Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zadumanaaa

Co sądzicie o imieniu Wojciech?

Polecane posty

Gość gfdsaa
i wydaje mi się że starodawne imię to np staszek, antek,jakieś,a wojtek to jak dla mnie ponadczasowe i normalne

Gość fryduhkjdhs
lepszy Wojtek niz Stanisław ale mi osobiscie sie nie podoba, wybór imienia to idywidualna sprawa rodziców, :)

Gość szaxaca
Nie podoba mi sie. Slyszac Wojtek mam przed oczami schlanego, nie ogolonego chlopa ze wsi. Kojarzy mi sie fatalnie. Brrr!!! Stasio juz lepiej bo mi sie ze Stasiem z "W pustyni i w puszczy" kojarzy :D

Gość honorcia 34
nie podoba mi sie Wolalabym juz Stasia lub Kubusia-mimo,ze oklepane...

Gość gfdsaa
każdy ma inne swojarzenia i preferencje, ważne żeby rodzicom się podobało i aby dziecko nie musiało się imienia wstydzić

Gość moj synus ma na imie Wojtus
:) a co bycia uparciuchem to drugi synek jest duzo gorszy pod tym wzgledem,wiec nie wydaje mi sie,zeby imie mialo na to jakis wplyw ;)

Gość samansa
Moj synek ma tak na imie.. Wojciech - dla dorosłego poważnie, Wojtek - dla dziecka ok :) drugiego nazwaliśmy Paweł.

Gość brzydkie wojtek
znam wielu wojtków i ani jeden dobrze mi się nie kojarzy

Gość sen nocy
Moj były mąż to Wojciech. Niestety- rasowy psychopata. Obecnie ukrywa się za granica przed wierzycielami i płaceniem alimentów. Dla mnie najgorsze imię świata.

Gość stonka ziemniaczana
Wojtek, Wojtuś - bardzo mi się podoba. Znam dwóch Wojtków - obaj mają niesamowite poczucie humoru. Nasz synek miał mieć tak na imię, ale mamy dwie córki:)

Gość gość
Imię świetne. Co się komu podoba, ale dla mnie ma wszystkie cechy rasowego imienia, nie jak wiele innych popularnych. Można zdrabniać, pasuje do każdej sytuacji, polskie. Piękne.

Gość gość
Uwielbiam imiona, które pasują do każdego wieku. Mały Wojtuś, średni Wojtek, duży Wojciech. Tak samo jest np. z Piotrem i Maciejem. Imię fantastyczne, nieoklepane, nie ośmiesza, nie jest pretensjonalne.

Gość gość
fajne, cieple imie

Gość gość
Ja mam tez dylemat:) podoba mi sie wlasnie wojtus i wiktorek:D i nie wiem które wybrac:)

Gość gość
Nie i nie. Chropawe. Stanisław lepsze.

Gość znachor
Znam dwoch Wojtkow-jeden jeszcze maly,a drugi juz dorosly.Obydwaj uposledzeni umyslowo,dlatego to imie chyba juz zawsze bedzie mi sie kojarzylo z przyglupami...

Gość Stefania Harper
Ja też miałam dylemat: Wojciech czy Wiktor :-) Został Wojtek. Obecnie - student geologii ;-) Drugi syn to Piotr. Najważniejsze, że mają normalne polskie imiona, a nie jakieś Alany czy Oskary

Gość gość
Ja bym juz wolala Oskara,ale nie oceniam wyboru innych.

Gość Stefania Harper
Wolałabyś, czy go masz :-D

Gość gość
Ty czytac umiesz ze zrozumieniem kilka prostych slow,Stefania? WOLALABYM...A miec nie bede.

Gość gość
Moj syn to wojtek..ma 3 lata

Gość gość
Moj maz to Wojtek...wspanialy partner i ojciec mimo ze imie starodawne to ma dopiero 33 lata:)

Gość gość
Wojtek to moj mega usmiechniety synus-1 rok wszystkie Wojtki jakich znam to inteligentne,usmiechniete chłopaki:*

Gość Svetla
Mój mąż również ma na imię Wojciech i jest to najwspanialszy, najkochańszy, najmądrzejszy i w ogóle naj mężczyzna na świecie, taki Wojtuś :) Z tego, co czytam, to chyba faktycznie wszystkie Wojtki to fajne chłopaki. A jeszcze spod znaku bliźniąt...:) cud, miód i malina ;)

Gość gość
Niefajne,ale jednak polskie ;)

Gość gość
Ja znam osobiscie 10 Wojtkow i wszyscy dosłownie wszyscy to kretyni na maxa poprostu zygam jak na nicha patrze skonczeni idioci i nic wiecej nie nawidze tego imienia całe szczescie nie ma u mnie nikogo kto ma taki na imie w rodzinie. A swoja droga kiedys słyszałam ze jeden z tych Wojtkow to sie nawet we mnie podkochiwał i okazał sie komp0letna swinia na maxa poprostu usiasc i płakac to jest za mało. Jak dla mnie imie Wojtek jest poprostu najbzydsze jakie ktos mogł wymyslec dla chłopaka niesteyty !!!!!!!

Gość gość
Bez sensu pytać tak o imię innych. Każdy ma inną historię, spotykał różnych ludzi o różnych imionach. Jeden spotkał świetnego Adama inny znał jakiegoś Adasia w przedszkolu co srał w majtki i już zawsze mu się tak to imię kojarzyło i będzie odradzał ile wlezie. To bez sensu- w ten sposób nie można wybrać żadnego normalnego imienia, bo każde będzie przez przynajmniej jedną osobę uznane, że ktoś 'nie taki' je nosił. Wybrać imię, które nam się podoba a co do reszty - nasz Wojtuś może wreszcie przecież odczarować czyjeś głupie skojarzenia, bo będzie świetnym facetem ;).

Gość gość
zle mi sie kojarzy. Nie spotkalam nigdy Wojtka, ktory bylby w 100% normalny. Zawsze bylo z nimi cos nie tak i tacy uparci i zawzieci byli, tylko "ja, mnie, moje, ja chce, ja zadam, ja powiedzialem, jak ma byc i tak ma byc". Zalatywalo z deka patologia. To tylko moje doswiadczenia i pewnie sa na swiecie normalne Wojtki :) Imie Marcin za to bardzo dobrze mi sie kojarzy :)