nie dziwne, ze tak się stało
szczeruś to taki troll niezaspokojny, który uwielbia przysrać komuś. Negatywne emocje aż biją od niego .Ktoś go skrzywdził kiedyś i on musi odreagować, ale jest w tym tak nienasycony, że nie może się zatrzymać. :)

Gość czy coniedzielne wychodzenie
fajnie, ze ze soba rozmawiacie :) i dobrze ze nie na mailach, bo to takie prywatne pogaduszki

Gość nie dziwne, ze tak się stało
lepiej znalazł by sobie kogoś do kochania z wzajemnością a nie sączył tu swój jad :o

Gość to teraz pora by przyszla pora
refleksji na twoj temat , ludzie z ktorymi pieprzyles bzdurki przestali pisac/odnalezli sens w realu a ty ciagle tu kisisz swoje 4 litery czego to dowodzi ?

Gość czy coniedzielne wychodzenie
czego to dowodzi ? że on nadal szuka tej zaginionej miłości, co juz w nim kielkuje ale :classic_cool: to na Nadzie padnie czy na ktorą ?

Gość To by zepsuło całą zabawę
nie udawaj zdziwionej, wiadome jest, ze jestess Jego ulubiona pierwsza :classic_cool: wcale nie rozumiem o jakiej rozmowie piszesz

Gość To by zepsuło całą zabawę
tfu, zabawie mialo byc

nie udaję, naprawdę byłabym zdziwiona....:) poza tym, czy nie za dużo wymagasz od ..... ryby, kosmitki i pelikanki w jednym? :)

Gość szczerze to nie wiem dlatego
ze jak gdyby stoisz mi na drodze jestem druga w kolejnosci i nie wiem czy Ci zazdraszczam czy Cie moze nienawidze w koncu, to mnie sparowano kiedys ze szczerusiem :classic_cool: tylko jakos On sie do mnie nadal nie garnie moze... kiedy pozbede sie Ciebie ? widzisz jakie mna dylematy targaja ? :D milego popoludnia

Gość to nie rozwiaze problemu
szczerusia ;) 🖐️

Jak widac golym okiem, nadzieja 8 odnalazla swoje miejsce, to miejsce osoby, ktra bedac ignorowana jest swiecie przekonana, ze prowadzi dialog :-)

dodaj, ze mnie to rowniez dotyczy ale nawet mnie nie widzisz, przeciez :classic_cool: milego

No nie rozwiąże... :) Ale czy to ważne? On i tak nie szuka podobno rozwiązania swoich problemów na forum, tylko wśród przyjaciół ... tylko pytanie, kiedy z nimi rozmawia, skoro przez cały czas klika na forum? :) .... tia... właśnie widzę, jak mnie ignorujesz:)

15:05 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery Jak widac golym okiem.... gołym...... no no ... :D

Pomarańczka, a jakie ma znaczenie, że on Cię nie widzi? Ja bym za wiele od niego nie wymagała to pragmatyczne podejście i w sumie bardzo bezpieczne:) ....oczywiście dla nas:) mam kawę....:)

Gość hahahahahahahahahah
tylko pytanie, kiedy z nimi rozmawia, skoro przez cały czas klika na forum? " czego nadzia nie zauwaza z racji swojej rzadkiej bytnosci na kafeteria.pl:)

ja zmykam :) wypijcie kawusie razem :)

wow, to jest więcej niż jedna pomarańczka?:) Brakuje mi Zielonej, Krwawej Miazgi i Pomarańczowego Zbója:(