Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prezes Wertyp

Polki z Muzulmaninami, media to lansuja, to zdrada kraju?

Polecane posty

Gość Uroczy Roman
Ciągnie je do ciemnogrodu. Tam u nich to przecież średniowiecze jeszcze, jeśli wskazywać na stosunki społeczne. Może nasze rodaczki czuja się jak ryba w wodzie w tych relacjach.

Gość stockholm stad
Jag ar valkyrian-mieszkam w Polsce, ale mówię trochę po szwedzku i bywam w Szwecji, bo pracuję w szwedzkiej firmie. Myślę, że wyjadę na rok, dwa na kontrakt, ale w ramach firmy. Nie wiem czy chciałabym na stałe, chociaż bardzo lubię ten kraj. Ludzie są niezwykle otwarci i pozytywni.

stockholm stad - uczyli ale nie sluchalem. Uroczy Roman - nie obrazaj naszych przodkow, w sredniowieczu nie kazali kobietom chodzic w burkach, czy zezwalac na bicie. no ale te ciapki w EU sa mistrzami w pasozytowaniu.

Gość stockholm stad
A już tak na marginesie- sama nie lubie arabów i hindusów, ale uważam, że takie oczernianie Polek, jak czyni to prezes, to już gruba przesada.

Uczę się sumiennie na egzaminy :p tzn powinnam. Ale kafe wygrało tym razem...

Gość stockholm stad
ja myślę, że to kwestia mentalności. Polakom jest zawsze źle, wszedzie te skwaszone miny i utyskiwania, nawet na tym głupim forum. Inna sprawa, ze Szwedzi są tolerancyjni aż do przesady

stockholm stad - szwedzi to ukryci rasisci, nawet jak toba gardza to nie powie ci to wprost. to najgorsza nacja ze skandynawow. reszta z nich smieje tzn. dunole i norwegowie. szwedzi ci mlodzi nie maja perspektyw bo gospodarka jest chojowa, najlepsze firmy padaja tam. charmsy - dasz mi fotki tych wegierek ;) ?

Gość stockholm stad
prezes, nie masz bladego pojęcia, a wypowiadasz się.

stockholm stad - w co ty wierzysz? sa tacy bo maja kase. ja zbiednieja, a biednieja szybko, bo ich glowne firmy padaja. to pokaza twarz breivika Biest - to zdrada. nie mozna tego popierac.

Gość jednak rydzyk ma racje
jest tworzona wielokulturowość multi kuulti