Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajakaka9890

czy wstydzicie /boicie się rozmawiać po polsku?

Polecane posty

Gość Z pomorskiego
A w polsce wszyscy maja domy,niepracuja...jakos je utrzymuja..no i narzekaja,narzekaja,narzekaja...skonczmy z mitem biednej polski....prosze was...kotby w polsce sprzatal i na pokojach mieszkal....hmmm???

to ze w polsce mieszka sie calymi rodzinami w mieszkanku po pradziadkach jeszcze nie zonacza dobrobytu. malo kogo stac na jakikolwiek kredyt na wlasne mieszkanie. w uk na ten wlasny dom to trzeba sobie zarobic wiec ludzie zaczynaja od wynajmow, ale po latach kazdy kto chce zostac na stale zazwyczaj kupuje.

Gość numerowaaa
Do glowy by mi nie przyszlo wstydzic sie mowic po polsku. Choc jesli jestem w gronie polsko-angielskim to wole mowic po angielsku, bo niekulturalnie jest wylaczac kogos z rozmowy.

Gość z pomorskiego
no ale t6e wielkie angliki dla ktorych polanscy tak robola to podejrzewam, ze tez po dziadkach duzo rzeczy maja... cos tak na polski dobrobyt cieta??przeszkadza ci to?zazdroscisz???polakom??to wracaj ale nie wmawiaj ze ogolna kaszana chyba , ze z rodziny popegieerowskiej sie wywodzisz to co innego...

Gość Blebleble32
Czemu nie brzmi niby?nie wracasz ok,ale czemu nie przyjmujesz do wiadomosci ze w Polsce coraz lepiej!ja mam w qiekszosci zamoznych znajomych...

Gość vsjsgauf
Polska Anglii i tak nigdy nie dogoni. Wolę sprzątać za granicą niż biedowac w Polsce. Taka prawda. Tu sprzątaczki zarabiają całkiem nieźle.

Gość zacznij dzien od szklanki soku
ZDZ - naucz sie pisac Polska i Polacy z duzej litery skoro chelpisz sie tym, ze jestes taka patriotka

Gość hahahaha!!!
O tak, w PL jest cudnie :D Prosze http://www.hotmoney.pl/ :D:D:D:D Same tytuly wystarczy przejrzec na jednej stronie aby zobaczyc jak dobrze jest w PL :D

ja sie po polsku mowic nie wstydzę, natomiast gdy widze bande polaczkow w markecie dracych papy w nieboglosy "NO KURWAA IDZIEMY KURWA DZISIAJ NA CZERWONA A CO KURWA NO CO !" to mi sie nóż w kieszeni otwiera.

Gość Cycus glancus
Ja nigdy nie odbieram telefonu w autobusie albo na ulicy jak zdzwoni do mnie ktos z kim musialaby, rozmawiac po polsku. Po pierwsze nie chce zeby mnie zaczepiali inni polacy typu 'podkoszulek najeczka, i srebrna bransoleta na rece' a po drugie czasami wstyd mi ze jestem z polski, i nie mam ochoty zeby wszyscy na okolo wiedzieli skad jestem.

mi jest czasem glupio po polsku rozmawiac, ale nie dlatego ze sie wstydze tylko dlatego ze denerwuja mnie niektore osoby ktore robia debilna mine, bo im sie to nie podoba :/:/ i wkurwia mnie to niesamowicie

co do tego czy przyznaje sie ze jestem polka - OCZYWISCIE! i jak ktos mi mowi ze juz jestem portugalka to mowie ze nigdy nia nie bede, zawsze bede polka koniec kropka