Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od poniedziałku jade do potoku

Zaczynam od poniedziałku szukac złomu!!!

Polecane posty

Gość fffdddddddddd
matura do pracy na produkcji mu nie potrzebna, a w polsce i tak nieoplaca sie isc na studia bo po studiach jeszcze gorzej o prace, jak skonczyles chandlowke to moze szukaj pracy w sklepach, moze nawet idz na staz do sklepu(staz z pup u mnie w miescie nawet w sklepach szukaja stazystow) i mysle ze po stazu perzdej cie zatrzymaja w tym skelpie powodzenia ja wyjechalam z karju ale tu tez nie ejst kolorowa, zwlaszzca ze w pl jest ciezko i coraz wiecej nas tu jest

Gość od poniedziałku jade do potoku
Ja raz dostałem staż na skierowanie do sklepu ale mnie nie przyjęto bo szukali kobiety.

Gość A co wy tak z ta matura?
Osoba po zawodowce tez jej nie ma ale to nie oznacza automatycznie ze jest matolem i chamem bez kultury oraz oglady towarzyskiej..roznie sie zycie ludziom uklaa, istnieje tez cos takiego jak bledne wybory mlodosci, niewlasciwe priorytety albo zwyczajnie bywa, ze komus powinie sie noga. Jako przyklad podam osobe ktorej CV mialam ostatnio przyjemnosc przeczytac - mezczyzna ten poczatkowo skonczyl jedynie jakas zawodowke ale pozniej zaocznie liceum uzupelniajace, nastepnie studia a obecnie w ieku lat trzydziestuparu jest w trakcie pisania doktoratu...

Gość A co wy tak z ta matura?
a tak na marginesie dodam ze obecnie swiat oszalal, do zawodu ktory swego czasu z powodzeniem mogla wykonywac osoba z wyksztalceniem powiedzmy maturalnym ewentualnie po jakims kursie obecnie wymagaja 3 jezykow oraz wyzszego wyksztalcenia...widzialam ostatnio karteczke z ogloszeniem na jakiejs kwiaciarni...sprzedawca - florysta / wymagana: tytul magistra i doswiadczenie oczywiscie PS ISTNIEJE TAKI KIERUNEK STUDIOW JAK FLORYSTYKA BO SIE NIE ORIENTUJE?

Gość fffdddddddddd
popytaj po sklepach czy chca stazysty, szukaja na wlsna reke

Gość skup złomu w białymstoku
Skup złomu w Białymstoku ? Polecam firmę UNIWERSTAL. Jest to złomowisko i autoszrot w Białymstoku, prowadzony jest tam również skup miedzi i skup aluminium. Gdzie na złom w Białymstoku ? Tylko w firmie UNIWERSTAL - mają najwyższe ceny w województwie Podlaskim. Skupują również zużyte akumulatory. Moja firma oddaje tam złom i jesteśmy zadowoleni. Złomują też pojazdy i wystawiają zaświadczenia do wyrejestrowania. Polecam tę firmę. Więcej na www.uniwerstal.pl

Gość gość
Poszukuje sprzątaczki . Wymagania : znajomość 3 języków obcych . , wykształcenie wyższe humanistyczne . umiejętność źonglowania miotłami . Staź pracy minimum 30 lat . wiek od 18 do 25 lat .