Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viriiiii

pytanie do mezczyzn wazne!!!

Polecane posty

Gość viriiiii

Spotykacie sie na pierwsza randke z dziewczyna poznana na czacie, ktora wczesniej widzieliscie tylko na fotkach. Ona wam sie na zywo nie podoba. Na koniec spotkania zegnacie sie podajac jej reke czy calujac w policzek? Zakladajac, ze ona wam sie nie podoba.

Ani jedno, ani drugie. Podanie reki troche za oficjalne, pocalunek niepotrzebny. Po prostu zegnam sie, usmiecham i odchodze.

Gość colinowi nie staje
idę do kibla i już nie wracam do paszteta

Gość viriiiii
Prosze was o powazne potraktowanie sprawy. Zakladajac, ze nie mozecie sie wywinac bo spotkanie jest na przestrzeni otwartej, spacer. Jak zegnacie dziewczyne, ktora nie przypadla wam do gustu? Istnieje ewentualnosc, ze z grzecznosci calujecie ja w policzek?

Gość gruby czarny kot
to zależy czy z tą dzieczyną nawiązałem jakąs więź poprzez pisanie. Zasadniczo-jak mi się nie podoba (przeciez widział cie na fotkach) - to sie z nią nie spotykam chyba należych do tych pustych lal co to zretuszowane na maxa fotki wysyłają, a potem facet spotyka takiego paszteta i.. nie poznaje, bo to nie ta z którą pisał

Gość viriiiii
No dobrze ale jesli juz dojdzie do takiegospotkania i okazuje sie, ze na zywo ci sie nie podoba, to na pozegnanie calujesz ja w policzek????

To kobieta podaje rękę, nie mężczyzna. Czyli ta opcja zależy od kobiety. Nie przytulam, nie całuję, nie przekraczam barier przy pierwszym spotkaniu z jakąkolwiek kobietą, więc zwyczajnie nie mam tego problemu.

Gość viriiiii
Wiec jezeli facet na spotkaniu usmiechal sie itd, na koncu spotkania pozegnal mnie i sam pocalowal mnie w policzek, a teraz od dwoch dni po spotkaniu sie nie odzywa, to co to znaczy? Czy jesli bym mu sie nie spodobala nie zegnalby sie calujac mnie w policzek???

To, ze jednak pocalowal cie w policzek o niczym nie swiadczy. Ja tak robie z niektorymi bliskimi kolezankami, ale to nie znaczy nic wiecej niz to co znaczy.

Ogólnie olał to więc albo nie spodobałaśmu sie albo poprostu jest typem jakiegoś casanowy i tyle.Nie ma się co nakręcac ja ogólnie swoją żonę poznałem na czacie jesteśmy ze soba juz 5 lat w tym rok po slubie.

Gość viriiiii
Aha... no dzieki, to mnie pocieszyliscie:o

Gość Chupacabra z ogonkiem
Tak. istnieje taka ewentualność