Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

julitek11

rozpieszczacie swoje dzieci?

Polecane posty

hej mam synka ma 3 lata i lubie mu kupywac fajne zabawki ubrania itp..czy to nie przesada? ale mam cos takiego ze sama ciesze sie jak dziecko jak kupie mu fajna bluzke...choc mąż moj mowi ze czasami to juz przesadzam..

Gość ale rozpieszcanie nie na tym
polega, raczej na okazywaniu czułosci. Kupujac ciuchy rozpieszczasz siebie sama, bo co po nich 3latkowi?

Ja też lubie kupować ubranka i zabawki moim , ale to chyba zakupoholizm a nie rozpieszczanie ;) Choć zalezy jak się do tego podchodzi.

najgorsze jest to ze ja gdzies tam przez chwile do chodze do tego ze czasami to przesadzam ale potem i tak znowu cos mu kupie...on juz tez po lubil ze mna zakupy...jutro np zabieram go na wycieczke gdzie powinnam na niedziele pomagac w przygotowaniach na jego chrzciny ale ma bc ladna pogoda wiec jedziemy na plac defilad w warszawie zrobi sobie zdj przy pucharze swiata potem obiad gdzies na miescie zjemy i dopiero do domu wrocimy...on kocha pociagi wiec jak wracam z pracy to czasami jade z nim pare stacji w jedna strone a potem w druga..moje kolezanki mowia czesto ze Tobie sie chce...a to fajna sprawa robic dziecku przyjemnosc zwlaszcza ze maz ciagle pracuje

Mój mały akurat lubi razem ze mną ubrania dla siebie kupować, chodzi między wieszakami, ogląda, mówi co mu się podoba a jak coś mu się strasznie nie podoba to siłą mu nie założysz :) Ostatnio w Reserved były czerwone trampki, jeszcze nie widziałam, żeby coś mu się tak podobało a nie było rozmiaru, aż mi się zrobiło przykro patrząc na jego minę. Jeśli chodzi o zabawki to rzadko coś kupuje, dużo dostaje ale jak mi lub jemu coś się bardzo spodoba to nie odmówię. Chętniej kupuje puzzle i książki. On sam w sklepie pełnym zabawek stanie przed stoiskiem z książkami i ogląda a na traktory i inne sprzęty nie zwraca uwagi :)

my tez lubimy to reserved chodzic:) maja tam fajny wybor ubran dla DZIECI:) maly ma duzo ubran podobnych do taty...:) a jesli chodzi o sklepy z zabawkami to on nie musi miec koniecznie zabawki ze sklepu czasami wchodzi tylko zeby po patrzec bo ja mu wole kubic jedna a porzadna niz trzy a gowno co sa warte jednorazowki