Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweeeeeeeełło

czemu kobiety oczekują grubego portfela?

Polecane posty

Gość niekonieczny
dobra dobra, czasem moja żona idzie kimać przed telewizorem, a ja w tym czasie gotuję zupę :P ale tak, owszem głupcy zazwyczaj mają do życia roszczeniową postawę.

Gość koleżanka szklanka............
a czemu mężczyźni oczekują tylko seksu? Dla mnie nie ma znaczenia ani portfel ani jakoś bardzo szczególnie wygląd i co ? i tak źle, bo nie idę od razu do łózka.

Gość fsafsa
Ja wole bogatego faceta. Dlaczego? Facecie oczekuja od kobiet dobrego wygladu a nie oszukujmy sie to kosztuje. Kremy antycellulitowe, henna na brwi, niektore fryzjer choc ja nie farbuje wlosy a mama mi podcina koncowki, paznokcie (lakiery, odzywki), odzywki do wlosow, tusze do rzes, ladne perfumy. TO WSZYSTKO KOSZTUJe. Plus ciuchy. DLaczego wiec jak typowy Polak wydaje na swoj wyglad tyle co nic, mam sie z nim dzielic np na ramndce na pol jak ja tyle inwestuje w siebie? NIE.

Gość niekonieczny
wiesz czemu faceci tego oczekują? bo nauczyły ich tego te, co wszystkim dają więc kretyn wchodzi w życie i myśli, ze to norma.

Gość fsafsa
Poza tym mowicie co chcecie. Kobieta mniej zarabia (czesto ciaza, potem dziecko spowalnia kariere) po pracy domem sie zajmuje a facet wlasciwie tylko praca wiec wiecej zarabia. Dlaczego ja mam potem jeszcze dokladac sie jak tez duzo pracuje a za robien ie w domu nikt mi nie polaci. NIE.

Gość fsafsa
Kobieta duzo wklada w sibie w dom a nikt jej za to nie zwraca. FAcet bierze pod siebie kase i nara. A te co placa za siebie notorycznioe na randkach to sa frajerki. Gentelmen placi.

Gość niekonieczny
ależ każda wolałaby bogatego, problem w tym, żeby w dodatku miłość w takim związku była, a nie tylko wyrachowanie. każdy facet wolałby królewnę dziewicę.

Gość fsafsa
Wlasie dziewica dziewica nie ma dziewic w wieku 25lat! MAle fiutki

pierdzielisz kobieto dbanie o siebie nie kosztuje az tyle, a facet jesli dobry i kocha to i w domu ci pomoze mimo ze pracuje

Gość kiksikiskisksiss
nie wiem, kto ich tego nauczył, a może taka ich natura i to jest silniejsze od nich ... czasem czytam wypowiedzi, że całe to spotykanie się z kobietą, te czułe słówka, miłe smsy to tylko po to, żeby ją przelecieć ...nie mówią tego dlatego, że tak czują, że fajna dziewczyna i ją lubią, wysilają się tylko w jednym celu .... daltego na takie pytania czemy kobiety to, albo czemu mężczyźni tamto nie ma chyba odpowiedzi ...

Gość chybamacie dosc
też jestem z chłopakiem, który nigdy dużo nie zarabiał i podejrzewam, że milionerem to on nigdy nie będzie. Ja zawsze zarabiaałm wiecej i czasem przychodziły mi do głowy myśłi typu - nie wiem jak damy sobie rade, jak zajde w ciąże i nie bede mogła pracowac Ale .... kocham go tak mocno, ze nieraz sobie mysle, ze przez to zmarnuje sobie żcyie - jestem bardzo atrakcyjna, pracowita i zaradna życiowo i to nic dziwnego, ze gdzie sie nie pojawie tam komus zawróce w głowie. Ale do żadnego z tych mężczyzn mnie nie ciagnie, mimo, ze pojawiaja sie myśłi - "no z tym cżłowiekiem miałabym wyjątkowo wygdodne życie, zamiast cięzko pracowac całymi dniami mogłabym realizowac swoje pasje" Ale potem przychodzi mi na myśl od razu mój partner - i szczerze mówiąc nie mogłabym mu za zadne skarby na swiecie zrobic krzywdy, bo jestem pewna, ze ten człowiek gdyby tylko musiał oddałby za mnie życie bez wahania.A taka pewnośc jest milion razy cenniejsza niż finansowa wygoda przy z innym.

Gość Meleńka 88
Ja zamiast grubego portfela oczekuje od swojego Chłopaka więcej czasu żebyśmy się częściej spotykali ,a to i tak Go chyba przerasta ... Pozdro

Gość Alise
to jest żenujące .. jakoś ja nigdy nie szukałam takiej osoby, więc nie generalizuj, autorze . ja zarabiam ok. 6 - 8 tys, zależy od miesiąca .mam wykształcenie wyższe - prawnicze i ekonomiczne . i związałam się z osobą, która owszem, nie zrabaia malo, ale stanowczo mniej ode mnie - i jakos z tego tytulu problemow nie mam .