Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumanaaa

Co sądzicie o imieniu Wojciech?

Polecane posty

Gość gość
Wojtuś - bardzo ładne imię - tak nazwałam swojego synka 4 miesiące temu. Za to Stasiu mi się kojarzy z takim starym dziadkiem / wujkiem, który lubi dużo wypić i śmierdzi tytoniem. Może dlatego, że mam dwóch wujków Staszków, którzy tacy są. Mój mąż też ma wujka Staszka - podobny tym. A co do Wojtka, to ma charakterek, wymusza noszenie na rączkach, ciągłą obecność przy nim itd.

Gość gość
Ja mam Wojtusia :) Ma 3,5 roku. To wesołe i sympatyczne dziecko. Do tego mały bystrzacha. Ten błysk w oczach heh... Jest uparty i zawziety, na wszystko ma swoje zdanie to fakt, ale nie zwalalabym tego na imię...Ma to po mamusi :D też byłam takim dzieckiem. I w sumie upór i zawzietosc nie opuszcza mnie raczej nigdy ;)

Gość gość
Mój mąż to Wojciech. Wojtki to fajne chłopaki :) Imię w ogóle ładne, polskie, nie jest przekombinowane ani na maksa popularne.

Gość gość
Ja mam syna Wojtka, to juz dorosly facet :-) studiuje geologie, a drugi to Piotr .

Gość gość
trąci myszką???? co to znaczy> imie normalne, podoba mi sie, jest w mojej pierwszej piatce z imion dla chlopaka, ale mezowi sie nie podoba.

Gość gość
Wojtek - spokoj, tajemniczosc, wrazliwosc, męski

Gość gość
Wojtek ucieszny

Gość gość
Co myslicie o imieniu Wojciech?