Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zawsze szczery

poszukiwanie rozwiazan na forum internetowym

Polecane posty

A nie , przepraszam pewnie teraz zamawiasz bilet lotniczy na nasze spotkanie i wynajmujesz samochód żeby z Amsterdamu do mnie zajechać :D

Gość jnbk
Pewnie żadna do tej pory nie sprostała jego wymaganiom W sensie: prawiki też się tak tłumaczą :D

Musiałby się ostro tłumaczyć ze swojego wcześniejszego zachowania a obawiam się, że nie posiadł jeszcze tej umiejętności musiałby też kilka osób przeprosić może poszedł ubrać w słowa, żeby nikogo nie pominąć :D

jnbk Pewnie żadna do tej pory nie sprostała jego wymaganiom W sensie: prawiki też się tak tłumaczą To nie tak, on pewnie wybrał robienie kariery zamiast założenia rodziny :D

poza tym on się umie pastwić tylko nad słabszymi wg niego z równymi sobie, którzy mają odmienne zdanie od niego - nie umie rozmawiać

Gość taka sobie pomarańcza
"potrafisz dyskutowac, co wiecej potrafisz zalozyc czarny nick" O czym tu dyskutować? O wyższości "potrafienia założenia czegoś tam, czegoś tam" nad dyskusją?

Gość jnbk
Nie wnikam w prywatne życze ZS, bo nie mam potrzeby, ale z tego, co tutaj na f.kafeteria.pl wyprawia wnioskuję, że jest właśnie takim kafeteryjnym prawikiem-dyskutantem. Niby chciałby, stroszy piórka, wypina pierś, udaje mu się nawet parę osób sobą zainteresować, ale jak dochodzi do 'pierwszej bazy' to zwyczajnie wymięka, a żeby nie wyjść na frajera i nieudacznika tłumaczy się, że z nie-dziewicami się nie całuje.

taka sobie pomarańcza "potrafisz dyskutowac, co wiecej potrafisz zalozyc czarny nick" O czym tu dyskutować? O wyższości "potrafienia założenia czegoś tam, czegoś tam" nad dyskusją? zs myśli że to że udało się jemu zarezerwować dla siebie czarny nick który jest nieadekwatny do jego codziennych wypowiedzi jest trudne i oczekuje braw że jemu wkońcu po 100 podejściach udało się :D zs zmień nick na Zawsze Nieszczery lub Nie Jestem Alfą i Omegą wtedy będziesz mógł na codzień identyfikować się z nickiem i będzie on wyrażał to jaki jesteś :D

ale jak dochodzi do 'pierwszej bazy' to zwyczajnie wymięka, a żeby nie wyjść na frajera i nieudacznika tłumaczy się, że z nie-dziewicami się nie całuje. ile to juz bylo teorii, wciaz znajduja sie kolejni chetni snuc nastepne :-) autorko tego wpisu, kiedy i gdzie sie spotkamy, przekonasz sie jaki jestem :-) bardzo szybko sie przekonasz

odpisalem ci na maila pekinczyku martwisz sie moim wiekiem? serio? pamietaj, wezmiesz wiatraczek do raczek, staniesz grzecznie na srodku rynku w tej twojej wiosce 224 km od amsterdamu i bedziesz wypatrywac porozmawiamy, pokazesz jak umiesz kopac itd, no sam wiesz chyba co potrafisz bo jestes taaaaki boski, prawda? nawet wariatka to dostrzegla, jestes supcio :-) znaczy sie szacun hahahah

Weź idź zs przemyśl lepiej, bo coraz bardziej się ośmieszasz A jakoś mi głupio dalej kopać Ciebie .. już leżącego

Gość jnbk
Nie muszę się z Tobą spotykać prywatnie, żeby widzieć, w jaki sposób rozmawiasz z ludźmi na kafe.

zs nie wiem kiedy piszesz a kiedy nie :D Nie potrafię czytać w myślach kiedy akurat jesteś a kiedy Ciebie nie ma więc nie pisz mi takich niedorzeczności na maila :D Trzeba było tutaj napisać :D Chyba że bałeś się zostania pośmiewiskiem piszac takie bzdety jak to że atakuje Ciebie bo wiem kiedy akurat Ciebie nie ma :D

zawsze szczery odpisalem ci na maila pekinczyku martwisz sie moim wiekiem? serio? pamietaj, wezmiesz wiatraczek do raczek, staniesz grzecznie na srodku rynku w tej twojej wiosce 224 km od amsterdamu i bedziesz wypatrywac Już Ci pisałem ze wiatraczka nie będę miał bo zbyt pedalsko to wygląda czytac nie umiesz?? :D Ale skoro w mailu jak sam napisałeś jestes pewnei bardziej zniewieściały ode mnie to prosze bardzo sam stań z wiatraczkiem :D Może poznasz jakiegoś "miłego" pana z którym łączyć was będzie nie tylko rozmowa :D

no to teraz jakby wszystko jasne :) chociaż nie powiem, jakoś się głupio śmiać.....w końcu to był kiedyś dla wielu - guru

".....Chyba że bałeś się zostania pośmiewiskiem piszac takie bzdety jak to że atakuje Ciebie bo wiem kiedy akurat Ciebie nie ma ..." :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

ok. to jednak głupio się tak śmiać... ale jakoś nie mogę się powstrzymać ;)

I jeszcze jedno zs To że Ciebie nie zzdiagnozowali póki co nie oznacza że czubkiem nie jesteś :D Każdy jest w jakimś stopniu czubkiem tylko nie każdy jest zdiagnozowany :D

A na koniec mojego monologu puenta: Jak chciałeś zabłysnąć to trzeba było się brokatem wysmarować :classic_cool:

Ale skoro w mailu jak sam napisałeś jestes pewnei bardziej zniewieściały wkleje wszystkie maile i bedzie wiadomo co kto napisal :-) to ty mnie tak okreslasz a nie ja siebie, w wiosce 224 km od amsterdamu sie przekonamy co i jak :-) no chyba, ze nie wypali moj wyjazd do wloch i wtedy z przyjemnoscia pojade do szczecinka, bede sie kontaktowal kolo 24 czerwca

To rozwiazania czego szukamy na tym topiku? A może tak rozwiążmy dzisiejsze zebranie.

To rozwiazania czego szukamy na tym topiku? czego ty szukasz to trudno powiedziec :-) ja szukam potwierdzenia slow pekinczyka, bo przeciez nie rzuca slow na wiatr

Buon viaggio, amore mio. Buon viaggio.

Proszę bardzo cała rozmowa przez maila: zeby nie bylo co? a moze przyjedzie 70 latek a moze 35 latek? przekonasz sie zuchu, a pedalstwo leje sie z twoich zalosnych postow na forum, w ktorych atakujesz glownie wtedy jak wiesz, ze akurat nie pisze nie doprowadzi cie to do niczego dobrego ale skoro wiesz co robisz to rob to dalej ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:33 Temat: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: nie wiem czy jesteś pedalski jak to ująłeś czy nie za mało Ciebie znam żeby to ocenić :D tak z ciekawości ile masz lat wogóle?? żeby nie było ze jakis 50 latek przyjedzie :D Dnia 27 kwietnia 2012 14:24 zawsze_szczery napisał(a): domyslam sie, ze caly jestes pedalski, sadzac po twoich wypowiedziach, ale tak tak, nie tak zniewiescialy jak ja, prawda? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:22 Temat: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No problemo tyle że wiatraczka nie wezme zbyt pedalsko wygląda :) Dnia 27 kwietnia 2012 14:19 zawsze_szczery napisał(a): spokojna glowa, przeciez w tej wiosce jest chyba rynek, to tam sie spotkamy, mozesz zabrac ze soba wiatraczek, zebym cie mogl rozpoznac ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:17 Temat: Re: Re: Re: Re: Re: daj znać jakim autem będziesz jechał będę Ciebie w oknie wyglądał z utęsknieniem :) Dnia 27 kwietnia 2012 14:15 zawsze_szczery napisał(a): konkretnie - ile od amsterdamu, musze zastanowic sie czy wynajac samochod czy zaplacic za taksowke ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:10 Temat: Re: Re: Re: Re: miasto w połowie niemieckie w połowie holenderskie na południwym wschodzie Holandii Dnia 27 kwietnia 2012 14:08 zawsze_szczery napisał(a): cholera bede we wloszech nad garda miedzy 23-5 lipca nie mozesz troche wczesniej? ale spoko, mozliwe, ze bede mial delegacje do brukseli, wtedy zawine do holandii to jakas wioska czy wieksze miasto? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:07 Temat: Re: Re: Re: pod koniec czerwca jakos miedzy 24- 30 będe miasto szczecinek a ty skąd jedziesz?? Dnia 27 kwietnia 2012 14:05 zawsze_szczery napisał(a): wlasnie rozmawiamy ktorego bedziesz w polsce i w jakim miescie? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:05 Temat: Re: Re: to nakręcamy dalej forum czy rozmawiamy o konkretach?? Dnia 27 kwietnia 2012 14:02 zawsze_szczery napisał(a): ok, gdzie bedziesz, podjade, zebys pokazal jak kopiesz ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:01 Temat: Re: w czerwcu na urlop przyjade ale zaraz zaraz to Ty się zarzekałeś że do mnie przyjedziesz :D Dnia 27 kwietnia 2012 14:00 zawsze_szczery napisał(a): sprawdze sprawdze :-) to kiedy bedziesz w polsce mlody byczku? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery@o2.pl Data: 27 kwietnia 2012 13:59 Temat: sprawdź sobie czy z holandii pisze jak nie wierzysz :D Dalej twierdzisz że tak nie napisałeś w przedostatnim mailu bodajże ?? :D

chyba zartujesz pekinczyku :-) nie wiem czy jesteś pedalski jak to ująłeś czy nie za mało Ciebie znam żeby to ocenić :D tak z ciekawości ile masz lat wogóle?? żeby nie było ze jakis 50 latek przyjedzie :D Dnia 27 kwietnia 2012 14:24 zawsze_szczery napisał(a): domyslam sie, ze caly jestes pedalski, sadzac po twoich wypowiedziach, ale tak tak, nie tak zniewiescialy jak ja, prawda? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:22 Temat: Re: Re: Re: Re: Re: Re: No problemo tyle że wiatraczka nie wezme zbyt pedalsko wygląda :) Dnia 27 kwietnia 2012 14:19 zawsze_szczery napisał(a): spokojna glowa, przeciez w tej wiosce jest chyba rynek, to tam sie spotkamy, mozesz zabrac ze soba wiatraczek, zebym cie mogl rozpoznac ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:17 Temat: Re: Re: Re: Re: Re: daj znać jakim autem będziesz jechał będę Ciebie w oknie wyglądał z utęsknieniem :) Dnia 27 kwietnia 2012 14:15 zawsze_szczery napisał(a): konkretnie - ile od amsterdamu, musze zastanowic sie czy wynajac samochod czy zaplacic za taksowke ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:10 Temat: Re: Re: Re: Re: miasto w połowie niemieckie w połowie holenderskie na południwym wschodzie Holandii Dnia 27 kwietnia 2012 14:08 zawsze_szczery napisał(a): cholera bede we wloszech nad garda miedzy 23-5 lipca nie mozesz troche wczesniej? ale spoko, mozliwe, ze bede mial delegacje do brukseli, wtedy zawine do holandii to jakas wioska czy wieksze miasto? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:07 Temat: Re: Re: Re: pod koniec czerwca jakos miedzy 24- 30 będe miasto szczecinek a ty skąd jedziesz?? Dnia 27 kwietnia 2012 14:05 zawsze_szczery napisał(a): wlasnie rozmawiamy ktorego bedziesz w polsce i w jakim miescie? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:05 Temat: Re: Re: to nakręcamy dalej forum czy rozmawiamy o konkretach?? Dnia 27 kwietnia 2012 14:02 zawsze_szczery napisał(a): ok, gdzie bedziesz, podjade, zebys pokazal jak kopiesz ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery Data: 27 kwietnia 2012 14:01 Temat: Re: w czerwcu na urlop przyjade ale zaraz zaraz to Ty się zarzekałeś że do mnie przyjedziesz :D Dnia 27 kwietnia 2012 14:00 zawsze_szczery napisał(a): sprawdze sprawdze :-) to kiedy bedziesz w polsce mlody byczku? ---- Wiadomość Oryginalna ---- Od: pawel85-25 Do: zawsze_szczery@o2.pl Data: 27 kwietnia 2012 13:59 Temat: sprawdź sobie czy z holandii pisze jak nie wierzysz :D