Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość r0bert

Najgorszy lod w twoim zyciu

Polecane posty

Gość r0bert

jak w tytule czy mieliscie panne ktora robila beznadziejnie loda? a wy dziewczyny podzielcie sie swoimi doswiadczeniami jak to robicie technika?!

Gość IzaMka
ja kiedys bylam pijana i puscilam pawia jak obciagalam, zagleboko go wzielam:)

Gość moj najgorszy to byl
ten pierwszy w zyciu. mialem wtedy nieco ponad 15 lat (i myslalem ze jestem taki dorosly) i jak doszedlem do mialem wrazenie i bylem przekonany na 100%, ze sie jej posilakem do buzi. kurde szok przezylem ale wyszlo ze wszystko bylo ok :)

Gość moj najgorszy to byl
czemu sciema?? byl moj najgorszy bo mialem wrazenie jakbym jej nasikal. a co do wieku 15 lat?? nie bylem pierwszy w szkole ktory starcil w tym wieku prawictwo/dziewictwo

Gość moj najgorszy to za kase
robilam loda a on zeby mu dupe wylizac:O ja ze nie robie tego a on ze mi wpierdoli jak tego nie zrobie:O Obylo sie bez bicia(raz tylko w twarz dostalam) nic mu nie lizalam i skonczylo sie dobrze. Juz nigdy nie umowilabym sie z kims kto lubi taka perwersje.

Gość ja miałam ostatnio...
pierwszy raz mialam seks z facetem.... Piesciłam go oralnie.... i w pewnym momencie wydawało mi się, że coś jest nie tak.... chciałam go zapytać.... i w tym momencie on miał orgazm...

Gość asia_1X_lat_mam
Ja jak chlopakowi pierwszy raz robilam to jak mial juz miec prawie orgazm to tak sie wil i krzyczal ze myslalm ze go ugryzlam albo ze zebami zachaczylam, wystraszylam starsznie wyciaglam go, a on domnie co robisz w takim momencie przestajes poraszka.......

Gość kamil_warszawa
dlamnie kazda jest spoko. jak mozwala sie zlac do gardelka albo na oko to jest git

Gość nati wroclove
loda to każda potrafi tylko wy nie umiecie minetki

byloby idealem gdyby jednostka osobowa doczepiala karteczke wraz z intrukcja obslugi wlasnego sprzetu....tak jak w samochodach...olej....jaki....kiedy ostatnia wymiana...

Może nie tyle beznadziejnie, co rzucała się jak suka do kości. Teraz z perspektywy czasu , myślę że na siłę chciała mi zrobić dobrze i nie powiem skutecznie Jej się to udawało. :D Teraz wmawiam sobie że robiła najgorsze lody, bo żal mi duupę ściska że wypuściłem z rąk prawdziwy skarb. :(

mi kiedyś laska przecieła fiuta zębem bo miała pekniętego! bolało ja skurwysyn :D