Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Polki z Muzulmaninami, media to lansuja, to zdrada kraju?

Polecane posty

http://kobieta.wp.pl/kat,132000,title,Wyszlam-za-maz-za-Egipcjanina,wid,14428381,wiadomosc.html na wp.pl wyrabany art. na temat. jakie to araby sa fajne, a stereotypy zle. w jakims serialu tez podobny zwiazek lansowany jako normalny... to juz zdrada kraju. maca w glowach polkom, a pozniej taka mysli, ze to nic zlego miec faceta z innej rasy.

Gość zaczarowany olowek1000
bo to nic zlego.

Gość zaczarowany olowek1000
nawzajem, chociaz na przyjemnosc trzeba sobie zasluzyc :D

Gość mentaI cut
wszystko co lansują media to zjeebane gówno :D trzeba powiesić wszystkich Lisów i Pochanków, wszystkich Durczoków i Kraśków

Gość kaszpirowskii
bo to jest ok zacofany osle. Zreszta co ty wiesz, walisz konia pod plakat beyonce. Kobiety nazywasz kurwami. Twoja matka i siostra, babka i ciotki to tez kurwy? Nie ma znaczenia, ze maja mezow Polakow. Gratulacje.

Gość to nie media lansują tylko
detektyw Rutkowski, by miał robotę, szukają i sprowadazając te wariatki do polski, z arabskich burdeli

Gość kaszpirowskii
teraz sie nie tlumacz. Pogratuluj kobiecej czesci rodziny, ze sa w twoim mniemaniu kurwami. Ale beda sie cieszyly kobieciny :o

A ja się zgodzę, że większość Polek ma mentalność kurevską :D mimo, że sama jestem Polką:) często widzę jak się zachowują moje znajome itd tylko niewielki % siedzi na dupie przy mężu, reszta ma mokro na widok araba czy murzyna. Ostatnio w Must be the music jakiś murzyn śpiewał totalne gówno, a kobiety na fb sikały w majty na jego widok, żenujące to jest.

Gość chyba wiekszosc polek ma mezów
Polaków kretynie

Gość stockholm stad
Jag r vaklyrian-pratar du svenska?

a kobiety na fb sikały w majty na jego widok, żenujące to jest." To na fb już taka opcja jest? Już się tam nie łapię :D

ma polakow, ale tez patrza na kase. jak facet starszy, i dbajacy o sibie moze miec ladna laske jak moje kuzynyczki np? no bo one mieszkaly na 1 pokoju i znalazly frajerow z domami i firmami. generalnie kobiety leca na kase.

no ja się przyznam niechlubnie, że moja najstarsza siostra to też kurwa :o jakiś ghetomill lammare czy jakos tak. Studiuje w polszczy i poszedł do programu. zaśpiewal wymyśloną na poczekaniu piosenkę a wszyscy - łącznie z jury - sikali w majty :o nie ogladam już tego programu.

Gość stockholm stad
kobiety lecą na kasę? chyba nieudacznice pokroju twoich kuzyneczek...

hahah niestety nie gadam po szwedzku :D uczę się go od niedawna dopiero, a nick wziął się z piosenki ktora jest w stopce :D

Gość stockholm stad
Szkoda, już myślałam, że potrenuję z kimś szwedzki;)

Jag ar Valkyrian - murzyn i studiuje he ciekawe ;) podoba ci sie? stockholm stad - a ty w Szwecji sie szmacisz czy tylko pierdolisz na kafe?

Gość stockholm stad
prezes-licz się ze słowami! Nie nauczono cię elementarnej kultury w domu?