Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweeeeeeeełło

czemu kobiety oczekują grubego portfela?

Polecane posty

Gość Dont kraj
grubego i dużego ...nie tylko portfela:P

Niestety zdarzaja sie takie, ktore na wlasne utrzymanie nie potrafia/nie chca zarobic. Ale nie wszystkie sa takie.

To takie od razu nalezy pogonic. Jest wiele ambitnych dziewczyn, ktore szukaja partnera a nie portfela. Zalezy tez na jakie kobiety zwracasz uwage, ale zdaje mi sie, ze takie dziewczyny raczej biustem swiecic nie beda.

Gość studentka....
bo ciezkie czasy,chciec zarobic nie oznacza moc zarobic

Gość sylwiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nie wszystkie, nie generalizuj. Nigdy nie patrzylam na faceta przez pryzmat portfela tylko przez to jakim jest czlowiekiem. Zarabiam 3,5 tysiaca, a moj facet 1200 wiec nie mow, ze kazda kobieta oczekuje grubego portfela. Kocham mojego faceta za to jakim jest czlowiekiem i wielokrotnie pomagalam mu finansowo gdy tego potrzebowal.

Gość paweeeeeeeełło wez
hahahahah

Nie wszystkie takie sa. Zdazaja sie taki siksy ktore tylko patrza na kase ale takie to maja juz w genach, inne natomiast w dziecinstwie mialy biede i dlatego na przyszlosc szukaja kogos bogatszego zeby nigdy sie o nic nie martwily.

Gość niekonieczny
media ogłupiają i ludziom wydaje sie, że forsa załatwia wszystko. G.wno prawda.

pawel nie wszystkie kobiety sa takie same i nie kazda oczekuje browara czy kolacji w jednej z najdrozszych restauracji...

Gość niekonieczny
otóż to, te głupie oglądaja kolorowe pisma i potem nie śnią o miłości, tylko o pieniądzach ciuchach i furach, Te mądrzejsze dobrze wiedzą, że brak pieniędzy to nie jest nieszczęście, a szczęscie nie zalezy od pieniędzy.

Gość 3423423423423
Głupie pytanie. Wiekszosc kobiet ma tragicznie niskie zarobki, typu 800-1200 zł, i zwyczajnie nie stac ich na mało zarabiającego partnera. Jak sie utrzymac, jak babka zarabia 1000 i jej facet np. 1200??? Takie rodziny sa skazane na wegetacje

Gość dzulietta743
Ja od ponad pół roku utrzymuje mojego męża. Nie powiem że jest mi łatwo , no ale cóż... I nie uważam się za taką która potrzebuje "grubego"

Gość 3423423423423
Jeszcze musze powiedziec, że tez kiedyś się z tego śmiałam, gardziłam, nie rozumiałam. Wyszłam- wyobrazcie sobie- za goscia co był niepełnosprawny - na rencie 500 zł... Sama miałam studia, myslałam, że jakoś to będzie. I pożałowałam decyzji, zwłaszcza że okazało się, że charakter tez taki sobie. Ale ten brak pieniędzy był straszny, do tego on nie miał pracy prawie nigdy

Gość niekonieczny
oki, ale wspólne dorabianie zawsze zaczyna się od zera. :)

Gość niekonieczny
z drugiej strony to zawsze problem dostać podwyżkę, szef się wymawia kryzysem, a z pracą raczej tak sobie jest. A kto pamięta, jak w socjaliźmie było? wtedy brakowało rąk do pracy, wyobraźcie sobie sytuację, że wszędzie, gdzie nie pójdziesz przyjmą cie do pracy na wyższą stawkę niż w poprzednim zakładzie? A tak właśnie było :P

Gość niekonieczny
a jak nie pracowałeś, to poptrafili cię urzędowo scigać i zmusić do podjęcia pracy :)