Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeterianka233333

Moja mama została obrażona w sklepie

Polecane posty

Gość kafeterianka233333
Napisałam podanie do Amnesty International, oraz Skargę do Brukseli, a na fejsie zorganizuje wydarzenie, klikniecie Lubię To?

Gość mnzcxuhgd
Coś się tak przypierdolila do tej kasjerki kurwo ?!?!?!Może.niedługo sama wyladujesz na kasie ,.a szanse duze puki u władzy PO .

Gość miluskamiluskamilu
gdyby moją mame, ktos w ten sposob potraktował,to zachowalabym sie tak samo jak Ty. Dlatego zycze sily i wytrwałości,zeby poniosła idiotka odpowiedzialnosc, za swoje zachowanie.

mnzcxuhgd no, autorka na kasę bez problemu by się dostała, ale ty raczej nie, skoro nie umiesz poprawnie zdania napisać w swoim ojczystym języku 🖐️

Gość kafeterianka233333333
słuchajcie - ale ta baba chcociaż mogła sie nie śmiać i nie pojudzać menela! a moja matka była w zbyt wielkim szoku, żeby po ochroniarza wołąc - personel sklepu chyba też powinien zapewniać jakieś bezpieczeństo?? chamstwo sie naprawde szerzy... dosłownie wczoraj widizałm, jak porządna kobieta zwróciła uwagę kierowcy autobusu na pętli, ze się spóżnia, a wszyscy sie spiesza, to również została przez niego łądnie zwyzywana... smutne to.. powiedziałm kobiecie, żem oge być jej świadkiem ja kgdzieś to zgłosi... a babsztyla powinni zwolnić i tyle - nawet w sklepie nie można sięczuc bezpiecznie, bo siedzi taka baba i jeszcze podjudza menela. siedzi i grzeje miejsce zamiast innego porzadnego człowieka, który by sienadawał do współpracy z klientami

Gość kafeterianka233333
zamierzam jutro zgłosić to do CPN-u

Gość miluskamiluskamilu
co za "inteligentna" zmiana tematu, w kierunku polityki :P

Gość miluskamiluskamilu
hehe

Gość kafeterianka233333
a wy wielcy obrońcy kasjerki - wam życze żeby cos takiego w sklepie was spotkało ;) albo gdziekolwiek nawet nie w sklepie. menel was obraża, a inni go jeszcze podjudzają i się podśmiewują. ciekawe, czy wtedy bedziecie takie chojraki ;))

Gość i podszywom też życzę
;)))

Gość jbyeagc
HahahAhahahahah wszyscy niedługo będziecie menelami bez pracy i domu , lachudry .Dalej się nie szanujcie .

Gość kafeterianka233333
niedługo będzie wyemitowany odcinek o mojej mamie w rozmowach w tłoku

Gość kafeterianka233333
moja mama jest menelem

Gość 12 właśnie
zresztą szkoda że tam nie było mojej mamci zamiast Twojej:) żul pewnie leżałby na urazówce z połamaną szczeną...a mama śmiałaby się razem z kasjerką...ja jak mam wojnę w kolejce też się do wszystkich uśmiecham...no bo jak mam dać się wciągnąć w kłótnie albo wołać szefa...??

Gość póki co to ty wszystkich
obrażasz, począwszy od kasjerki skończywszy na jakimś chłopinie którego zwyzywałaś od meneli tylko dlatego że chciał szybko zrobić zakupy a twoja stara mu zatarasowała kolejke

Gość snowwwhite
ja bym zabiła takiego szmaciarza! a kasjerke bym chyba opluła

Gość Gghhfjfxhd
Ciebie tez zaraz ktoś obrazi kafeterianko :o Nie masz jak złapać menela Boisz sie ? Łatwiej ci sie wyżyć na kasjerce bo wiesz gdzie pracuje ? Idiotka

Gość kafeterianka233333
zgłosiłam już sprawę do dymisji

Gość dxsazxcas
poki co to ty wszystkich - menele niech sobie robią zakupy w małych sklepikach a tesco jest raczej na wieksze zakupy. mnie też zawsze wkur***ą kiedy przychodzą do kasy z jakimiś flachami i porządni ludziem musza wąchać ich smrody

Gość ole kole ole
"tesco jest na większe zakupy" :D hahahaa a gdzie to jest napisane?

Gość jbyeagc
Twoja stara to pewnie gruba maciora , która na.codzień jest sprzedawczynia w miesnym i przyszła się wyzyc na pracownicach w markecie ,przyznaj się suko .

Gość imieee
kafeterianka233333 wiesz ludzie maja to do siebie że w takich sytuacjach wola sie nie odzywac żeby i im sie nie dostało :) a tak swoja droga to twoja matka też ma buzie i potrafi sie chyba sie bronic ??????????:/ masakra jakas :/ a tak wogóle po czym rozpoznałas ze to menel???ja tez chodzę do sklepu po piwo :P a za menela sie nie uważam:P i od razu tak o kasjerce piszesz że szmata :/ bo ci matki nie obroniła hahahah paranoja juz widze jak ty byś sie odezwała...... :p

Gość kafeterianka233333
moja stara sprzedaje mięso w warzywniaku

Gość ciekwwwwa
Czytam i czytam i dochodze do wniosku ze to jednak nie miejsce dla mądrych kobiet tylko kazdego przyglupa Podszywie autorki przestan pisac takie bzdury bo to jest zalosne. Autorko ja Cie popieram i tez bym tak zrobila na Twoim miejscu Co to znaczy ksiezniczka z tescko nie rozumiem ? sklep jak sklep ani dla biednych ani dla bogatych a kazdy ma prawo do robienia zakupow w spokoju. A to jak kasjerki sie czasem zachowuja lepiej nie kometowac bo to zenada .....

Gość kafeterianka233333
wszyscy co kupujom piwo i staoją za moją mamą w sklepie to menele!

Gość kafeterianka2333333333
jak bym tam była, to menel wyszełdby stamtąd bez zębów zwyzywany z góry na dół ;) a kasjerka utopiłąby sie w mojej slinie, którą zostałaby opluta :P

Gość 4@2!*8/8
Niedługo sama siądziesz za kasą , bo innej.pracy nie ma i na wlasnej dupie zobavzysz jaka to praca .Wszystkiego najgorszego ci życzę

Gość szdfcdsxfcz
ciekwwwwa - dokłądnie! kasjerki to czasami takie święte krowy, ze szok! mam w dupie to, ze są zmęczone - pracują, dostają za to kase, to niech sie zachowuja jak nalezy! jak też jestem zmęczona w pracy, każdy jest. jk im sie nie podoba, to wypad, chętnych na miejsce nie brak

Gość kafeterianka2333333333
po czym zesralaby sie w pampersa a następnie zyadła jego zawartość, właśnie dlatego że nie obroniła mojej mamełe

Gość ciekwwwwa
Ale chyba wiekszosc ludzi na swiecie pracuje prawda wiec kazdy ma prawo byc zmeczony ale to nie znaczy ze ma sie zachowywac podle czy chamsko. I nie wazne czy to mały sklep czy duzy market. Ja popieram autorke i mam nadzieje ze dopnie swego bo taka jest niestety prawda ludzie za mało reaguja i dlatego tak sie roznie dzieje