Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Feklor

Przez niski wzrost nie mam dziewczyny. Dlaczego dla kobiet liczy sie tylko on?

Polecane posty

Gość Feklor

Mam 175 cm i niestety w dzisiejszych czasach dziewczyny omijaja mnie szerokim lukiem. Przeciez to nie moja wina. Dlaczego?

Gość Czy kawka?
pewnie masz brzydką twarz i jestes słabo ubrany, dla mnie 175 u faceta to dobry wzrost (mimo, że sama nie jestem niskopodwoziówa:classic_cool:)

Gość SNap
Masz pecha. I wszystko

Gość Gremma
Kolejny facet bez jaj, ktory zwala wszystko na wzrost :/

kurde, kolejny z teorią, że "dla kobiet liczy się tylko wzrost" a to przecież totalna bzdura... poza tym 175 to wcale nie jesteś jakiś totalnie niski - wyższy od co najmniej 90% kobiet, a przecież kobiety nie oczekują faceta-wierzowca tylko chca aby był wyższy od nich (choc to też nie reguła). Pewnie jesteś bardzo młodziutki, więc zamiast użalać się nad sobą i swoim wzrostem (co kobiety widzą i je odstrasza) skup się na swoich zaletach i nie szukaj na siłę ;)

Gość eqaa
pierwszy raz słyszę, ze 175 u faceta to taki problem:/ przeciez jest mnóstwo dziewczyn 155-170, które idealnie bedą do Ciebie pasowac

Gość 3423423423423
niskie dziewczyny lubia wysokich facetów, no ale autor ma średni wzrost, pewnie coś w IQ nie tak

Gość jhzha
To ty Levi ?

Gość Feklor
A co innego moze przeszkadzac kobiecie? Studiuje a mimo to jestem sam. Nie sadze, zebym byl jakims no lifem czy cos takiego

a co to że studiujesz masz do rzeczy? co innego może przeszkadzać? przeze wszystkim charakter, sposób bycia itp...

moj ma 176 wiec w sumie jest w tym samym wzroscie co Ty, znam wielu niskich, ale niskich, nie srednich ktorzy maja powodzenie ze hoho widocznie albo zachowujesz sie jak niedorozwiniety, mozliwe ze przez kompleksy z powodu wzrostu choc miec ich nie powinienes, albo cos z Twoim wygladem jest nie tak

Gość Feklor
A wolalabys chlopaka po studiach czy bez nich? szczerze

Gość The little Mermaid
Moja przyjaciólka miała tylko niższych od siebie facetów. To że okazali sie wszyscy burakami to już inna sprawa. I to nie chodzi o wzrost!!!

odpowiem za kolezanke, osobiscie w dupie mam czy ktos jest po studiach czy nie, bo teraz kazdy debil moze je miec

Dokładnie - studia studiami, ale to jedyne co masz do zaoferowania? To, ze studiujesz? No to się nie dziw, że nie możesz znaleźć dziewczyny, bo sam fakt studiowania dziś na nikim wielkiego wrażenia nie robi. Liczy się jakim jesteś człowiekiem, jakie masz zainteresowania, charakter - to jest najważniejsze. Masz zbyt powierzchowne podejście autorze...

Gość The little Mermaid
I niesamowicie ważne jest to czy jestes zaradny. Bo to też ważne dla dziewczyny. niby pieniądze szczęscia nie dają (dopiero zakupy xD hehe ) no ale jeśli chcesz budowac jakis poważny związek, to zaradność jest bardzo ważna (może nie stan portfela, ale umiejetność zarobienia, nie mówie o jakiś wielkich pieniadzach)