Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ate.bogini

Sposób na zdrajcę:)

Polecane posty

Mój facet kobieciarz mnie zdradza - co radzicie???: 1. Gdy zadzwoni, nie dać nic poznać po sobie - udawać, że o niczym nie wiem i że nic się nie stało być dalej kochaną i czekać na rozwój sytuacji - ciągnąć to dalej i zabić go swoim stoickim spokojem. 2. Przestać się odzywać olać go (i próbować nie zwariować i nie wpaść w depresję) cierpieć w milczeniu i mieć nadzieję, że utrę mu nosa zatęskni i zacznie się starać jak zrozumie że mam go w dupie i mnie swoimi wybrykami stracił 3. Następnym razem jak zadzwoni - odebrać. Nie robić wymówek co robił i czemu nie dzwonił. Nie pytać o nic. Nie interesować się tym co robił przez ten czas. Pokazać że jest mi to obojętne. Być miłą, sympatyczną, wesołą, zostawić sytuację nierozwiązaną - nie poruszać tematów uczuć, niech nie wie czy jesteśmy razem czy już nie. Rozmawiać z nim jak z najlepszym kolegą. Rozmawiać tak aby na drugi dzień nie mógł przestać myśleć o mnie i znowu zadzwonił. Wtedy nie odbierać, odebrać na trzeci dzień, dozować mu swoją osobę. Opowiadać o codzienności, ludziach których spotykam, imprezach które zaliczam(w granicach rozsądku oczywiście). Ale nie wzbudzać zazdrości i nie opowiadać o żadnych innych facetach. Niech poczuje, że bez niego odżyłam i że może mi być lepiej i mogę być szczęśliwsza.Nie zniesie tego że może mi być lepiej bez niego. Zeżre go to.

Gość fariffa
4. Porozmawiać w cywilizowany sposób, jak dwoje dorosłych ludzi?

fariffa - rozmowy były - nic nie dały - do niczego się nie przyznał, zapewnia, że kocha, że nie mogę odejść i takie tam.

Gość fariffa
Aha, rozumiem. No to 3, zdecydowanie :) Przez jakiś czas oczywiście, a jak już zacznie się domyślać że coś nie tak, ułóż sobie w głowie jakiś fajny, dobijający i podsumowujący go tekst, po czym zostaw go w cholerę :) Powodzenia! :)

5. Kopnąć go w tyłek zrobić papa niech się inna z nim użera ;) koleżanka jak się dowiedziała że facet ją zdradza obmyśliła plan. Poszła z nim do łóżka niby wszystko fajnie fajnie kochali się a po seksie wstała , bez słowa się ubrała on leżał w łóżku ona położyła 10 zł i powiedziała " Na więcej trzeba było się postarać 10 zł to i tak za dużo więcej się nie zobaczymy " i wyszła ;)

MamusiaKubusia;) - gdybym nic do niego nie czuła może też bym tak zrobiła. I tu jest pies pogrzebany

I co to zmieni, że dasz mu nauczkę? I tak znów zdradzi. Zrob z niego idiote, miej honor i kopnij w dupe.

Gość agatka 076
4. zrobić awanturę, pogonić i zapomnieć

Gość zostawic szmaciarza
,ale przed tym tez go zdradzic,zaboli,bo to ponizajace dla facetow

kłótnia tu nic nie da i tak się wyprze i powie, że się czepiam. pogonić by się przydało tylko serducho nie chce:)

Jedyne wyjście to też go zdradzić! Będziecie kwita. Nie da sie porządnie ukarać, jeśli kara nie jest poparta kopem w ****. Możliwości zemsty wiele., on Cie zdradza i jakoś nie jest mu żal Cie...

masz racje:( muszę sobie jednak odpuścić bo nie mam się zamiaru puszczać żeby zrobić mu na złośc:(

Gość takie tam duperele nic więcej
Kop w dupsko i nie trać czasu na obmyślanie zemsty, która i tak na nim nie zrobi żadnego wrażenia bo on ma cię w doopie od momentu zdrady, a może i wcześniej. Wierz mi, szkoda czasu i energii na takie łajno.

Gość jak zwykle...............
wiesz co zrobisz? pozwolisz mu potulnie wrócić, żeby mógł dalej robić z Ciebie jaja.

Gość Kosmaty ukasz
herbata bez cukru powinna dać mu nauczkę!

Jasmina*** witam ponownie. Masz racje. Czytając takie wiadomości dochodzę do wniosku, że macie rację i że może samej będzie lepiej

Ja Ciebie rozumiem, sama tak się plączę bez sensu. Prędzej czy później i tak pękniesz i kopniesz w zad. Zycie po zdradzie? praktycznie NIE DA SIĘ

Gość mmmemm
nie rozumiem, dla mnie to chyba jasne, że ten facet nie ma już do mnie powrotu______?

Myślicie, że ja się zemszczę w jakiś sposób na nim tak żeby oberwał po uszach to będzie mi lepiej przejść ten okres? Czy jak dostanie po dupie to będzie mi łatwiej i ulży mi choć trochę?

Ja jestem w pseudo związku. Razem a jednak osobno. Utknęłam w martwym punkcie i postanowiłam zarobkowo wyjechać za granicę, może tam mi się rozjaśni w zakochanej główce. Mam trudną sytuacje, a on zdaje się tego nie chciec dostrzec.. chciałby, abym nie pracowała itd. ale kasy mi nie da... mieszkanie raze też odpada, co to za związek? W Twoim przypadku tylko zmiana środowiska, odcięcie się od niego... nie wytrwasz w postanowieniu,udobrucha Cie... Jak wygląda Twoja sytuacja rodzinna?

Jasmina*** też myślę, że wyjazd będzie dobrym rozwiązaniem. Spojrzeć na wszystko trzeźwym okiem, zdystansować się. Przestań wegetować bo zniszczysz sama siebie. Widzę, że obie usilnie dążymy do autodestrukcji:( Nie chce szczegółowo pisać o mojej rodzinnej sytuacji ale w skrócie: Powszechnie bardzo szanowana rodzina, na pozór bez skazy a w środku kłótnie i awantury, czasami alkohol. Łatwo nie jest...

Jasmina*** -- jedź jak najszybciej - odległość jeszcze bardziej ostudzi uczucia i uwolnisz się z tej chorej relacji